icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
30. sep 2013

@jacka
@katka1819
@utka
@denisenko ....ja si myslím, že každý sa občas cíti byť na vedľajšej koľaji ☹ ☹ ☹ ☹ ...u nás detto 😝 😝 😝 😝 😝 .......ale začínam to ignorovať 😉 ......

jacka
30. sep 2013

@leninka75 ........teda ale vobec som ťa nepochopila......ty sa tak cítiš?....či ako?

jacka
30. sep 2013

@denisenko držkajte sa..........podaj rýchlo info.... 🙂

jacka
30. sep 2013

@leninka75 striga z dieťaťa......unesená.........nooo tak to by bol zázrak............. nemá rada deti......

jacka
30. sep 2013

@letty86 vidím ťa 😵 😵

letty86
30. sep 2013

ahojte 😉

jacka
30. sep 2013

@letty86 ahoj 😵

jacka
30. sep 2013

ideme von...... 😎 😎 😎 😎 ............konečne záhradu dočistiť....... 😀 😀 😀 😀

leninka75
30. sep 2013

@jacka ........dobre si pochopila 😉 .....ale bolo to v minulosti......už teraz si také veci nepripúšťam 😉 ....a ži je sa mi oveľa spokojnejšie 😵 .................

leninka75
30. sep 2013

@letty86 ...........ako sa máte?? 🙂

leninka75
30. sep 2013

@jacka ...práci česť!!! 🙂 😎 😎 😎 😎

jacka
30. sep 2013

@leninka75 robote pokoj 😀 😀

jacka
30. sep 2013

@leninka75 to si narážala na strigu čo som písala?.........že sa ide pototo?

katka1819
30. sep 2013

@leninka75 hodyyyyyyyyyyy až túto nedeľu 😀 😀 😀 sa teším teším 😵 .................. a aj na tú knihu sa už začínam tešiť 🙂 prindite že Ščiaaaaaavnicke hody kuknúť 😉 tam sa niekedy ani pohnúť nedá toľko je tam národa ale veseloooo 😀

katka1819
30. sep 2013

@leninka75
@jacka 😀 😀 😀 že stretko po 14 tej 😀 😀 😀 ale ja už musíííííím som tu len na malinký kuk 😅 😝 pa kočice

letty86
30. sep 2013

@leninka75 tak nejak rýchlo 😕 aj vám tak uteka den za dnom 😔 ked som bola skolačka, týzden bol nekonečný...dočkat sa piatka trvalo rok 😀 a teraz 😕 😔
matulko si zvyká v skolke....nechce sa mu...ako dobre začal, tak teraz nechce...spinkat...dnes sme pozerali z okna ked boli v školke na dvore, tak stále chodil za učitelkou...ruky vo vrecku a ides...jooj, zlato moje 😵
a vy ako?

@jacka chlapci ako?

leninka75
30. sep 2013

@jacka.....tak , tak na strigu 😉 .......čo je to dnes??....buď ja blbo píšem alebo je s tebou niečo 😕 .....

@katka1819 ...jaaaj ja som to pochopila, že to už bolo 😔 😅 ....

@jacka ..beriem späť..to ja som dnes nejaká od veci 😀 😀 😅 😅

@letty86 ...presne!!!....aj ja to utekanie dní tak vnímam 😝 ...a teraz keď som v robote ani nehovorím 😝 😝 😝 😝 ......drobček malý, tak nechce sa ☹ .....nestíska ti srdiečko keď ho tam tak vidíš??? ☹ ....a už je na celý deň?

leninka75
30. sep 2013

@letty86 ...my tak, že Lilina papuľuje..včera schytala varechou 😀 😀 😀.....v škole OK, darí sa jej 😵 😵 😵....a Laurička, no čo ti poviem, zlatíčko!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ......ja mám teraz nádchu, tak dúfam, že to baby nechytia..........

leninka75
30. sep 2013

..padám domkov..pekný zvyšok dňa!!! 😎

utka
30. sep 2013

@leninka75 veru má. Dosť ju trápi bruško. Dúfam, že to čoskoro prejde. Však v sobotu už mala 10 týždňov. Letí to...

jacka
30. sep 2013

@leninka75 trochu mi to dlhšie chápanie trvá......ty si nie na vine....... 🙂 ............
@letty86 to je normálne týranie čo ty robíš.... ☹ ☹ ☹ ....bože mne by to srdiečko trhalo 😔 😔 😔 .......kedy chodíš pre neho........chalani......dobre....MAťko sa totálne zmenil...drzí je ako mucha.....len biť a biť....... 😠 😉 ....ja už neviem čo s ním........a Peťko....ten mal zlé výsledky.......a okrem toho že má velmi máličko železa.....tak je bez mlieka..............nuž jedna radosť....... 🙂 ☹

tu v dedina.......jedna skrývala tehotenstvo.....dieťa v nemocnici porodila...ako utajovaný porod......a nechala ho tam....domov prišla vraj jej vyberali miomy...............nemám slov......... 🤐 🤐 🤐

jacka
30. sep 2013

@utka masírovať....v. smere hodinových ručičiek........stláčať nožičky na bruško.......cvičiť.......cvičiť...... 😵 😵 😵 hlavne pri nej naplač...nevie čo sa deje 😉

utka
30. sep 2013

@jacka to vsetko praktizujem,ale nejako nezabera...

denisenko
30. sep 2013

čavte ..jedným okom som tu..... 😉 dopadli sme dobre...žiadna skolioza...len skolitické držanie tela.... 🙂 a kedže skoliozu v rodine máme, a nikto nevie, či sa to z toho vyvinie, tak len cvičiť, rehabilitovať, plávať a posilovať....4x do roka kontrola... 😉 a vybavené doporučenie na náhradné knihy, lebo nosí ťažkú tašku.... 🙂

jacka
1. okt 2013

ahojte...............

@denisenko to ste výborne dopadli..........dobrá správa 😵 😵 .......................................to vybavenie do školy je super..... 🙂
@utka určite trochu pomože 😉 😉

letty86
1. okt 2013

ahojte
@jacka mysliš, že týram samu seba? ale nie....videla som ho spokojného, ved som za tým opisom dala aj pekného smajla 😵 ...hojdal sa, hrali sa s učitelkou za stromom na schovavačku a potom sa len tak prechádzal, tak som si všimla, že chodí za učitelkou 😉 keby som videla, že sa nehraje, nezapája, tak by mi stislo srdiečko...ale bol spokojný, tak mi aj trošku odlahlo
@leninka75 chodí už na celý den.....asi som písala, že to zvládal prekvapivo dobre, lebo vikus plakavala ráno a dost dlho....matulko za tu dobu plakal asi iba 3x, ináč ide v pohode do triedy......ale zmenilo sa to, že ráno mi povie, že nejde do skolky, predtým sa tesil, teraz už vymýsla, neplače, ale vkuse rozpráva, že nejde

jacka
1. okt 2013

@letty86 no vidíš to ja som zas inak pochopila.....mne teda včera šlo..ani s leninkou som nebola na jednej vlne....tzn...že chyba bola vo mne.................................................doležité je že neplače 🙂 🙂 ...............to aj moj hovorí .....a potom nechce domov... 😉

letty86
1. okt 2013

@jacka 😉 takú zimu máme, vietor fuči 😝 som chcela dnes okna umyt, ale čo ja viem 😀 ...nech ma neodnesie 😅

denisenko
1. okt 2013

dobré ránko.... 😉
@jacka veru ...výborne... 🙂

dnes ráno som bola za triednou, tak náhradné knihy asi ťažko, ale tak bude stačiť ked si bude nechávať v triede a domov nosiť len to, čo má na úlohu a stým sme súhlasili obe....dnes je aj rodičko...sa mi tam nechce.....ešte cez obed musím k detskej vybaviť rehabilitacie, potom rodičko a nakonioec joga....takže sa na dnes lúúúúúčim..... celú noc som bola hore.....radšej sa nepýtajte prečo.....

pekný den 😉

jacka
1. okt 2013

@letty86 tu bola včera zima......fučalo ako zmyslov zbavené...... 😝