Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃
ahojte, mamky, už som sa dostala aj ja...
denisko išiel do školky, už mu poobede bolo lepšie, ale nechce jesť, aspon trošku schudne....
večer bol ešte u frajerky, tak sa popravil...ha ha, naliali mi ho kolou, ale pomohlo 😃
ráno v školke len trochu rumádzgal, ale majú tam dneska zajačiky, sliepočky a kuriatka, a korytnačky a ja neviem čo ešte....takú malu ZOO na hladkanie 😃
denisko išiel do školky, už mu poobede bolo lepšie, ale nechce jesť, aspon trošku schudne....
večer bol ešte u frajerky, tak sa popravil...ha ha, naliali mi ho kolou, ale pomohlo 😃
ráno v školke len trochu rumádzgal, ale majú tam dneska zajačiky, sliepočky a kuriatka, a korytnačky a ja neviem čo ešte....takú malu ZOO na hladkanie 😃
ale jacka, ja a nahnevať sa??!!! :-N :-N :-N ........ja taký dobrák od kosti....... veď mňa by si na chleba mohla natierať 😃 😃 😃 ...............s kolegynkou sme si dali napoly tuniakovú pizzu a strukovinový šalát........som to mala dnes také pestré 😃 :-p .........a ešte tu na mňa žmurká broskyňa 😉 😉 .........a ty si čo dobré robila??
Ahojteeee!!!
Tak aj my prajeme oslávencom všetko naj,naj, naj... 🙂
A bubba, prepáč ak to vyznelo ako ignorácia 😉 .
Ja som si konečne sadla. Doobeda sme neboli vonku, lebo pršalo. Bola u nás kamoška s dcérkou, tak sa detičky zahrali.
Teraz som ešte verila na zajtra-Kanadské kuriatko a halušky, ale už sa mi nič nechce...a to som ešte stihla povysávať, pozmývať podlahy a vyprať a vyvesiť prádlo... Fuuuuuu
Tak aj my prajeme oslávencom všetko naj,naj, naj... 🙂
A bubba, prepáč ak to vyznelo ako ignorácia 😉 .
Ja som si konečne sadla. Doobeda sme neboli vonku, lebo pršalo. Bola u nás kamoška s dcérkou, tak sa detičky zahrali.
Teraz som ešte verila na zajtra-Kanadské kuriatko a halušky, ale už sa mi nič nechce...a to som ešte stihla povysávať, pozmývať podlahy a vyprať a vyvesiť prádlo... Fuuuuuu
Začni písať odpoveď...

Odošli
lenika ahoj....nebude...ani Matko nebol a pálila ma záha len čo som sa pozrela na jedlo :-p