icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
3. mar 2014

@denisenko ej šikovný je.........aj vodu máš z práčký? .......................................
@leninka75 no či ešte prídeš? 🙂

katka1819
3. mar 2014

no achooooooooooooooj žienky 😀 😀 😀

ste popísali 😉 ............my sme víkendovali celkom akčne ...sobotka ráno sme dzeciská vonku poriadne vyvetrali a poobede boli kuknúť v detskom zábavnom centre Kongo v Žiline ,ale teda veľké to tam je kopec preliezok a šmýkačiek a loptičiek a neviem čoho ešte ,ale akosi mi to tam neprišlo na chuť no blázninec tam bol toľko detí a smrádek z vyprážaných hranoliek a hambáčov , umelé svetlo ...neviem neviem,ale deťom sa páčilo ,mokré spocené ubehané vyskákané 😀
v nedeľu podobne ráno ako v sobotu deti vonku to slniečko až tak dobre všetkým 😵 len v mikinách na dvore futbal hrali 😀 a poobede sme to zbalili a išli sme sa trošken vymočiť na plavošku to PB ...fajne tam bolo a zavŕšili sme to ešte návštevou daľšieho zábavného centra pre deti tentoraz v PB že Madagaskar... nech porovnáme...tam to je teda oveľa menšie ako v Žiline ,ale krajšie na môj vkus 😉 deťom samozrejme jedno hlavne že je tam trampolína a iné zábavky .................inak asi už vytiahneme aj tú našu poctivo zbalenú trampošku na dvorek nech blbnú keď svieti slniečko 🙂

@denisenko pekná posteľ ...musím aj ja Vám už tú našu novô detskú izbu či skôr hračkáreň 😀 ukázať
@leninka75
@jacka aj u nás už boli prvé pokusy o zveľaďovanie záhonov a skaliek sme pohrabkali no trošken sme to ako sa povie po zime uchochmesili 😀 😀 😀 a aj ja chcem toto leto jahodky balkónové bo sme mali doteraz len tie prízemné 😀 😀 😀

utka
3. mar 2014

Ahojte...
Juuuj, ako nám bolo minulý týždeň super, boli sme aj u svokrovcov, aj u naších...a teraz zase samé doma.
Lucinka už začína všeličomu rozumieť a opakovať, zlatá je!
Peťo šiel s Vikim na kontrolu na pľúcne. Ja idem zajtra na diabetológiu a gyndu...
@denisenko super je tá posteľ...a aj vám rýchlo prišla...
@jacka pred Poľanu 😀

katka1819
3. mar 2014

kúpila som hercovi kolieskové korčule z Lidlu to bude radosti aj strachu ako ho poznám 😅 som mu povedala že túto jar a leto sa naučí korčulovať a plávať lebo ešte nevie 😅 kuk http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-10E1D50F-4F22356... že ja herečka tiež neviem plávať 😔 😝 😀 a korčule mám v skrinke pekne zabalené asi 3 krát obuté ... po strašno strašnom páde som ich odložila a nevytiahla viac 😅 😖 čo už musím znova s Peťkom spolu to bude srandy 😉 s nalepím sa seba vankúš z predu aj zo zadu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
3. mar 2014

kuk..... 🙂

🙂 😉 😀 😵

@utka nejak som nie v obraze 😀 🙂 😉

utka
3. mar 2014

@jacka no, že na roh s kabelkou...tak, že pred Poľanu a bude nové auto 😀

leninka75
4. mar 2014

ránečko!!!! 🙂 ...............prečo som prvá? 😕

jacka
4. mar 2014

ahojte................

@utka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ............dobrá si... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..ale tam som nevidela nikoho postávať.............skor na Detvu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

jacka
4. mar 2014

@leninka75 lebo si ma predbehla 😠 😝 😀 😀 😉

leninka75
4. mar 2014

@katka1819 ....cha zasa viem niečo nové!!!...som netušila, že v Pb máme Madagaskar 😅 😅 😅 😅..........my chodíme vždy len do PU do Džungle 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂.........o Kongu viem, ale to ma neláka...moc veľké na môj vkus 😝 ..ja radšej také komornejšie 😉 ............ja presne tie korčule ako ty 😀 😀 😀 😀 ...už mám 6 rokov korčule,ale stála som na nich raz..a to tak, že obuť vyzuť 😀 😀 😀 😀 ...skrátka som posero 😅 😅 😅 😅 😅 .....na trampošku sa mi zdá vonku ešte zima od nožičiek 😔 .........
...jasné, že odfoť izbičku...sme zvedavky...to si sa ešte nenaučila? 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
4. mar 2014

@jacka ...ahoj 🙂 ...a ty čo takto neskôr?:...však zvykneš robiť prvý kukuč okolo 6:00 😉 ......ako auto??

jacka
4. mar 2014

@leninka75 ahoj 😵 .........................nechcelo sa mi.... 😝 dnes nebude dobrý den.......nechce sa ani ani žmurkať 😀 😉 .................auto....tu stojí na dvore.......či si čakala niečo iné 😀 😀 😀 😉

jacka
4. mar 2014

@leninka75 dnes ešte na logo........hurá..... 😝 .....ale vidím niečo pozitívne..... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

katka1819
4. mar 2014

ahooooooooooooooooj 🙂

@leninka75 tak stretko v Madagaskare 😉 😉 😉

denisenko
4. mar 2014

ahojte.... 😉
dieťa v škole, obed už hotový, možme ísť so Simčom spať.... 😀 😀 😀 😀 😀 som táák zle spala..... 😢 😢 😢 😢
včera som bola úplne KO, 5 hodín v žiline s nevyspatým dieťaťom....ale aspon som vybavila, čo som musela.... 😠 Ďalšie masti, tretia diagnoza, tak som tešená, radovaná..... 😝 😝 😝 😝 😝

jacka
4. mar 2014

@denisenko aká tretia diagnoza? 😕 😕 ................len bežkaj spinkať...ja ešte pohádžem nedelný obed do jedného hrnca a je navarené.........

denisenko
4. mar 2014

@jacka no mal len atopickú a plienkovú dermatitídu...teraz sa mu ešte vyhodili také akoby pozasychané chrastavé šupiny alebo čo...má to len na ramienkach...vraj numulárny ekzem...a ešte DenieMorgan, biely dermografizmus...našťastie, ani jedno nie je vážne.... 😉

denisenko
4. mar 2014

Simonko mal zas zážitok...bol tu obrovský traktor, mulčovať záhradu...moja polovička si zmyslela, že mám toho málo doma, tak ešte prikúpil záhradu vedľa svokrovcov, hned za domom a budú tam sliepočky a ovečky...a kedže on bude od rána o večera v práci, môžeme tipovať, kto to bude mať na starosti..... 😠 😠 😠 😠 😠 😠

leninka75
4. mar 2014

@jacka ..to vieš, ja som idealistka...som myslela, že ti už na dvore stojí minimálne opravené 😀 😀 😀 😀 ..pošli kúsok 😎 😎 😎 😎 .......a čo máš taký blbý deň? ☹

leninka75
4. mar 2014

@katka1819 ..jasné daj vedieť keď pôjdete 😉 😉 😉 😉 ...moje potvory rady chodia do takých zariadení 😵 😵 😵 😵 😵

leninka75
4. mar 2014

@denisenko ....fuuuu podľa názvu to všetko vyzerá tak nepríjemne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ...............to všetko už ja nastálo či sa dá z toho vyrásť? 😨

leninka75
4. mar 2014

@denisenko....jeeeeeeeej ty budeš farmárka?!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
4. mar 2014

@jacka ..keď spmínaš logo...Peťko ako rozpráva?....pekne čisto?.....

denisenko
4. mar 2014

@leninka75 ....Petrík odjakživa túži farmárčiť....to vieš, ako decko chodieval so starkým na salaš, ovce chovali ...on nie je mestský typ.... 😀 ....simonko...hádam toho vyrastie.....ale je to trvale....

jacka
4. mar 2014

@denisenko to čo je za chorobu?...nič mi to nevraví?..... ☹ ..........a prečo ste v noci nespali?.................................to prídem na salaš🙂 😀 😉 .....................ja si tipnem.....že nepojdeš do práce a budeš žienka domáca 😀 😀 😀 😀

jacka
4. mar 2014

@leninka75 ale kdeže..chodím už len s Peťkom.......vravela že to nebude tak dlho trvať........lebo počula Maťka zle rozprávať tak niečo pochýtil.......r vie....len na šlaka s tými sýkavkmi pos....tými 😠 😠 ...ma to tam nebaví chodiť 😠

jacka
4. mar 2014

suseda mi doniesla fajnýýýý koláčik.........dala dva kúský oba som zožrala.....pachltnica .............som................cesto na medové rezý.......teda plátý........aj plnka...len jedno na spodok.......plnka...navrch tiež ale s orechami upraženými na masle.........či tak nejak mi to vravela........ale velmi fajnééééé 😵 😵

denisenko
4. mar 2014

@jacka ja som logo zrušila....nechodíme...lebo nespolupracuje..... 😔 😔 😔 😔 tak ked bude lepší, zas až potom.... 😖 ...ale jasné že pojdem do práce, ak nejaká bude.... 😀 😀 😀 😀 sliepky a ovce sa napasú aj samé a ráno si privstanem, no nie????? 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
4. mar 2014

@leninka75 slniečko sa ma asi zlaklo...je fuč...fnuk 😢 😝 😝 😠 😉 😉

denisenko
4. mar 2014

@jacka oslintala som si celú klávesnicu..... 😀 😀 😀 😀 😀 suseda nech pošle, ak jej ešte ostane... 😀 😀 😀 ja už musím pomaly rozmýšlať nad tortou....Simonko bude mať čochvíľa 2 roky a asi to dám spolu so mnou.....2 muchy jednou ranou..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀