icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
6. dec 2013

@leninka75 veru, malú sesterničku...ale za chvíľu sa ten 4,5 mesačný rozdiel stratí...
@jacka však oni sú blízko pri našich/9km/. Levice sú cca 30km...

leninka75
6. dec 2013

@jacka ..................juj akurát som dopila ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ..........ale ty si daj nech ti chutí 😵 😵 😵 😵 😵 .............vonku sa čerti ženia a normálne mám chuť na varené vínko alebo punč 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

leninka75
6. dec 2013

@utka ......veru stratí 🙂 ....aj budeš posúvať oblečko a nejaké vecičky?

utka
6. dec 2013

@leninka75 hej, už som im dala za dve tašky...aspoň mi to tu nezavadzia!

utka
6. dec 2013

Ináč ja nemám ani najmenšiu chuť niekam ísť. Aj počasie, aj to balenie a cestovanie...do toho Vikiho kašel. asi nepôjdeme...

leninka75
6. dec 2013

@utka ..akú veľkosť už obliekaš Lucke? .......veru len to ešte dobre zváž 😉 .......mužovi by sa chcelo ísť?

jacka
6. dec 2013

@leninka75 si dám varené vínko a zaspím ☹ 😀 😀 😉 ........tak si idem dať sama.......hádam pochutí 😀 😀 😀

jacka
6. dec 2013

@utka balenie sa dá.......len to vbalovanie 😝 😝 ........fuj toto ani ja neznášam 😝 😝 .....hlavne konečnú 😠 😉

leninka75
6. dec 2013

@jacka ...akurát ma kolegyňa volá na vianočné trhy, že si dáme punč 😵 😵 😵 😵 😵 ...ale vonku je tak hnusne, že mi to za to nestojí 😝 ..inokedy 😵 😵 😵 😵

jacka
6. dec 2013

@leninka75 len chod...... 🙂 🙂 .......punčík ti napraví náladičku 😵 😵

leninka75
6. dec 2013

@jacka .....som zabudla...k tomu varenému vínku pridať ešte aj zapálený krb a spiace deti a parádička 😵 😵 😵 😵 ...skoro vianočná pohoda 😵 😵 😵 😵 😵

jacka
6. dec 2013

@leninka75 u vás? 😵 😵 😵 😵 😵 ............ 😵 😵 ...........tak to ab si už bola domka 😵 😵 😵

leninka75
6. dec 2013

@jacka ...no hej, ale prísľuby mám až na vianoce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
6. dec 2013

@leninka75 😀 😀 😀 😀 😀 ......a na sviatok príde ranená srnka 😀 😀 😀

leninka75
6. dec 2013

@jacka ...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...joooj ani punč mi netreba na náladičku sa rehocem, ešteže kolegyňa už odišla ..............

jacka
6. dec 2013

@leninka75 no vidíš,..... 😀 😀 😀 😀 ....ani alkohol nám nie je treba.... 😀 😀

utka
6. dec 2013

@leninka75 ešte oblešie aj 62, ale už väčšinou 68. Peťovi sa chce a vraj sa nebojí...
@jacka tak, tak...vybaľovanie...

leninka75
6. dec 2013

..pekný víkend dievčatá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .......bežím domkov 😵 😵 😵 😵

utka
6. dec 2013

@leninka75 aj vam...
My nakoniec nejdeme nikam.Pojdeme o tyzden...

katka1819
6. dec 2013

@leninka75 nooooooooooooo vidíš to 😝 😀 😀

jacka
6. dec 2013

tak si ešte užite Mikuláša,,,,..........doma v teplúčku........a prajem peknýýýý víkendík.... 😵

letty86
6. dec 2013

ahojte 😉
pekný večer, dievčatá a nemusí byť mikulássky 😵 😵 😉 , uz mi z toho slova dnes švitorí 😀 😝

utka
6. dec 2013

Pekný víkendík...

letty86
6. dec 2013

dobrúúú noc a jednu rozprávočku na dobrú noc 🙂 😅

katka1819
6. dec 2013

sa pripájam kočeny 😉 a pekný víkendík prajem 😵 😀

utka
7. dec 2013

Ahojte. Tak Viki je chorý.Mal aj teplotu ☹. V středu majú besiedku v škole,tak neviem,ci sa do vtedy dá dokopy ☹

utka
7. dec 2013

Tak máme zápal priedušiek ☹

jacka
8. dec 2013

ahojte........

@utka no pekne.....ste boli na poho?....................skoro sa uzdravte............Lucke nič nie je?

utka
8. dec 2013

@jacka veru,na pohotovosti boli.Lucka je ok

denisenko
8. dec 2013

ahojte... 😉 žienky moje, nestíham.... ☹ včera ma sklátil nejaký nervový záchvat....tak som sa rozklepala, že som musela ostať v posteli celý den........a dneska bolí zub...ale strááášne..... 😖 😖 😖 😖 😖 .....no, čo sa ešte na mna nalepí??????