Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃

•
23. jún 2013Dobré ránko
0
ránečko!! 🙂 🙂 🙂
@utka..juj to je zlé hice a ešte aj teploty k tomu 😞 😞..dúfam, že už to pôjde len k lepšiemu 🙂
@denisenko ..čo to čítam??!! 😞 ..čo je s tebou?? 😞 😞 =-)
@katka1819 ..ako ste prežili Bojnice??? 😎 😎 😎 ..my sme čakali 3 hodiny :-p :-p :-p ...
@jacka..jasnačka aj tebe niečo 😃 😃 😃 ............tá svokra to už vzdala a nepríde?? 😉
@utka..juj to je zlé hice a ešte aj teploty k tomu 😞 😞..dúfam, že už to pôjde len k lepšiemu 🙂
@denisenko ..čo to čítam??!! 😞 ..čo je s tebou?? 😞 😞 =-)
@katka1819 ..ako ste prežili Bojnice??? 😎 😎 😎 ..my sme čakali 3 hodiny :-p :-p :-p ...
@jacka..jasnačka aj tebe niečo 😃 😃 😃 ............tá svokra to už vzdala a nepríde?? 😉
@jacka ..jo základ by bol, a zyvšok uvidíme 🙂 🙂 ...ideme 25.7....muž sa už nevie dočkať 😃 😃 😃 .......ale neviem ako to s tými našimi dvoma beštiami vydrží =-)..včera mu dali riadne zabrať.....dohnali ho až do štádia " s nikým sa nebavím" 😃 😃 😃 😃 😃 ..tvoji boli včera akí????.....som zvedavá či to len u nás bolo niečo vo vzduchu či na celom SK....
@denisenko ......nepodceňuj to.......viem, že sa mi to dobre hovorí..tiež všetko čo sa mňa týka odkladám, ale aj podľa toho čo si písala koľko spávaš a všetko tak o chvíľu sa zložíš.......ty si potrebuješ poriadne oddýchnuť a pri deťoch sa ti to nepodarí 😞 😞 .....takže treba požiadať rodinu o pomoc.......
Začni písať odpoveď...

Odošli