Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
rááááááááánečko!!! 😎
..........mne sa celkom pozdával systém nákupu keď sme boli nedávno na tých Kysuciach.........spoločne sa kúpil balík špekačiek, tie sa opiekli v piatok večer..........potom sa ešte spoločne kúpili makovníky na sobotné raňajky...veci na guláš a párky na nedeľné raňajky a samoška nejaké minerálky a pivo..............ostatné veci, hlavne pre deti si každý priniesol..................
táto je 😵 http://www.ubytovanienaslovensku.eu/drevenica-u................................................. a víkendy : júl 25 až 27 ..... abo august 22.až 24 ... čo povíce ?
@katka1819 ....tá by mohla byť 😵 😵 😵 😵 ..........tuto http://www.drevenicauvinklika.sk/index.html má ofic stránku a sú tam lepšie ceny 😉
...mne osobne by viac bodol ten august.pretože 21.7. sa akurát vraciame z dovolenky..............h
@leninka75 kam idete ??? aj my sa chystáme 😉 prvý krát k moru 😅 😔 🙂 ........................tak dáme ten august 😀 len to treba zajednať nech potom nehysáčime že na poslednú chvíľu .... 😝 tak ako baby termín 22-24 august a chata,drevenica u Vinklíka Liptov kuk predchádzajúce správy 😉 @letty86 , @utka , @jacka , @denisenko
.....a že RODÍIIIME........ 😉 😉 😉 😉 😉 ...juj, taká som nedočkavá.....
@katka1819 ..........my cez Koalu..........už cez nich ideme asi tretíkrát........asi 😕 ............my sme boli kedysi v Chorvátsku pri Omiši........pekne tam bolo, ale raz a dosť 😀 ......... cesta 😝 😝 😝 😝.....a kamienková pláž 😝 😝 😝 😝............. a s mojimi monsterkami nebudem riskovať nervičky po ceste v aute 😖 😖
DVOJKY sú na svete..... 😵 😵 😵 😵
@denisenko.......... .jej bambuľky sú na svete!!! .................blahoželám!!!!........rýchlo veru sestra porodila 😵 😵 😵 😵 ..........nevadí, že sú maličké, hlavne, že sú OK...však ony dorastú 😉
....presne túto fotku mi to pripomenulo....to je Denisko

@utka spáchame to vez prázdninky nejaký víkendík dohodneme ... 😉 známosti sa zídu 😀