Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃

•
10. feb 2014@jacka 😃 😃 😃 ved niekto na nás musí robiť, no nie????..že @leninka75??? 😃 😃 😃 😃 nepríde nám zvýšený rodičák tento mesiac??????
2
@jacka..........a kedy bol víkend???????????? 😃 😃 😃 😃 😃 ..koľko si pochudla? 😉
@denisenko ...a ty si ešte nedostala tie tisíce?? 😃 😃 😃 😃 ............dnes ráno som sa z rádia dozvedela, že ľudia v ZA kraji sú druhí v poradí čo chodia do práce s radosťou :-N :-N :-N :-N :-N .....prví sú samoška BA ...a vraj sa to odvíja od výšky platu :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N
@denisenko ...a ty si ešte nedostala tie tisíce?? 😃 😃 😃 😃 ............dnes ráno som sa z rádia dozvedela, že ľudia v ZA kraji sú druhí v poradí čo chodia do práce s radosťou :-N :-N :-N :-N :-N .....prví sú samoška BA ...a vraj sa to odvíja od výšky platu :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N
ahojte........
@leninka75 ani ja nepoviem ešte bý si závidela 😃 😃 😃 😃 .........................................vieš čo neviem či víkend bol.....ale asi hej muž bol doma 😃 😃 😃 😃 mýslím 😃 😃 😃 😃 ...............................prelad si stanicu 😃 😃 😃 😃 😃 😃 .................
@denisenko aha s akou radosťou pojde na nás robiť 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Peťko je doma...... :-p .......dalšia skvelá noc...... :-S
@leninka75 ani ja nepoviem ešte bý si závidela 😃 😃 😃 😃 .........................................vieš čo neviem či víkend bol.....ale asi hej muž bol doma 😃 😃 😃 😃 mýslím 😃 😃 😃 😃 ...............................prelad si stanicu 😃 😃 😃 😃 😃 😃 .................
@denisenko aha s akou radosťou pojde na nás robiť 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Peťko je doma...... :-p .......dalšia skvelá noc...... :-S
Začni písať odpoveď...

Odošli