Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte,mna chvílu si za vami odskočím, no vela toho na čítanie nebolo.... :-
mirri, aj ja mám povodne také zamestnan ie, nenarobíš sa a ani nezarobíš 😝 😝 😝
jacka, už si ok?
f 😝 uuuj, tu su zas peky.....
Ahojte!
Aj u nás sa ochladilo, ale neprší. Svieti slniečko a fúka vietor. Aspoň sa dá dýchať 😉...
ahojte, školkári su už doma a drobec poslušne spí.... učky ho chvália aký je "ganz brav" a on každé ráno ručí ako jelen, ja už som zúúúúfaláááá.....
a ten hic.... 😝
utka, závidím
utka, by si sa čudovala, keby som ti zrazu zazvonila... 😀 😀 😀
už sa celkom začínam tešiť na domov 😅
teraz si píšem cez skype s 6-ročným synovcom, aké sú tie deti vyspelé, 😝 😝
No to by som sa teda čudovala...ale len kôli tomu, že nemáme zvonček 😀 .
Ja by som sa potešila, keby si prišla 😉...
Nooo, veru sú. Ja mám pocit niekedy, keď sa rozprávam s Viktorkom akoby som sa rozprávala s dospelou osobou 🙂
aj ja utka, aký je tu niekto strašne premudry.... ale tatinko tvrdí že to ako ja, podrezané jazyky 😀 😝
ahojte mamky 🙂
bola som na jazde a potom v meste..............prišli sme poobede domkov 😝 .............a mala som návštevu,kmotrušu 😉 ......priniesla mi vecičky čo pokúpila pre Sabi,aby som si to stihla oprať 😉 také kráááááááááááásnučkéééééééééé vecičky 😵 😵 😵
a vy mamky ste kde dnes???????????
tuuu.....
ani, tie detské veci....ja niekedy rozmýšlam, či nebudem mať dalšie dieťa len kvoli tým veciam, ked to vidím....
ale aj tak narastú 😝
idem off, tatinko sa tahá domov... 😀 😀 😀
asi bude chcet skoru večeru, chudatko moje hladné.. 😅 😅 😅
tak zatial... ani, šetri sa... 🙂
mamky ja už chcem rodiť 😠 😠 ja vobec nemám energiu na nič 😝 ..tolko práce okolo mňa a ja sa neviem k ničomu dokopať 😠
zajtra idem skoro ráno na krv 😝 budem musieť budiť Simku 😖 ......a asi budem off neviem ako dlho,lebo manža mi berie laptop,a ja som si zase zabudla kúpiť novú myš 😝
som si dnes kúpila kojo nočnú košelu,,tie diery tam nemajú chybu 😀 😝
jacka ide len tu neďaleko Košíc,teda už je,len dnes dojde domkov.......vyskytla sa nejaká prácička 😉ale bude robkať do večera tak sa mu neoplatí chodiť domkov 😒 ........a berie si laptop,lebo sa nudíííííííííííííí po večeroch 😀 ......možno mi cestou domov tú myš kúpi,ale pochybujem 😝 ...ja tiež neviem čo budem robiť 😢 😢 😢
ani, ani sa ti nečudujem, že by si to už chcela mať za sebou.... 😀 prečo nerodia radšej chlapi? 😀
jacka, ani... ste tam ešte?
ja som tuuuuuuuuuuuuuu 🙂
som sa už sprchla,medzitým sa mi piekla klobáska 😉 a idem teraz ju idem zožrať 🙂
deni chlapi neboli stvorení zniesť takú bolesť 😉
bože to čo som tam dala 😀 😀 a idem teraz ju idem zožrať 😀 😀 😀 😀 za mňa píše hlad 😀 😀 😀
ani, len si daj.....dobru chuť 😀 😀 mne by bolo zle až do rána, keby som na noc jedla klobásku, ale cez den....mnam

čo je dnes,ved ani vonku nie je pekne..ale aspon sa dá dýchat 😉
leni ešte si v práci?