icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
21. nov 2016

ahojte..............

@jacka ...to je des po 4 dňoch voľna do práce........doma sme boli....aspoň som si čo to porobila...Laurinka vymyslela hrací špeciál, tak sme v nedeľu do nemoty hrali spoločenské hry......boli ste?

jacka
21. nov 2016

ahooj..

@leninka75 muž bol sam...ja som bola s detmi doma .....aspon sa preliecili.......a ja ich fakt nepotrebujem pocut.........no a leby si vedela aku sme mali nedelu.....ani neviem ako usla... 😝

leninka75
21. nov 2016

@jacka ..akú??....povedz....

leninka75
21. nov 2016

@jacka ..aha...beriem späť...

jacka
21. nov 2016

@leninka75 ale viem kto je vinny........zajtra maju zdruzenie.....ach jooo...tak dokazu unudit cloveka.......

jacka
22. nov 2016

ahoojte...
dnes to vyzera na slniecko...

leninka75
23. nov 2016

ahojte...juj ale bolo včera super!!! ....som mala 1/2 dňa RD....

@jacka ...ktorý mal rodičko?...ako bolo?

jacka
23. nov 2016

@leninka75 ahoj....no rodicko.......ucka je truba...teda Petkova.....povedala detom ze ked pridu rodicia zo zdruzenia budu mat doma tanec.........inac dobre.....same jednotky...nemala nic.....ani jedna ani druha.....
tak tebe bolo vcera super..paradicak...a to co len tak si si rozhodal....ci ste niekde sli?

leninka75
23. nov 2016

@jacka ..ako dobre, že majú obaja naraz......učka tuším skôr hovorí ako myslí.....Peťko už nemá také stresy?
....aaale včera svokra si vymyslela diagnózu a potrebovala pochodiť po Dr. lebo už asi pol roka nikde nebola.....

jacka
23. nov 2016

@leninka75 ucitelka potrebuje este veela praxe........mam pocit akoby chybala na hodine psychologie......ma...prisiel za mnou ze ho boli brusko ked sme boli vonku.....a ja ze co zas.....ze pisali diktat asi to bude mat zle....a bude mat dvojku ze co mu urobim.....mna z neho svihne................
Vraj je dnes den svokry...ha.....ha.....som si spomenula na tu moju.ze nikdy nechcem byt ako ona................no to si mala inac postarane o zabavku....

leninka75
24. nov 2016

ahojte..........

@jacka ...snáď sa učka naučí reagovať premyslene....ty si iný strašiak pre decká 😀 .......Karolínka včera písala to testovanie 5....celé to mala na háku 😀 ...vraj si 2 otázky tipla, ale neviem či v matike či v slovine.........vianočné darčeky pre chlopov už máš?

jacka
24. nov 2016

@leninka75 ahoj
Rano zas nechcel ist...to uz ani nejedol....ach jo.................strasiak to som.....ale za znamky som este nikoho nezbila 😀 😀 😀 ..........ako dopadlo testovanie?..........ale tak lepsie akoby sa mala trapit......a stresovat..... 😉 ...........darceky....ani sa nepytaj je mi do placu......uplne vygumovna..fnuk

jacka
25. nov 2016

@leninka75 ahoj.....davno neprsalo...blee

leninka75
28. nov 2016

ahojte....to akože bol víkend, však som total KO

@jacka...výsledky testovania budú vedieť až po vianociach.......my sme včera už darčeky zabalili ....už môžu byť vianoce.....
.....fuj to biele vonku...

jacka
28. nov 2016

ahoj....
Leni a co ste robkali?..................už vcera si balila?..ja som bol len kupovat....tak radsej ench este nepridu........nemam vsetko........este ani napecene .......😉...........u nas nesnsezilo....tu je 🌞

jacka
29. nov 2016

ahoj

leninka75
29. nov 2016

Ahojte............

@jacka ...ale to vieš umývala som okná.....vyrábali sme adventné vence...piekli sme medovníkové stromčeky...a zrazu bolo po víkende................rozmýšľam už aj nad ostatným pečením..zostalo mi dosť tej cukrovej zdobiacej polevy, tak hádam by som mala urobiť už vianočné medovníčky.....
.....ako sa máte?

jacka
30. nov 2016

@leninka75 ahoj........no to si mala fajny vikend...........ja este nepeciem.....ale ma to caka....nove velmi nic......deti ..ved to poznas......s Matkom akoby puberta plieskala.....Petka kazde rano boli brusko....vonku mrzne...aspon blato nie je....snehu nikde......muz pomalicky sadruje................vy sa ako drzite?

leninka75
30. nov 2016

ahojte....
@jacka ....ja už by som najradšej zostala doma a pomaly si upratovala a piekla.....ale nedá sa..juj kde sú tie časy z materskej..........no deti ďalšia kapitola..Karolínka našťastie OK...len Laurinka mi zasa začala kašlať....čo dávaš deťom na suchý kašeľ, taký čo ide akoby z priedušiek?....neviem to ani poriadne opísať...

leninka75
30. nov 2016

@jacka ..muž už sadruje spoje na sadráči?...

jacka
30. nov 2016

@leninka75 vies co ja som aj doma a nestiham ....akurat navarim a o 11tej frcim po deti....s tym že este hodinu cakame v aute na Matka......teraz je auto zas v servise......nekurilo...tak nam tam menili radiator....ale kdeže tam mame klimu ....s tym že na Sk nie su felicie s klimou tak sa na nom uci.....dufam že už dnes bude.....lebo to ranne a vcerne vozenie ma uy nebavi..............vies že aj Petka zacina drhnut......ach jo......no ja len calium a bud stoptusin ...alebo pneumolysin..... ine doma ani nema.....ba ...v lekarni ked som brala dva caliove sir tak mi dala ambrobene....ale to neviem co je zac...........no a nahrievam ich na slnku.........
veru sadruje....ale to je vec ktora ho vooobec nebavi........tak mu to pojde pomalicky

jacka
30. nov 2016

@leninka75 aha kukni......nezavidim mu

leninka75
30. nov 2016

@jacka .........sa vám nejako často serká to auto .........calciový sirup dávaš na hociaký kašeľ, aj sa suchý aj na vlhký?.....ambrobene je tuším na vlhký kašeľ......aaale len nech sa muž pekné hrajká...však mu to celkom ide.....ty dáke zamestnanie neplánuješ?

jacka
30. nov 2016

@leninka75 no najprv odisla manzeta a to sa sused ponukol....s tym ze este poazil homo klb a prevodovku tak auto mal 4dni..a teraz odislo kurenie a oni sami nevedia kde je chyba....lebo uz aj radiator vymenili a stale nekuri ......ze este hlavu kuknu......kde je zrada......calcium a tie dva davam hned od kasla nerozlisujem vlhky a suchy..........hrajka sa pekne ....ide mu to bodaj by to mal uz hotove.......................hladam ....len ja potrebujem aspon od 8mej robit a na jednu smenu......aj som si nasla tu pri nas ale pracovna doba od 6tej...skoda....
Chybaju mi smalici co boli pred tym...

leninka75
1. dec 2016

ahojte...........

@jacka ...........tak potom auto používať len v lete ...🙂 🙂.......neviem či som to dobre pochopila dávaš súčasne stoptusin aj pleumolysin?......inak tie dva mám aj ja stále doma...stará dobrá klasika 🙂......včera som Lolke šupla aj calcium lebo jej to nejako chytilo hlasivky......no veru pracovná doba, to je väčšinou problém....a na siedmu by si nestíhala?....aká práca sa ti ponúkala?...

jacka
1. dec 2016

@leninka75 ahoj......nie nedavam...bud jeden alebo druhy........ale calium dava stale.....1PL 3xdenne....a ked už ma zachripnuty hlas tak aj dve PL 3x denne..........ked nerozpraval tak som mu to kazdu chvilu davala...................................ved som muzovi hovorila....nech mi kupi druhe......😅..............skladova hospodarka.......aj keby to bolo na 7 tak by to bolo fajn.....skoda toho.................rano trochu snezilo a už vidim slnko sa predierat

jacka
2. dec 2016

ahoj...
fuj to co sa deje vonku?......

denisenko
2. dec 2016

Ahojte....🙂
Des co sa u nas dialo...virozy na vsetky sposoby...plus hnisava angina u nas dospelych....
@leninka75 neskoro ale...mama psika..novy prirastok...ja som moc nechcela,ale co uz...hlavne ze aaaaano,viem,co to obnasa..tvrdil mi muzik....jasneeee...vsetko ostalo na mne... Trnava...Janosikova je jedi a uznavana kapacita pre diagnostiku autizmu...bohuzial...ale uz chodime aj na terapie do Bano ej,plus sukromne centrum v Ziline a nasa skolka....dost je to

denisenko
2. dec 2016

@jacka Jani,niekto sa poriadne cini...super to uz vyzera

denisenko
2. dec 2016

No idem este pohladat nejake darky. ...