icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
22. júl 2009

ani však sa budem červenať 😀 😀

ja som tu s toho všetkého tiež magor...a už ničomu nerozumiem..ale ved na matriku sa idjakživa chodilo len po narodení..čoby si tam robila skor???? 😕 😅 ved hádam potrebuješ aj papier o narodení..nie?? 😕

si ma šokla 😕 😕 😕 😕

jacka
22. júl 2009

Simka ešte spinká 😔

utka
22. júl 2009

Ahojte.
jacka, neboli sme na Kováčovej. Veď bola zima a vraj je tam hrozne špinavá voda a chodia tam kadejakí spinaví cigoši...som počula ☹.
A neboli sme sa ani dnes kúpať. Viki nechcel ísť a ani by som nemala kedy, lebo som si zisťovala čo a ako so mnou a s prácou.
Vyriešila som to tak, že budem na predĺženej RD,nebudem nič dostávať, ale Soc.poisťovňa bude za mňa platiť odvody. A keď pôjdem do práce, tak sa odhlásim a bude.

utka
22. júl 2009

Viki dnes tiež zaspal už o pol jednej a ešte spí 😉...

jacka
22. júl 2009

utka..čože???? ja som V kováčovej nevidela jedneho cigoša...ale je pravda že sme tam boli len 2hodky.....a voda sa mi nezdala špinava...teda aspon tam kde bol Matko a muž si zaplávat....tak som prekvapená 😕

utka
22. júl 2009

No my sme tam boli pred rokom asi dvakrát. Ale minulý týždeň tam boli známi a vraj tam boli takí bleeee...

jacka
22. júl 2009

tak to potom musela ostat špinava po burke....alebo ja neviem 😉

ideme do bazena...fuj ale sa mi nechce ani dvere otvorit 😝

aninka29
22. júl 2009

ahoj utka 🙂

vieš čo jacka,ja už kašlem tu na všetko 😝 ..budem robiť všetko tak ako pri Simke a hotovo vybavené 😝 .......už ma tu z tých debilín porazí snáď 😝 .....veď ja tiež viem o tom,že na matriku sa chodí po narodení dieťaťa......však teraz tam aj tak nič nevybavia,keď ani nevedia,kedy sa im decko presne narodí 😝

joj už som nervná 😝 ,serkám na celú údržbu 😝 som z toho magor 😠 ..............utka ty si nedávno robkala vodičák,čo sa ťa pýtali z údržby?

aninka29
22. júl 2009

Simka ešte spinká 😵 až vstane tak tiež pojdeme von do záhrady

utka
22. júl 2009

aninka, ja už si to ani nepamätám, ale viem, že to boli dve otázky a bolo to tesne pred jazdou ako som si sadla za volant. Ale chcel len takú stručnú odpoveď...

aninka29
22. júl 2009

ja som dement 😝 ...však ja mám na cedečku vypracované otázky z údržby.......však až si to prečítam,tak mi niečo v tej mojej gebuli ostane 😝

inak mamky,som sa vám nepochválila,že mi už dosť kleslo bruško 😉 ..............chjoj ešte si musím kúpiť šlapky do sprchy a tak možem ísť 😀

a neviem sa rozhodnúť,či si bábo prinesieme domov v sedačke alebo vo vaničke 😒 neviem čo mám nachystať 😒

denisenko
22. júl 2009

ani, prosím ťa a kto povedal, že na matriku máš iseť ešte pred porodom?šak večšiu blbosť som už dávno nepočula 😀 😀 😀
to si trafila na správneho "koníka" 😀 😀 😀
fuuj, aj tu je strašne dusno a horúco, mna už z toho ide šlak trafit.
aj denisko ešte spí, zobrala som ho zo školky o jednej a pol druhej už bol tvrdý....
ale začal vymá´ýšlať, že on nepotrebuje už spať.....aj vaše deturence su také?

aninka29
22. júl 2009

deni tu sa dočítaš toľkých bludov niekedy 😝 😝 😝
moja vymýšla už dávno,a nechce spať cez obed,že si len oddýchne na gauči pri rozprávke.............ale niekedy zaspí 😵 napríklad ako dnes 🙂 🙂

leninka75
22. júl 2009

nebláznite toľko ťukať v takej horúčave 😝 😝 😝 .........moja lilka poctivo spí!!! 🙂 🙂 🙂

aninka29
22. júl 2009

mamky idem ja pomaly jemne budiť Simonku 😉 ......večer prídem 🙂

utka
22. júl 2009

Viki už tiež vymýšľa so spaním...

utka
22. júl 2009

Ideme aj my von. Papa zatiaľ. Aj ja prídem,len vy už asi budete zase spinkať 😉...

aninka29
22. júl 2009

haloooooooooooooo 😉
Simi je v záhrade a ja varím obed na zajtra......plnenú papriku 😝 mňam............a zajtra mám veget 🙂

jacka
22. júl 2009

no fíha ...teda máš chute..ja ledva žijem 😝

jacka
22. júl 2009

aninka to ti fakt kleslo bruško??? 😵 ...no tak aby si ešte zajtra nešla rodit 😉

je tu niektoooooo..............

jacka
22. júl 2009

no pekne.. 😝
tak dobru noc....

utka
22. júl 2009

Ja som tuuuuu

aninka29
22. júl 2009

tu som 🙂
nestíhačky nejak 😝 ..boli sme vonku večer došiel tatko,tak sme sa mu venovali a čas nám rýchlo uletel 😝 ............Simka šla do postele až po pol deviatej 😝 som nič nestíhala
a teraz sa učím a potím sa,je mi strašne horúco 😝 😝 😝

jacka veru,bruško mi kleslo a riadne mám taký pocit 😒 myslíš, že už pojdem rodiť????????pri Simke som ho mala spadnuté už v 35tt 😒

idem sa ešte trošku poučiť 😝

dobrú nocku mamky 😵

,

utka
22. júl 2009

aninka, hoď foto bruška a povieme ti, či kleslo 😉
Dobrú nôcku tehuľky 😉

leninka75
22. júl 2009

ha-ha-ha spachtošky 🙂 🙂 🙂 ..............ahoj utka!!! 😉 ...........isto si tu 😵

leninka75
22. júl 2009

posnažila som sa!!! 😀 😝 .................kuking na new photos 🙂 🙂 🙂 ..............posledná!!!!...dobrú nôcku!! 😔

utka
22. júl 2009

Isto leninka!!!
Jéééj, pekné fotečky 🙂 ...
Nechcela som ti pokaziť radosť, ale som poslednáááááá 😀 ...

jacka
23. júl 2009

dobré ránko... 😎 😎 😎

no konečne leninka...už som myslela že skor porodím 😀 😀 😀 ...krásnu babenku máš 😉 ..a tie očká veliké 😵

a čo si ty robila tak neskoro na MK?...si ma prekvapila....ale utka ta aj tak dobehla 😀 😀

ani...veru hod.....fotku....a dufam že dnes v tej horučave neporodíš.... 🙂 😵 .ked prídeš z jazdy ozvi sa 😉

leninka75
23. júl 2009

ránečko!!! 🙂 .........ahoj jacka!!! 😉 ...........no hľadala som dovolenku 😀 ........ďakujem za cicku!!! 🙂 .................aninka rodí????? 😨 😨 😨

jacka
23. júl 2009

a aj si niečo našla??? 😎

nie nerodí.....nerob paniku...ja len že s tej horučavy za volantom...to nie je bohviečo 😝