icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
10. júl 2009

ani???? 😠 😕

lenika ahoj....nebude...ani Matko nebol a pálila ma záha len čo som sa pozrela na jedlo 😝

jacka
10. júl 2009

ozaj ..tento týžden nikto neoslavuje??

leninka75
10. júl 2009

leva má v pase, že romanko už má 3 rôčky, len nemá dátum narodenia...........tak romanko všetko naj, naj, cmuky - cmuk!!! 🙂

leninka75
10. júl 2009

a ešte macin martinko má 3 rôčky, tiež všetko dobré, aby zdravíčko poslúchalo cmuk, cmuk!!! 🙂

jacka
10. júl 2009

no leni 😉 ..sa nezdáš... 🙂

aj aj sa pripájam...všetko najlepšie.... 😵

leninka75
10. júl 2009

špiónim jacka!!! 😀 😀 😀 ..........ale idem teraz trošku porobiť, ohlásim sa........... 😉

jacka
10. júl 2009

veru špionka si ty..... 😉

pojdem aj ja von s Matkom...pokial nie je úpek 😝

leninka75
10. júl 2009

bububu..........už som zasa tuuuuuuuuuuu!!! 🙂

denisenko
10. júl 2009

ahojte, mamky, už som sa dostala aj ja...
denisko išiel do školky, už mu poobede bolo lepšie, ale nechce jesť, aspon trošku schudne....
večer bol ešte u frajerky, tak sa popravil...ha ha, naliali mi ho kolou, ale pomohlo 😀
ráno v školke len trochu rumádzgal, ale majú tam dneska zajačiky, sliepočky a kuriatka, a korytnačky a ja neviem čo ešte....takú malu ZOO na hladkanie 😀

denisenko
10. júl 2009

ani, ty si vrtula....čo už neoddychuješ?
bubu... aj ja som bola vPE porodnici, tam teda treba kufre.... a ešte aj zo 5 ludí, čo ti nosia zvyšok... a tá strava... dietna, fuuuuuj... ☹
jacka, ako je na PN, nenudíš sa ešte?

leninka75
10. júl 2009

ahoj deni!!! 😉 .........super, že je deniskovi lepšie!! 🙂 .........tá kola zabrala?? 😀 .........počkaj, počkaj u akej frajerky??? 😨 ........ šak sme dohadovali tvojho deniska s mojou lilkou 😀 😀 😀 😀 😀 ........už som na veno začala šetriť!!!! 😝

denisenko
10. júl 2009

leni, len šetri.... 😀
toto má staršiu, ved to poznáš, chlapi.....najlepšie mať aj tu aj na slovensku, aby mu potom nebolo smutno....
typycký chlap od narodenia....mladé baby a autá 😀 😀 😀 😀
lilka chodí do školky?

denisenko
10. júl 2009

idem variť, taťko už nemá obedy....aká smola 😒 😒 😒
ale ešte poobede prídem, ahojte 😉

leninka75
10. júl 2009

lilka má od dnes prázdniny!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ........čo ideš dobré variť???

mirrinka
10. júl 2009

čafte herečky 🙂
ahoj bubbka,ja som si všimla,že si tu včera bola 😉 😀
aj u vás je taká horúčka? 😎 😎 😎 😎 😎

jacka
10. júl 2009

deni...som rada že je malemu lepšie...a mysliš že sa dá nudit na pn? 😀 😀

leni ty od kedy dovolenkuješ?

jacka
10. júl 2009

mirri nie je horučava..pod mrakom ..super počasie 😉 😵

jacka
10. júl 2009

kde ste vy opice 😀 😀 😉

leninka75
10. júl 2009

že opice!!!!! 😝 😀 .........ja som bola dotankovať 😀 😀 😀 ..........dovolenkujem až od augusta jacka!!!!
ahoj mirri!!!........čo máš nové v práci ??? 😀 😀

jacka
10. júl 2009

ale leninka hádam si sa nenahnevkala 😉

čo si fajne si tankovala?

leninka75
10. júl 2009

ale jacka, ja a nahnevať sa??!!! 😅 😅 😅 ........ja taký dobrák od kosti....... veď mňa by si na chleba mohla natierať 😀 😀 😀 ...............s kolegynkou sme si dali napoly tuniakovú pizzu a strukovinový šalát........som to mala dnes také pestré 😀 😝 .........a ešte tu na mňa žmurká broskyňa 😉 😉 .........a ty si čo dobré robila??

jacka
10. júl 2009

leni..dnes som ako mechom prastená..... 😝 umyla som si kupelku...a trochu pokopala v záhrade...a teraz pršííííí 😝 ..tak budeme čučat domka 😝

ešte si v práci??..si mala fajny doping

mirrinka
10. júl 2009

leni,ty provokatérka jedna 😀 😀 😀

jacka
10. júl 2009

mirri...len sa nehanbi 😀 😀

leninka75
10. júl 2009

ešte som .........a hnevá ma PC, asi je už chudák unavený 😀 😀 😀 .........šak búšim doňho celý deň 😀 😀 😀.........ozaj, my ideme zajtra segre na promóciu, tak celý deň v keli!!!......aninke by sa to páčilo, bude tam jedláááááááááááááááá!!! 😀 😀 😀

jacka
10. júl 2009

leni..tak sa pekne napapaj...aj za aninku....a tá kam zdrhla????ráno tu straší ešte za tmy 😀 😀 ..a potom jej niet....a čo ty robíš bububu v piatok o takomto čase v práci.... 😀 😀

utka
10. júl 2009

Ahojteeee!!!
Tak aj my prajeme oslávencom všetko naj,naj, naj... 🙂
A bubba, prepáč ak to vyznelo ako ignorácia 😉 .
Ja som si konečne sadla. Doobeda sme neboli vonku, lebo pršalo. Bola u nás kamoška s dcérkou, tak sa detičky zahrali.
Teraz som ešte verila na zajtra-Kanadské kuriatko a halušky, ale už sa mi nič nechce...a to som ešte stihla povysávať, pozmývať podlahy a vyprať a vyvesiť prádlo... Fuuuuuu

leninka75
10. júl 2009

nadrábam 😖 ....som chodila cez týždeň skôr pre cicu do jaslí, tak musím potiahnuť 😒 .......veru aninka nespomínala, žeby sa niekam chystala??? 😨 ........ale spomeň čerta......o chvíľu tu bude neboj!!! 😀 😀

utka
10. júl 2009

leninka a s kým máš Lilku?

jacka
10. júl 2009

ahoj utka...u nás prší teraz.. 😠 fiha si šikovnica....tak to na zajtra 😉

tak len nadrábaj 😀 leninka 😀 😀

ktovie či si aninka nešla schrupnúť.... 😔