icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
5. jan 2015

ahojte..... 🙂 🙂

denisenko
5. jan 2015

ahojte.... 😉

konečne sneh aj na hranie, nielen mokrá ťažká brečka..... 😀 😀 😀 😀

jacka
5. jan 2015

@utka nevieš či sa dá na Královej bobovať?......ešte ste vo zv?

utka
5. jan 2015

@jacka ahoj...nie, nie sme, už sme doma a vôbec netuším koľko je tam snehu, ale podľa mňa nič moc...

leninka75
6. jan 2015

ahojte....čo je nové na koni? 😉

jacka
6. jan 2015

@utka celkovo je to tu biedne ... 😝 😝 😝 pojdeme aspon kuk........len škoda že stále fúka 😝 😝
@leninka75 len čítaj čítaj.......ako čitatelksý denník 😀 😀 🙂 🙂 😉 ....celkovo zhrnuté....u nás nie je sneh....a u vás máte na rozdávanie tak treba aj sem poslať....dakujeme 🙂 🙂 🙂

utka
6. jan 2015

Ahojte...
@jacka u nás dnes konečne nefúka. Odúčame sa od kojenia. Od včera rána Lucka nepapala moje mliečko. Dúfam,že vydržíme. Včera som bola na kontrole na hematologii a dr. mi kazala prestat,lebo mám zhoršené výsledky a moze to byt aj z vyčerpanosti a nevyspania...

katka1819
7. jan 2015

Ahoooooooooooooj 😀 😀 😀

jacka
7. jan 2015

ahojte.....
@utka sme ta včera šli.....toolko ludí..ach jááj...a ešte k tomu hnusné počasie......ale deťom sa páčilo....čoby nie 😀 😀 ..................a ked odstavuješ tak jej už vobec nedávaj.......ani večer......ani v noci....za dva dni budeš mať potom klud....... 🙂

utka
7. jan 2015

@jacka áno,presne ako píšeš...dva dni a je to ok.Ja som jej uz teda vobec nechcela dat...ale zvládli sme to.Este aj teraz na obed keď isla spinkat,tak povedala,že bobo...auuu...

utka
7. jan 2015

Totižto...ja som si zalepila bradavky,že mám bobo... 😀

jacka
8. jan 2015

ahojte...

@utka 😀 😀 😀 😀 😀 ...............už je dobre?

katka1819
8. jan 2015

Ahooooooooooooj 🙂

katka1819
8. jan 2015

u nás stále snehu dosť ,zamrzlo to všicko s držííííííí 😀 deti majú radosť a ja musím denne chodiť na sánkovačku 😅 😀 😉 teraz u nás približne - 6 stupňov 😅

katka1819
8. jan 2015

Peťko je v škole a ja idem s Matulom k lekárovi ...ideme na nejaké vyšetrenie ohľadom toho kašla čo ho drží už 5 mesiac ... 😖 a dnes sa dozvieme či bude mať brat ďalšie dievčatko či chlapčeka 😅 som zvedavko 😀

katka1819
8. jan 2015

a vy akoooooo ??? koláče pojedené ? ja som pribrala 2 kg 😅 😝 😀 mám čo zase chudnúť 😀 ...........a v septembri idem na svadbu ..moja naj kamoška sa vydáva konečne 😵 😉 teda do šiat aby bolo minimálne -10 kg 😅 ale to si vždy po sviatkoch poviem a prd dodržím 😅 😅 😅 ....no teraz mám ale motiváciu ...ŠATY 😀 😀 😀

utka
8. jan 2015

Ahojte.
@jacka uz je dobre...a ja som sa dnesnu noc konecne vyspala.

jacka
8. jan 2015

@utka super......čo robíš s mliečkom?

@katka1819 tu nie je sneh....to už vo zv je toho viac........tu ani sneh nechce padnúť..a tiež mám dva kg naviac.......takže od prvého.... 😀 😀 😀 😉

jacka
8. jan 2015

@katka1819 ako si dopadala u dr.?

katka1819
8. jan 2015

@jacka nooo dobre že sme išli ...zápal hrdielka ...antibiotiká Amoksiklav ,pamycon do nosa a Trifed od kašľu no čo ti poviem to sa nám ten rok pekne chorobne začína 😝 ....inak je bez teploty ..klopem si na zuby...a čertuje jedna radosť 😉 ale tak je to lepšie ako by mal ležať bezvládne ... teraz si to odbijeme a do konca roka už žiadne choroby 😉

katka1819
8. jan 2015

@utka Zuzka že stretko v Blave ? idem teraz tento víkend do BA s deťmi aj s mužíkom na už dlho dohodnutú povianočnú návštevu ku krstnému ... náš Matulo má síce predpísané ATB ale je bez teploty a čertuje veselo,má trošken chytené hrdielko ... som myslela nejaký detský park alebo tak niečo v BA na chvíľočku žeby sme sa stretli 😅

katka1819
8. jan 2015

a brat bude mať na 50 % dievčatko lebo sa im nechcelo bábo ukázať ale doktor zazrel na chvíľočku ...že je to asi dievčatko lebo mu tam niečo chýbalo ... na budúci mesiac že už na 100 % bude vedieť ... 😅

jacka
8. jan 2015

@katka1819 veru hlavne že čertuje........ 🙂 🙂 ...bodaj by si mala pravdu že do konca roka bez choroby 🙂 🙂 🙂 ......................tvoj brat nemá chybu 😀 😀 😀 😀 😀 na 50% dievčatko 😀 😀 😀 😀 .....a nie chlapček?.....chce dievčatko?

jacka
8. jan 2015

@letty86
@denisenko
@leninka75 .................a čo vy žienky aj žijete? 😅 😅 😕 😕 😕 😉 😉 😉

katka1819
8. jan 2015

@jacka oni sú radi že sa im zadarilo lebo po potrate potom rok sa nedarilo ..a už sa chystali na nejaké lepšie vyšetrenia keď v tom bolo hotovo 😀 no oni o dievčatku stále len rozprávali ...že Nelka 😵 ale keď bude chlapček aj tak dobre ,hlavne že je zdravučké 😉 🙂

utka
8. jan 2015

@katka1819 jééj, super...nôžeme, len neviem kde???

utka
8. jan 2015

@katka1819 ja idem síce v sobotu poobede s Vikim do kina do Auparku a v nedeľu asi idú chlapi na korčulko...

utka
8. jan 2015

@jacka mliečko? Večer trošku odsajem v sprche, keď ma tlačí a je...Pijem šalviový a mätový čaj a jem homeopatiká na zastavenie laktácie.

jacka
9. jan 2015

ahojte....
@katka1819 tak hlavne nech to donosí a je drobec v poriadku...... 🙂 🙂 .......

@utka super zvládaš to bez zápalov... 🙂 🙂 🙂 Lucka si ešte spomenie?

utka
9. jan 2015

Ahojte.
@jacka tak dufam,že to bez zapalov zvladnem...Lucka si spomenie,povie,ze cici bobo auuu. Hlavne,ked ide buvat.Ale v pohode. 🙂