icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
6. sep 2013

ježkove oči...idem...hodinu som skajpovala s maminkou..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

letty86
6. sep 2013

@leninka75 bude si musiet vybrat....nie som ochotná zaplatit 20 e na mesiac....to je vela, za to čo tam ponúkajú.....ako je to fajn, ale za tie peniaze 😝 a hlavne, ked chýbas, peniazky ti nevrátia

leninka75
6. sep 2013

@denisenko....no jasan!!! 😀 😀 😀 😀 ..ako často máš jogu?? .....simčo spinká?? 🙂

leninka75
6. sep 2013

@letty86 ....ono sa nejako menilo financovanie centier...pravdepodobne si musia na seba zarábať...ale to ako vám zvýšili cenu je až príliš moc 😠 😠.....keď to tak pôjde nebudú mať vôbec deti a môžu si zbaliť fidlátka.....

letty86
6. sep 2013

@leninka75 ved práve...som sa aj bavila s tou babou, ktorá ich vedie a sama skonstovala, že hrúúúza, ze takto asi raz dva skoncia....vikinka asi viac bude chciet tých psikov v skole, už aj dnes prihlásku niesla....ja by som radšej tú zumbu....ale tak nechám to nej, nech si vyberie

jacka
6. sep 2013

@letty86 no krása............. 😠 😠 😠 😠 .......tie ceny krúžkov nemaju chybu..... 😢 😢 😢 😢 to možem rovno vyhlásiť krach 😝 😝.......a nielen ja.....😝

leninka75
6. sep 2013

@letty86 ,,a to čo je krúžok, že psíky?? 😕

jacka
6. sep 2013

idem..........už my chýbaju....Leni 😀 😀 😀 😀 vraciam požičané 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉

letty86
6. sep 2013

@leninka75 to tak po domácky volame.. 😉 .....tvoria tam, plus tam majú dvoch psíkov...daju im vodicku, pohrajú sa s nimi...taká canisterapia

jacka
6. sep 2013

máme rozvrh..........pomoc....... 😢 😢 😢 😢 😢 .................vo štvr. 6 hodina náboženstvo.....idem ho zrušiť......čo im šiši.....pojde na etiku........ak sa bude dať.........a pon. a streda 5 hodín...... 😕 😕 😕 😕 .....hádam to ešte nebude stále......to netuším kde budeme s Peťkom....ach jáááj ☹ ☹ ☹

leninka75
6. sep 2013

@letty86 ..ahaaaaaa 🙂 🙂 ...už som si pod tým predstavovala všeličo 😀 😀 😀 😀

leninka75
6. sep 2013

@jacka ...čo sú šibnutí??!! 😠 😠 ...prváci a 6 hodín!!! 😠 ...to by bolo do kedy?? 😨 .........no ja ti nevím, tých 5 hodín to asi tak bude už stále 😒 ......pre Peťka musíš kedy najneskôr prísť do škôlky? ....

leninka75
6. sep 2013

@jacka ..inak mi už nepáli 😔 ...čo požičané vraciaš???...

denisenko
6. sep 2013

...ja ako vždy...nestíhačka naša značka...volali mi zo ZUŠ,že treba upresniť,kedy bude chodiť Nisko na výtvarnú...že nech sa dostavím...tak sme šli...že aký fešák pán učiteľ 😀 skoro som sa aj ja prihlásila...😀😀😀 a a Denisko na záhradke polieval Simonka vodou,tak sa len modlím,aby z toho nebol zápal pľúc. 😖...tak je u nás zas veselo...Denisko dostal zaracha na úplne všetko,hádam len dýchať može. 😀

Dobrú noc,niekto už kašle ☹.

letty86
6. sep 2013

@denisenko sa niskovi zdalo, že je simčo malinký 😕 ...juj, len nech ste zdravučky...matulko je uz v kolektíve...tak som zvedava 😔 ...jaaaj, sa na tie sopliky a kasle teda netesim 😝
@jacka viki má 6 hodin teraz v druhom ročníku a tiez sa mi to vidí skoro, nie to ešte v 1. 😖

dobrúúúú

denisenko
6. sep 2013

@letty86 @jacka až som sa vrátila,že 6 hodín????? Ako inak sú všetci normálny????

utka
6. sep 2013

Ahojte...

@jacka tak to je ozaj sila, že 6 hodín. Viki má rozvrh zatiaľ len na dva týždne a nemá ani raz 6 hodín. Iba tí, čo majú náboženstvo majú raz.

katka1819
7. sep 2013

RRRRRRRRRánečko 😀 😀 😀

@jacka aj my sme dostali rozvrh včera... v pondelok a piatok 5 hodín inak 4 hodky 😅 😉

denisenko
7. sep 2013

ahojte... 😉

tak naši výnimočne dostali rozvrh hned v prvý den v škole...v pondelok......majú 4x5 hodín a raz 4 hodiny....a aj to sme maminky na chodbe nadávali, že sa nám to vidí priveľa.... 😀 😀 😀 😀 😀

utka
7. sep 2013

Ahojte...
Dnes som vyslala Peťa s malou von, aby som v kľude navarila a upratala. Už sú tam dve hodky a Lucinka vraj stále spí...
Pekný víkend.

denisenko
8. sep 2013

Dobré ránko 😉

katka1819
8. sep 2013

Ahoooooooooj 😵 😀 😵

katka1819
8. sep 2013

že aký sme my mali včera superný kočík 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

letty86
8. sep 2013

ahojte
my sme boli s matkom včera na pohotovosti...v piatok mu este nič nebolo, raz kýchol....a v noci zas ten laryngitidovy kasel ako zvykne mavat 😖 a sople..a zachripnuty hlasok..sme teda tyzden vydrzali...tak sa liečime 😖 som nadšená ☹

katka1819
8. sep 2013

@letty86 chudáááátenko malé ☹ veľa zdravíčka posielam 🙂

utka
8. sep 2013

Ahojte!

@letty86 juuuj, chúďatko...držte sa. Aj Viki soplí...

denisenko
8. sep 2013

@letty86 skoré uzdravenie...my už soplíme asi tretí týžden..... 😝 😝 😝 😝

jacka
8. sep 2013

ahojte...............

@letty86 juj......chudatko.......aj my sme tak boli vlani na štvrtý den choručký......................skoro sa vyliečte 🙂 🙂 🙂 ...............a Vikuška?....

katka1819
8. sep 2013

@leninka75 že mooooooooooooooocisko ĎaKoVaLa 😀 😀 😉 😉 😀 😀

leninka75
9. sep 2013

.....ránečko!! 🙂

@letty....juj choroba ☹ ☹ ☹ ...prajem rýchle uzdravenie 🙂 .......a tebe Maťka všetúčko najlepšie k meninkám, veľa radosti z detičiek aj z mužíčka 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 !!!..cmuuuuuuuuk!! 🙂

@jacka...ako si prežila?? 😉 ...mala niečo navarené pre deti?

@katka1819....za málo, rado sa stalo 🙂 ..Majo sa v tom vyžíva...hlavne, ža sa vám páčia 😉 😉 😉 😉......moje potvory včera odpadli jak handry 😀 😀 😀

@utka.....na tvoju slečnu platí to čo na Karolínku keď bola bábätko.....voziť, voziť a voziť do nemoty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@denisenko.....ako sa máte?....simko po "sprchovaní " v pohode? 😉