icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
16. jún 2013

@jacka ja som nakoniec vytiahla makrelu😉 .....hádaj...

denisenko
16. jún 2013

...a aspon niekomu sa dobre spalo...vegeťák... 😀 😀 😀 😀

utka
16. jún 2013

Ahojteee...
Ja varím zeleninovú polievku a toto: http://www.trnavskyhlas.sk/c/9879-stavnate-zape...

leninka75
16. jún 2013

ahojte!
@jacka....dik ze mne nic....

jacka
16. jún 2013

@leninka75 tebe ticho závidím 😵 😵 😵 😵

jacka
16. jún 2013

@denisenko juj ako mu je dobre.... 😵 😵 .............žeby andrejka?... 🙂

letty86
16. jún 2013

ahojte 😉
moja vikuska je už domaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵vraj bolo super, tak sa tesim, že to bolo takto fajnovo a že ju mám doma 😵 😵
@jacka tak ty máš doma kopec pacientov, ale aspon to budete mat všetko za sebou 😉
@denisenko vy máte plodné rodinné obdobie 😉

jacka
16. jún 2013

@letty86 ahoj...... 😵 😵 super....takže spokojná a rok znovu 😵 😵 .....kedy prišla?.........

@letty86 ved sa smejem že prišla na muža puberta...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

utka
16. jún 2013

@letty86 tak super, že sa Vikinke páčilo 😉...
@jacka takže ďalšia puberta, vravíš? 😀
Viki má zase najaké hnusné sople a pokašlieva ☹

denisenko
16. jún 2013

@jacka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ..patríš medzi bosorečky.... 😵 😵 😵 😵 😵
@letty86 že tretie kolo..... 😀 😀 😀 😀 😀
@utka u nás Denisko pomaly končí a ja som začala...pekne na striedačku 😝 😝 😝 😝

letty86
16. jún 2013

@jacka prisla v piatok
😀 😀 😀 😀 tak také mladé ucho máš doma 😀 😀 😀 😀 ....ináč ja som si myslela opak, čo @leninka75, ale bola taká presvedčivá, že matko nedostane, že má normálne zmiatla 😀 😉...ma normálne vyhreší tá veštecká gula, ked ju pojdem vyleštit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅......ale manžel som myslela, že to ustojí, no sklamal ma 😀 😀 😉
@denisenko 😀 😀 😀 noooo...ty si najmladšia zo sestier, že?....Andrejka je tá, čo má chalanov, že....na tu som myslela aj ja

utka
16. jún 2013

Baby, poraďte recept na jahodový kompót...

denisenko
16. jún 2013

@letty86 nie, nie som najmladšia....Andrejka je o rok mladšia...ale trafila si sa... 😅

jacka
16. jún 2013

@utka skor by som povedala že prvá puberta... 😀 😀 😀 --------------..............................ja robím že napchám jahodky....3-4 PL cukru.....aké su jahodky -.....................zalejem vodu a sterilizujem .....5-10 min...nie dlhšie aby neboli velmi mäkké skor asi 5min....odkial máš?... 😵 😵

jacka
16. jún 2013

@letty86 že ucho mám doma.... 😀 😀 😀 😀 😀 ...................vieš čo.....ale keby nemal bodky po sebe....tak si mylsím že ani ich nemá.....úplna pohodička....aj ked sa sleduje......každu chvílu pred zrkadlom......a teplomer pod pazuchou 😀 😀 😀 😀 😀 ...................................som rada že sa Vikinke páčilo 😵 😵 😵

jacka
16. jún 2013

@denisenko ved sama si mi dala nápovedu ....ktorá čaká bábo...... 😵 😵 a v kolkom je?......len tak opatrne sa opýtam....plánovali? 😅 😉

jacka
16. jún 2013

@leninka75 myslím aj na teba.......ako ste sa mali,......?.......aj počasie ste mali super ....cestou ste sa mohli staviť..... 🙂

jacka
16. jún 2013

aké tu mám ticho.....aj ryby mlčia 🙂 😵 .................muž v posteli....deti spinkaju....sa mám 😵 😵 😵

denisenko
16. jún 2013

@jacka ..plánovali..neplánovali.....nechali na náhodu.... 😀 😀 ....ale ona dllllho chcela ešte dievčatko, tak dúfam, že jej to výjde.....niekedy vo februári.... 😉

jacka
16. jún 2013

@denisenko .....................som riadne zvedavá že?........ 🙂 ....................tak nech jej to vyjde a pojde do šťastného konca 🙂 🙂 ..................vy čo...dievčatko 🙂 😵

denisenko
16. jún 2013

@jacka ..my???...dostala som kocúra..stačí.... 😀 😀 😀 😀

jacka
16. jún 2013

@denisenko 😀 😀 😀 😀 ale to je kocúr 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .................tak aspon cicušku 😀 😀

jacka
16. jún 2013

@letty86 😵 😵

letty86
16. jún 2013

@denisenko ty nie si najmladšia 😕 ale mohla by si 😀 to vy ste tak jedna za druhou? mamina je teeeda statočnica 😵 😵 ...tak nech jej to dievčatko vyjde 😵 😵 😵 😵
@jacka sa sleduje, čo 😀

jacka
16. jún 2013

@letty86 pozná každu bodku na svojom tele 😀 😀 😀

letty86
16. jún 2013

@jacka 😀 😀 😀 😀...aj ty obkukávaš nové bodečky? 😀 😀 😀

jacka
16. jún 2013

@letty86 jáááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 čo si........ 😀 😀 😀 😀 😀kto to je ....poznám ho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sledujem len Maťkove 😀 😀 😀 🙂

letty86
16. jún 2013

@jacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no pekneeeee 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
16. jún 2013

@letty86 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..........................on mi ich aj sám ukáže 😀 😀 😀 😀

letty86
16. jún 2013

@jacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 keby mohol, isto ti aj nejaké daruje 😀 😀 😀 😀 ešte dobre, že sa ti dá pokochať 😀 😀 😀 😀

idem do hajan...dobrú 😵