Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 to fakt netusim kedy maju....aj som sa matka pytala....ale zbytocne .................neviem koho dostane......ale som s jeho triednou kecala....tak vravela ze s nou budu malo......a vraj je jedno koho dostane........matko si mysli ze telocvikara....no dik teda......
tak ked skoncis skoc aj ku mne......to umyvanie stescha ma nebavi....to je uplne zbytocne😈.....................
kam idete cestovat.....juj to je smutne ale ked musite...ach jo
nemam cim sa chvalit........som bola kuk susedu ..je po chemoske......ked som prisla domov som si musela capnut za jedno dvakrat.............................robota tato co som si myslela zase padla.......prerabka....tak deti uz hotovo..............este kupelna ale potrebujeme si este dosporit......
si oddychnes od svokrusky..................teraz ideme zas k strige......hura nech je nedela.....nechcem sa dozit toho ze moje vnucata nebudu chciet chodit ku nam...uz ani matko tam nechce.....
dakde na vyletik sa nechystate?
Ahojte.
Ako sa tu mávate? Dlho som tu nebola, hanba mi ☹.
My sa máme dobre. Stále dookola-práca, škôlka, škola...
Vikiho prijali na 8-ročné gymnázium na tej škole, kam chodí teraz. Na preočkovaní sme už tiež boli. Z Vikiho je už fakt veľký chlap. Má 158cm a 50kg.
Lucku prijali do štátnej škôlky od septembra. Tak sa vytešujeme. Konečne nebudeme musieť toľko platiť. Chorá býva často a platiť musíme tak, či tak...
Ahojte......😎:heart_eyes
@jacka ....stresaky to je zážitok....keď ich umyjem okamžite ich vtáci ototokuju 😠😨.......u nás v škole je triednictvo štátne tajomstvo 😠....som chcela zistiť koho dostane Lolka a veru poctivo taja 😈.....
....suseda to ako zvláda?....aké ma šance?....je to hrozné 😢
.....ako si zvládla strigu?....
.....nejako tento rok výlety neplánujeme....budeme to riešiť priebežne.... vy sa niekam chystáte?....
@denisenko
@leninka75
neviem neviem stretko Žilina alebo do prírody niekde nejaký spoločný výlet ... kam by Ste chceli ísť kuknúť tu na našom krásnom Slovensku ...my máme veľké plány toto leto len tu na Slovensku dovolenkujeme máme zatiaľ ubytko na Liptove tradične a na Orave tam sa teším veľmi veľmi 🙂)) my sa prispôsobíme aj ´dalej môže byť ...alebo môžeme ísť pozrieť Janku @jacka čooooooo rada by som ťa videla naživo aj deti mužíka ...svokru 😀 😀 😀 to posledné len zo žartu 😝
ahojte...
@katka1819 aka si mila ze na zivo❤.......veru mame krasnu krajinu😍
@leninka75 som chora s tych okien.....odmietam ich furt umyvat....sa neviem dockat kedy zacne liat😀.................ach suseda......no odchaju jej oblicky pecen....spuchnuta cela.....ani von nechodi.....za zajtra ma ist na ko po vysledky.....brrr................striga bez komentarov......vobec s nou nekeciam........aj deti som poslala za nou .....ze naco .......................vylety...neviem kam nas nohy zavedu😉
@utka teda chlapisko je riadny tvoj Viki moj ma o 8cm menej zato vahu rovnaku......
Viki ako v skole este sa ucia?......
ahojte...🙂 u nás nič nové....Denisko ešte zarezáva v škole...vraj klasifikačná až v pondelok...to mi už všetci možu...inak neviem.....na vysvedčení by mali byť jednotky....okrem telesnej.....nejako nezvládol behy na čas.....ale ešte to není isté... a v nedelu už letíme, ak sa nič nepredvídatelné nestane....v školke majú zas kiahne.....
ahojte.........a je po dovolenke ☹😢......
@jacka ...bazén napustený? 😎......som zvedavá koľkokrát vás nohy zanesú do našich končín 😉......klímu už vieš ovládať?
@utka .....vaši mali nejako neskôr klasifikačnú...
@denisenko .....neviem či sa ešte do dovolenky ukážeš, tak držím palce aby sa nič nepredvídateľné nestalo a aby ste dovču parádne užili....🙂
Ahojte......
@denisenko taáaaak si uzite dovolenku......a pridite riadne oddychnuty........😍
@leninka75 bazenik uz asi 2tyz.......vychutnavame si vodicku.....to je fakt na nezaplatenie.......,,,,,,co neviem .....predtym na to nejka natukala ze sa automaticky samo zaplo....potom som zas nieco potukala a neviem co a uz to kusim zapinat rucne....🙄.................a vas sem kedy nohy zanesnu😉
@jacka @leninka75 ahoj ahoj ...niekedy v auguste by sme mohli smer Zvolen, odtiaľ niekde si Janka ak sa nemýlim alebo áno ...neviem zabúdam ...musím si však v práci napísať voľný víkend do augustovej smenovky tak sa musíme dohodnúúúť 😀
@denisenko užite poriadne dovolenku a foto foto priebežne si prosím🙂
ahojte.........😎
...total prázdna hlava 😀
Ahojte....😅verim ti........ja sa uz len tesim kedy tato pust skonci.......
ahoj....
konecne sa schladilo😀
Ahojte.........
@jacka @katka1819............dievčatá, Peťkom prajem všetúčko najlepšie, pevné zdravíčko, radosť a šťastie!!....cmuuuuuuuuk !!!! 😍😘🎂
@jacka ....veru schladilo.....vonku je fajn, ale v podkroví zatiaľ nič moc...u vás tiež tak?.....včera sme mali školskú akadémiu, normálne tie decká sú z roka na rok kreatívnejšie 🙂......moje decko dostalo diplom za 0 vymeškaných hodín 😀.....a dnes máme zasa rozlúčku v škôlke 🙂......
..však by som zabudla...😔....to preto, že ma zasa vyrušili.....všetkým školákom blahoželám k vysvečku a prajem krásne prázdniny 😎🌞🍹🚗✈⛰🏖
ahoj
a kde je to co som pisala😠
@leninka75 dakujem za Petka.....❤............uz mate do skoly pokupene veci? tasku a tak....my ste to vlani prezivali ......juj ako sa tesil.......................pekne si to napisala....veru nech si uziju prazdniny............aj ked by tak horuco nemuselo byt takto ako je by mohlo ostat............vy to kedy idete na dovolenku?
Ahojte.....🙂
@jacka ......ten kôň si v poslednej dobe žije vlastným životom 😠......zatiaľ mame len tašku....niekedy cez prázdniny sa vyberieme na nákup a tiež potrebujem Karolínke vybaviť novú kartu na bus a Laurinke ju potrebujem dať prečipovať......včera sme ponocovali pri janskej vatre, ráno sme všetci potiahli asi do 9:30 😀......na dovcu ideme 25.7. .....ešte pred tým idem do Nemecka na skolenie👎......vy máte tuším doma oslávenca 😍..... srdečne blahoželám a prajem vestičke najlepšie!!!!😘🌹🎂
@leninka75 ahoj
dnes nam ide.......rano na lacno s Matko na preventivku .....jasne ze D.....hlavne ze tvrdila ze koncom jula zac august.........dobre.....ideme do auta a nic.....a zas nic.....vola muzovi ze auto ni......on v BB 2km od nas......poslal niekoho .....kuka ..kuka....nevie.......dobre fajn....vola dalsiemu do sevisu ....nedviha.......a ja mu zamkynam auto idem peso.......on vraj ten prvy co bol... kupi suciastku a vecer ho tam kuk ...ak to nebude to tak mu ho pomoze oddiahnut........dobre ....tak z jedneho konca mesta idem na urad.......deti somnou....to som mala za 10min hotovo...od 10 do 12 sa tulame v meste bo bus nejde......dosli sme domov .,..deti hura ako sme sa tesili😅
ahojte..........
@jacka ...no pekne!!! 😒..ty si si už kadečo užila s tým vašim autom!!!......ako si to mala ísť na preventívku, koncom júla??....to si bola potom skoro,nie?....my musíme ísť s Lolkou na kardio, vraj jej počula nejaký šelest, že síce je to bežné, že dieťa z toho vyrastie, ale pre istotu s tým máme ísť ☹.....máme termín 13.7....
@leninka75 ahoj
povedala ze mozem prist hocikedy....ale ten posledny julov a prvy august ma dovolenu tak som to chcela mat s krku.............juj ha to dr pocula ked ju pocuvala?......fiha.......som zvedko co vybavite....potom napis,,,,..inac tam malo byt 20km od nas nejaky skriatok sa tam votrel..........auto urobene...teraz budem trpnut kde ma zas necha......tesim sa😅....................................umyvala som okna...nejaka ciernota ide....😨ved dnes celkom fajn hlasili...ci mylit sa je ludske......................
ahoj ahoj aj my máme preventívku , odoberanie krvi a očkovanie v jednom 14.7... už teraz ho psychicky pripravujem 😕😉🙂
@leninka75 naši majú obaja šelest od narodenia chodíme na kontroly teraz každý druhý rok
@denisenko
@jacka
@utka aaaaaaaaaaaaaa čo stým stretkom v auguste ...kuk na dátumy víkend alebo nedeľa 5-6.8 alebo 12-13.8 smer Zvolen lebo niekde inde 😀😀😀
ak my zase ani jedna na to nič nenapíšete prestávam sa s týmto a inými stretkami zaoberať halooooooooo haloooooooooo😝😉🙂
ahojte......
@katka1819 .....a chalošom len kontrolujú ten šelest?....nemusia mať žiadne lieky?
...@jacka isto reagovať nebude 😉...že Jani? 😀.....4.8. sa vraciame z Grécka, ale ten termín 12-13.8. by to šlo.....žeby nejaké Donovaly alebo Valčianska dolina?....či máš nejaký tip?....
@jacka ..ako auto, už ho máš opravené?.....čo ste včera robili?

@jacka ..a kedy majú vaši klasifikačnú?...............vlastne Maťko už bude veľký druhostupniar 😍....aj vieš akú dostane triednu?....
...............no dík za opýtanie 🙂............od pondelka mám dovolenku, svokrovci idú na týždeň do Podhájskej...ale mám naplánované také dôkladné upratovanie....som zvedavá čo stihnem, keď budem mať baby doma a ešte mi pribudnú 2 8 týždňové mačiatka 😍.......
...ale celkovo sa nám s mužom chystá také rozcestované obdobie ☹....tak na striedačku ja potom on a tak dookola ☹....hádam až do Vianoc ...
...ty sa pochváľ ako sa máš?...s prácou nič nové?...s prerábkami domu už si skončila? 🙂