icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
17. sep 2013

nejak vela tu píšete 😔 ☹ ...........................čo to?....

@denisenko ako je Simonkovi?........bola si aj u mudr?....aj som sebou?.......................sme boli na gastre.........tak konečne budem mať nové cestoviny.........len aby aj chutili 😀 😀 ..........a Peťkovi mám vysadiť mlieko..ked tak často hnačku...no ešte to tak....a idem si hodiť mašlu 😝

@leninka75 tak potom aj tu stále čvachce ešte sa aj vietor pridal tak sme domov. o preteky kto skor............či my či vietor 😝 ....aspon chalanom robím pizzu....zaslužia...nerevali pri odbere 😵 😵

jacka
17. sep 2013

kukuk........dobru 🙂 🙂

utka
17. sep 2013

Dobrúúú...

jacka
18. sep 2013

@leninka75 ahoj 😵

jacka
18. sep 2013

ahojte.........

leninka75
18. sep 2013

ránečko 🙂

@jacka ....aké nové cestoviny??.....chuťovo iné?? 😕 ..ja sa tomu nerozumiem 😔 ......chutila pizza? 😉 .....

@denisenko @katka1819 @utka....no ako detičky?....starších máte doma či v škole?.....a maminky vám je ako?

@letty86..ani na teba nezabúdam 😉 .....krúžok ste už vybrali? 🙂

leninka75
18. sep 2013

@jacka ..ty predbiehačka 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😵 😵 😵 .....s deťmi išiel muž?

utka
18. sep 2013

Ahojte...
@leninka75 Viki už lepšie.Doma je.

leninka75
18. sep 2013

@utka ..juj to som rada 🙂 ...mňa tie choroby vždy tak ubíjajú ☹ ☹ ☹......teraz sa ti ani s Luckou nedá moc chodiť von keď je Viki doma, že?...

leninka75
18. sep 2013

@jacka ..to čo s tým mliekom? 😕 ..to len tak bez testov máš vysadiť?...čo urobíš?....

jacka
18. sep 2013

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..............som šikovná hned z rána 😀 😀 😀 😀 😀 ..................muž ......aspon mám dlhšie volno 😀 😀 😀 😀 ............................cestoviny kukuričná nejaké talianske... lebo moja dr. to NEVEDELA nájsť tak jej ukážem že sa to dá 😠 😠 😠

jacka
18. sep 2013

@leninka75 si myslím že ked mu robili biopsiu tak brali hádam vzoru aj na to......neviem......vynechám čisto len mlieko.....inak by som sa zbláznila....ved to je všade.........v maslu...jogurtoch......sladkostiach........

leninka75
18. sep 2013

@jacka ... 😀 😀 😀 😀 ...tak tak len jej ukáž 😀 😀 😀 ...ťa nabudúce bude vybavovať v čakárni 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
18. sep 2013

@leninka75 ved muža tak vybaví....ani dnu ho nepustia.... 😝 😀 😀 😀 ...tak tam budeme už dvaja 😀 😀 😀 😀 😉

leninka75
18. sep 2013

@jacka ..... 😀 😀 😀 😀 😀 ......vy ste teda dvojka na pohľadanie 😀 😀 😀 😀 😀 .........
.....a to bezlaktózové mlieko by Peťko nemohol?

jacka
18. sep 2013

@leninka75 .. mohol....aj maslo maju v bille.....len neviem či mi bude penaženka stačiť... 😝

denisenko
18. sep 2013

Dobré ránko😉

Zas celá noc na nohách...Simonko je už ok,ale na striedačku vracia Denisko...a zrejme ho totak rýchlo ako jeho bračeka neprejde...no idem...musím dať prať aj paplony 😖

katka1819
18. sep 2013

Achoooooooooj 😉 😀 😝

@leninka75 už je trochen lepšie 😵 len mňa začala okrem toho prechladnutia trááápiť chrbtica opica jedna ale že fakt 😝
@denisenko no HoToVo chudáááátka moje 😔 liečte sa 🙂

katka1819
18. sep 2013

@leninka75 no Peťko je OK toho to len tak lííízlo 😀 našťastie ,klopem trikrát na zuby aby som to neto 😉 tak je normálka v škole 🙂

jacka
18. sep 2013

@denisenko no pekne ste dopadli.......o zábavku máš postarané-----ešte že je slniečko 😎 😎 😎 😎

@katka1819 heš choroby heš...... 😉 ......ako sa máte v škole?Peťkovi sa páči...ešte 😀 😉 🙂

denisenko
18. sep 2013

žienky moje ...už som volala aj mudrej....Denisko vracia a vracia...ach jooo....

utka
18. sep 2013

@leninka75 aj mňa to ubíja...Dva dni bol doma peťo, tak som mohla ísť s Luckou von. Včera sa síce ani nedalo, lebo celý deň lialo a fúkalo. Lucka si už asi tri dni cmúľa palček a cumel nechce ☹

letty86
18. sep 2013

ahojte
@denisenko drzte sa ☹ ...čo ti povedala mudra?
@leninka75 😉 psíkov sme zrušili, chodí na zumbu

leninka75
18. sep 2013

@denisenko ....pánabeka to má Denisko iný hnus!! ☹ ...držte sa!..nech to rýchlo prejde!!...tiež ma zaujíma čo povedala Dr. 😨

@utka ..na zuby je hádam ešte skoro?? 😕

@katka1819 ..a už ťa niekedy chrbtica potrápila či to je novinka?? 😕

@letty86 ....a Maťko ako?

@jacka ....takže peňaženka v pozore ☹ .....už Maťko niečo píše v škole?

denisenko
18. sep 2013

@leninka75
@letty86 mudra...povedala, aby som ho nechala tak, len mu pretrela pusu vodou, lebo ked sa napije, tak vracia....že nech sa vyspí a skúša....a dá si slané paličky, lebo soľ viaže vodu....vraj by to mal ustáť bez infúzii, kedže je už dosť veľký a neprehána ho....tak uvidíme.... 😔

utka
18. sep 2013

@leninka75 zuby nie, ale tak sa ukľudňuje. Aj rýchlejšie zaspí, keď ho má v puse, ale bojím sa, že si na to zvykne. Keď sa odvyká od cumľa, jednoducho sa vezme, ale čo palček???
@denisenko Viki tiež papá slané tyčinky, keď má žalúdočné problémy...

katka1819
18. sep 2013

@leninka75 jooooo mňa bolí chrbtica v podstate stále 😝 ale teraz to začalo fest vystrelovať aj do hrudníka no nepríjemné ti to je 🙄 aaaaaale som na to došla musím viac cvičiť a rozhýbať to svalstvo stuhnutô 😀

katka1819
18. sep 2013

kočky som sa dnes tu pridala do skupiny o pôste 🙂 skúšali ste už jednodňový pôst ? Keeeeedysi dávno ešte pred tehu s Peťkom som to dodržiavala pravidelne a idem skúsiť opäť ... očistíme trochen črievka 😀

utka
18. sep 2013

Baby,mna to moje malé tak vyciciava,ze už mám o 10kg menej ako pred otehotnenim...jupiii

jacka
19. sep 2013

ahojte...........
@denisenko ako sa máte?................................ja som im kázala pri vracaní pusinu vypláchnuť.......a vypluť.......ostane viac vlažná pusina........a muž nič,....?.......ja neznášam tieto črevné...... 😠 😠 😠 akoby som to ......choroby 😀 😉 😝 😝 😝 😝

@leninka75 😝 .......ked budem volať na výslekdy tak sa musím popýtať ako to myslela................Maťko......včera H.......dnes P.......inak vobec nechápem prečo ich učia tlačené........ale že vobec.......... 😝
@letty86 zumba sa jej viac páči?....
@katka1819 ja som nikdy nič nedržala.........necvičila......nemám chuť.... 😀 😉 😉 aj ked by sa zišlo.... 🙂
@utka 🙂