icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
21. júl 2009

leni a kam letíte?????????už vieš? 🙂

jacka
21. júl 2009

no ani..infarkt je slabe slovo.....ale hlavne že je dobrý koniec 😉

leninka75
21. júl 2009

waaaaaaaw aninka!!!!! 😨 😨 😨 😨 .............kto mal väčší šok babina či simi??? 😒 .......my sme kľúče už dávno povyberali....radšej..... 😠 ..........neboj aj skúšky zvládneš, nezabúdaj a opakuj superžena, superžena, superžena........ 😎
babule ešte stále nevieme kam, len vieme kedy najneskôr 😀 😀 😀 😀

jacka
21. júl 2009

leni 😀 😀 😀 😀 😀 ..len aby ste neleteli zo Sliača do Košíc 😉

aninka29
21. júl 2009

juj,na infarkt boli asi obidve ☹ ...........Simonka keď mi o tom chcela porozprávať,tak sa rozplakala moja láska krásna 😅 ......juj už na to nemyslím,lebo infarkty chytám aj ja ☹
leni,však to je jedno kam pojdete,hlavne nech je tam fantasticky a hlavne nech máte krásne počasíčko 😎 😎 😎 ............možem sa baliť aj ja???????? 😀 ...........ale jacka ber aj Maťka,ja berem Simonku 😀 ...........však nech sa Lilka nenudí 😉

aninka29
21. júl 2009

idem si vytrieť podlahy 😝 .....o chvílu som tu 🙂

jacka
21. júl 2009

no jasne že berem..ak teda možem..leni halooooo 😉
ani aspon Matko uvidí koho si berie 😉 😀

aj mne treba poriadit...ale som dnes zas od 4h hore.....sa mi nechce...len si oddýchne a pojdem aj ja 😝 😝 ....ma Matko pripravuje na poporodne bezsenne noci 😠

siwike25
autor
21. júl 2009

Awojky už som doma všetko vibavene 😵 .No simonko už nema teraz horučku,dufam že už ani nebude mat.No večer som ho okupala a dala čipok a zaspinkal.Rano mal 38,3st ale aspon že už nestupa,dufam že bode okej už.Tak som neišla snim k dr. lebo neša ma dovolenku a zastupuje ina a ta by muý hned dala ant.Dufam že už mu bude lepšie,už sme sa aj hrali a aj papali.Teraz pozerame fantociho,heheeheh 😀 😀 😀 dufam že si aj troška pospinka 😒 😉 😉
Anika ty si ale šikulka 😵 😵 😵 😵 .Chuda simonka a babka,to si teda užily, 😀 😀

leninka75
21. júl 2009

super siwi, že je lepšie!!! 🙂 🙂 🙂
aninka, baľ baľ len ako poriešime sabi??? 😕 .......
jacka, bližšie máme hričov a potom odtiaľ do KE, ......snáď nás aninka na dvore prichýli 😀 😀 😀 😀 .....nedalo sa ti spať jacka???........či maťkovi?? 😔

jacka
21. júl 2009

siwi...veru hlavne že nestupa 😉 😵

leni som to myslela tak že vy by ste prišli na Sliač a potom by sme šli všetci spolu 😀
no ja by som spala len Matko bol dve hodky hore 😠

ani prídi aj ku mne .... 😉

leninka75
21. júl 2009

jáááááááááááááj...............tuším dnes nemyslím........... 😒

jacka
21. júl 2009

to nič..ja sa mám aspon na čo vyhovorit 😀

nám sa tu zatiahlo a na mna prišiel take driemoty 😔 😔 ach jaj 😝

leninka75
21. júl 2009

aj u nás je tak......som si sadla do kresla, vyložila nohy na stoličku, že si podriemem...........už som tak akurátne driemkala, keď prišla kolegyňa.......... 😠 😠 😠

jacka
21. júl 2009

leni 😀 😀 ..si sa mala zamknuť 😉

aninka29
21. júl 2009

fuj mám dosť 😝 som spotená jak prasiatko 😝

leni a čo chceš riešiť zo Sabi?????? 🙂 ....však zatial je v bruchu a ak náhodou,tak si neporadíte s jedným porodom ženy?????? 😀

jacka,veru veru,nech Maťko poobzerá 🙂 ale nie dlho,aby náhodou nenašiel nejaké nedostatky na svojej neveste 😀 😉

no jasné, že by som vás prichýlila u nás na dvore 🙂 .........berte si stany ženy 😀

siwito to je dobre, že nestúpa 🙂 a snáď už bude dobre,keď aj pekne papká 😵

Simonka nechce spinkať,ale ležka si pekne na gauči pri rozprávke........a o chvílu čakáme návštevu....príde švagor so synovcom............sa deti pohrajú trošku 🙂 ..............už dlllllllllllllllllllllllllho spolu neboli

leninka75
21. júl 2009

aninka, ja raz prídem 😉 ............ už to tu nezvládam 😝 ........dvíham kotvy a padám.......pa, pa!!! 😎

jacka
21. júl 2009

pa leni.... 🙂

aninka..to nás naháš aj ked bude burka???... 😠

uff..som aj ja doriadila a mám dost 😝 😝 ..normálne mi ostalo horuco 😝

utka
21. júl 2009

Ahojte!
Som smutná, lebo to s tou mojou robotou nie je tak, ako som si myslela a písala Vám ☹. Dnes mi volali a mala by som 29.7. nastúpiť, lebo majú pre mňa miesto. Ale ja nemôžem nastúpiť. tak asi budem musieť dať výpoveď dohodou a ísť na Úrad práce ☹. A nebude teda ani žiadne odstupné .-(. Ach jáááj.
No idem si Vás prečítať...

jacka
21. júl 2009

už som tuuuu...
no utka to je mi luto...a prečo nemožeš nastupt..kvoli malemu.....ved sa hádam dá ešte čosi vymysliet,nie? 😅

jacka
21. júl 2009

no teda..kde ste kto????? 😅 😕 😝

aninka29
21. júl 2009

aj ja som už tu 🙂 .............návšteva odišla len pred chvíločkou..........Simku som okupkala,a teraz papá 🙂

jacka no jasné, že aj v búrke by som vás nechala v stane 😀 by som vám tak akurát požičala nejaký igelit na stan 😀 😀

utka a tak si sa tešila 😒 ....možno sa to ešte nejak vyrieši 😒

jacka
21. júl 2009

ani a ty nevieš ako to dopadlo v tom stane v pohode???ha..chceš mať tehošku na svedomí? 😠 😀 😀

no tak ste mali dlho návštevu 😉

inak super počasie..zamračene a celkom prijemne do septembra by to mohlo vydržať 😀

aninka29
21. júl 2009

jacka bože chráň 😕 ..............tak dobre no......tak vás prichýlim 😝 ......aby ste nepovedali, že som na nič hostiteľka 😀
no veru,návštevu som mala dosť dlho.......ale aspoň sa deti riadne vyhrali a Simonka je už odpadnutá v posteli 😵

aninka29
21. júl 2009

my sme mali zamračené cez obed,ale len chvílku 😝 aj sprchli tri kvapky,ale potom začalo páliť slnko 😝 .................a zase teraz k večeru začal fúkať fajný vetrík 😝 ...inač v noci sa mi fajne spalo 🙂 .........dúfam, že aj túto noc sa vyspím 😉

aninka29
21. júl 2009

no nič mamky......idem ja niečo fajné schrumnúť a idem testíkovať 😝

zajtra mám zase jazdu 😝

dobrú nocku 😵

jacka
21. júl 2009

tak tu sa podvečer oteplilo ako pred burkou a nič....som sa tešila 😝

no ved preto..aspon že budeme mat strechu nad hlavou 😀 😀 😉

a drahého máš domka?..ideš zajtra na jazdy??

jacka
21. júl 2009

teraz vyzerám ako debil ...pokial som to napísala tak ma aninka predbehla 😠 😀

idem aj ja....prišel mužík tak mu odovzdám žezlo

dobru noc.... 😔

zajtra prídem 😉

utka
21. júl 2009

No zase som prišla neskoro ☹!!!
Boli sme v Maďarsku v Tescu.
No nastúpiť do práce nemôžem aj kôli malému a aj preto, lebo sa tam už nechcem vrátiť 🙄 ...
Zajtra idem na Úrad práce sociálnych vecí a rodiny a uvidím, čo vybavím. Skúsim sa popýtať na predĺženie rodičovskej dovolenky. A potom sa asi zbehneme okúpať, lebo má byť dobrý hic zajtra. Zase sem kuknem asi neskoro...tak dobrú nôcku.Papa

jacka
22. júl 2009

dobré ránko 😎 😎

utka potom daj vediet čo si vybavila 😉

leninka75
22. júl 2009

Ránečko!!! 🙂 ...........ahoj jacka!!! 😉