Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
U nas bolo zas veselo....jeden vikend u babky ..druhy vikend na chate na Kysuciach a vysledok?.pohotovost v Čadci,nemocnica v Ža...Simon mal zas solo....skoncil na klystyri. ..a este ze to tam poznam...bojovala som ako levica..nemuseli sme ostat v nemocnici,len kazdy den na stacionar.../ktory uz vlastne ani neexustuje/...ha ha...Oscar za hlavny vykon...
Ahojte...tak prehliadka u mudrej a ockovanie za nami...bola som s Deniskom....vysledok..asi 152cm a 40 kil...
ahojte...🌞
ahojte,.............. 😎
@denisenko @jacka...ďakujem vám dievčatá, že na nás myslíte 😍
@denisenko ...asi mi nedochádza, ale čo zmohlo Simonka? 😔....takže oscara máš istého 😉.....dúfam, že dovča vám dobre dopadne....čo za očkovanie majú naši starší? 😲
@jacka ..juj moja oslava je preložená na 18.6. až budme kompletní...zatiaľ som dievčatám len tak symbolicky 🙂.......
....nejako dnes nestíham...snáď bude zajtra pokojnejší deň...pa 🙂
Ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooj 😀😀😉
máme sa dobre ... všeeeeeeeeeeeličo sa stalo ... Peťko : dlhšie som ignorovala to že máme problém s písaním ...stále to prisudzujem lenivosti a lajdáckosti z Peťovej strany k učeniu ...stále ma to neprešlo ale učiteľka to vidí inak ..tak špeci pedagogické vyšetrenia a že dysgrafia ... tak upravené vyučovanie aj učenie doma ... inak je to už veľkáč pomaly ma dorastá už mi je po ústa 🙂 meria 154 cm a váži 47 kg 😀 veľmi ho vytiahlo za posledný rok a nabral aj na váhe ...
Matúško ... už ide budúci školský rok do predškolskej triedy ... musíme tiež začať navštevovať logopédiu lebo akosi stále to nešťastné R nie vysloviť ... tiež je už veľký chlap z neho má 129 cm a váži 32 kg 🙂 že 5 rokov ... je o hlavu vyšší od spolužiakov v škôlke ešte s jedným chlapčekom ....
Ja v pohode , stále v jednote ale čo budem vymýšľať mám to 2 minútky do práce , 5 do školy a škôlky všetko po ruke ... manželík v pohode všetko klape ako má 😀
kuk fotos
ahojte..😉
@katka1819 teeeeeda...chalani poriadne vyrástli....😉
@leninka75 veru..preočkovanie osýpky, mums, atd...aspon sa mi zdá...plus povinný skríning na cholesterol v 11.tich rokoch....
inak...Dendo má dietu....jeho cholesterol je vyšší ako má byť..ale to má vraj polovica detí....len u nás mal vyšší aj Petrík a aj jeho otec....tak treba dávať pozor....
@leninka75 ..... Simonko....máva problémy s kakaním...a už nič nepomáhalo, zacal vracať, tak musel na klystír....no čo Ti budem hovoriť, tak ma presviedčali pred polnocou, že na stacionár sa to jednoducho nedá, že musíme ostat...a dalo sa...stačilo, že som im vysvetlila že pre neho je to stres, že mu nebudú mať dať co jesť, že je autista a potrebuje neustály dohlad....narobil tam krik, že pobudil všetky izby a nedal sa utíšiť...tak to vzdali...no..aspon na niečo je tá jeho diagnoza dobrá...
ahojte
fuj to je zas teplo🙄
ahojte..............teplúčko 😍😎
@denisenko ...ahaa také očkovanie🙂..my sme to absolvovali tesne po 10. narodeninách.....
@jacka...jupííí už sme kompletní 😍
@katka1819 ..ďakujem Katka 🙂..teda ty už máš poriadnych chlapov doma 😲🙂..............som sa obzerala či vás neuvidím na Bytčianskych zámockých dňoch 😉
@leninka75 .......ale tak tajne odhalena😀😝...........mne vcera Petkov vrvael ze este bud tyzden budu pisat diktat.......ach ach....ta im neda pokoj......MAtko ten uz volno.......a vo stvrtok maju vystupenie ...rozlucka s uckou......tiez by uz nemuseli sa trepat do skoly....🙄..........................ty sa ako mas....🙂

ahoj 😎............
@jacka .....ale neboj Maťko isto vie čo treba 🙂....u Karolínky to bolo tak, že najťažšiu mala 3. triedu....dostávali moc úloh...veľa nového sa učili....potom v 4. triede akoby si to utvrdzovali a teraz v päťke majú celkom lážo plážo ...som čakala, že waw druhý stupeň kopec učenia, len nie taká pohoda......a Peťko už chodí do školy bez stresu?
....áno ideme do Grécka prelom júl august....a muž zajtra odchádza do Kórei 😢...
....vy niečo plánujete?....