icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
7. aug 2017

@katka1819 ..jej super, super!!! 🙂...tortičky sú úžasné obe, slintám pri PC 😝......a výletíky paráda, všetky tie miesta máme schodené a sú super!!! 😍.....kedy to prosím ťa všetko stíhate? ......tip na stretko 13.8. Skalka pri Trenčíne, boli ste tam už?..

utka
7. aug 2017

Ahojte...
@leninka75 dakujeme...
A stretko? Bohužiaľ. 13.8.ideme do Štúrova...do 17.8.

utka
7. aug 2017
katka1819
7. aug 2017

😀😀😀 manželík mi hovoril že chce ísť na Trenčiansky hrad .. ten máme toto leto ešte v pláne a na Skalke pri Trenčíne sme neboli ...tieto miesta nemáme ešte prechodné ...keď už budeme v Trenčíne tak chceme ísť kuknúť Mestskú vežu so smutne bijúcimi hodinami a vodníka na Mierovom námestí ...
@leninka75 všetko v jeden týždeň sme to prešli boli sme ubytovaný na Orave a dotiaľ sme sa presunuli na Liptov taká aktívna dovolenka na Slovensku 🙂

leninka75
8. aug 2017

ahojte...😎

@utka ..super torty!!! 😝.....ale zaujímavejšia je tá spodná, čo to je??..vidím tam kinderká, nejaké tyčinky alebo čokoládové keksíky......
....tak príjemnú dovolenku 🙂

@katka1819 .....tak teda čo?.....

@jacka....a vaše výlety ako?..🙂

jacka
8. aug 2017

ahojte....

@leninka75 o muz este D nemal....tak sme doma....ale cez vikend sme boli v strede EU😍....tam bolo super krasne pohoda...klud....som prisla domov plna energie...je to za Kremnicou smer Krahule

leninka75
8. aug 2017

@jacka ....aj si tam zanechala stopu? 😉.....kedy má muž dovču?...čo plánujete? 🙂......

jacka
8. aug 2017

@leninka75 nie bo sa tam chystam vratit😉.......dovcu na bud tyzden.......no chcem niekam ist bo deti len doma......laka ma halicky zamok
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Haličský_zámok....
Vodopod bystre.....
https://www.dobrarada.sk/clanok/tip-na-vylet-vo...
A certova skala.....
https://www.aktuality.sk/clanok/472442/certova-...
Ale ci to bude netusim.....
Ved sa pochval viac ako bolo na dovolenke..dake fotocky......a tak

katka1819
8. aug 2017

@leninka75
@denisenko tak Trenčín ? hrad ... námestie spojené s posedením a doplnením energie v podobe jedla a pitiva a zavŕšime to Skalkou pri Trenčíne 😀

utka
8. aug 2017

@leninka75 torta vraj Red velvet...a zdobena je kinderkami,kinder cokoladami,lentilkami,trubickami, atd.

utka
8. aug 2017

@jacka tam sme boli aj my minuly rok...

leninka75
9. aug 2017

ahojte...........

@jacka..pekná tipy!!! 😍....všetky by som rada videla....my chceme ísť ešte v poslednom augustovom týždni opäť do Zakopaného 🙂....tento rok sa nám výlety moc nedaria, stále niekto niekam cestuje ☹....vraj je zaujímavé aj trojmedzie či ako to nazvať....bod kde sa stretávajú hranice ČR, SR a PL.....tam sa nechystáš? 😉
....bazén ako ešte drží?..

leninka75
9. aug 2017

@katka1819 ..noooo my asi bez hradu 😉....už sme tam boli asi 3x.....ale ostatné môže byť...

leninka75
9. aug 2017

@jacka ...no mrkni...urobila som album z GR 😉

jacka
9. aug 2017

@leninka75 mrknem......vidim ze si dala aj fotocku novu....krasne ste.......to trojmedzie neviem kde je......ako si to vyhladam...to moze byt super😉

@utka ano to je ono aj moji maju taku fotocku.....mne sa tam velmi pacilo👍

jacka
9. aug 2017

@leninka75 dakujem😍vyzera to zaujmavo❤

leninka75
10. aug 2017

ahojte..............😎...dneska bude hic......

jacka
10. aug 2017

ahoj

@leninka75 nedam ti ze sa mi to paci👎neznasam takto teplo................inac k tym detom moji su tiez v kuse v sebe za kazdu prkotinu.....nechapem 😠

denisenko
10. aug 2017

Ahojte maminky...tak ja zas nestiham...a to teploooooo....co je moc....je moc
@leninka75 a @katka1819 zmena planu...ideme k nasim tak Trencin nehrozi...sakra prace

leninka75
11. aug 2017

ahojte.........😎

@jacka ...tiež tie detiská nechápem...jednám s nimi ako s kamoskami, rozprávame sa, vysvetľujem a aj tak je zle....asi musím prejsť na varechovú metódu 😂.....

@denisenko ...škoda.....

leninka75
11. aug 2017

@utka..všetko naj naj najlepšie k meninkám ti prajem!!! 🙂👍🎂

jacka
11. aug 2017

ahoj

@leninka75 no ja neviem ci varechova este zaberie....😀.....skor by som pritvrdila.......😅.........aach to teplo ma zabija....o chvilu sa roztopim

@utka vsetucko najlepsie k sviatku🍹

utka
11. aug 2017

Ahojte...
Ďakujem vám 😉

leninka75
14. aug 2017

ahojte.....🙂....

@jacka ..ešte tvrdšie??? 😲...remeňová??? 😀....alebo daj tipa 😉......
....neviem čo sa deje, ale v PB sa po 100 rokoch začali teraz v lete konať rôzne akcie organizované mestom....v sobotu sme boli na koncerte Funny Fellows, super!!..ako hosťa mali Anku Šiškovú...nasmiali sme sa neskutočne 😂

jacka
14. aug 2017

Ahoj

@leninka75 no ja neviem ci mozem takto verejne😀😅....boli ste v tom trencine?...........no vidis aky dobry program mate......🙂

leninka75
15. aug 2017

ahojte...........😎

@jacka ..no daj!!!..som zvedavá 🙂.............neboli sme, Katke nebolo práve najlepšie, to vieš mrcha ☹......

jacka
16. aug 2017

@leninka75
ahooj.....
Bojim sa😅😅.......................jaj skoda...som na vas myslela........hej mrcha 👽 sa tesim na prechod😅

jacka
17. aug 2017

Ahooj🙂

leninka75
21. aug 2017

ahojte 🙂

@jacka ..a ty si už ako ďaleko skočila, že prechod!!! 😨😂...neblázni....inak milá kamoška všetko najlepšie k meninkám ti prajem, veľa šťastia, lásky, pohody a všetkého čo si praješ!!!!! 🌹🎁