icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
19. feb 2019

@leninka75 ahoj
Prdelky......viac sme stali....ale mame take drevene lavicky...slniecko svietilo tak bolo prijemne.......ved zas hlasia hnus.........to je zima totok bleee

@utka ved ano.....bodaj by vam to vyslo

leninka75
20. feb 2019

@jacka ahoj.....veru bleeee....a zasa sa ma počasie pokaziť....taký mame neskutočný frmol v robote...des....nič nestíham, robota pribúda....prachy nepridavaju😩.....čo to vase auto?

jacka
21. feb 2019

@leninka75 ahoj
Na nerv s tym pocasim.....mam pocit ze ideme tocit druhe kolo.....Matko zacal kychat a kaslat a Petko zatial len kasel......pomoooc
Auto o 2tyz konecen hotove.....muz penil ze im to tak dlho trvalo😠

leninka75
25. feb 2019

@jacka Ahoj.....no ako sa máte?....ten minulý týždeň bol jedna katastrofa..však som nič nestíhala...víkend ten tiež uletel jak voda...v sobotu sme ukladali drevo a v nedeľu u mamy, oslavovala meniny...a víkend bol fuč...Lolke sa po kiahňových prázdninách moc nechcelo...možno v škole prekvapia a ak bude veľa detí chorých dajú ešte nejaké voľno...

leninka75
25. feb 2019

@jacka ..aby som nezabudla..dodatočne všetko dobré k meninkám 😘

jacka
25. feb 2019

@leninka75 ahoj
Ach jo tak si si uzila tyzden.......tak nech je tento ovela lepsi.......aj niekam idete cez prazdniny?...,mas volno?..........moji boli v sobotu ja karnevale tu v dzedzine😅😅😅........celkom ich to nebavilo bo stale to iste.......v nedelu sme slido kina na draka👎👎😨.......to bolo omyl...a potom som nasla na nete ze v BB robia bzl burger...tak sme sli....a vikend za nami 😔
Dakujem za Matka odkazem mu❤️😘

leninka75
26. feb 2019

@jacka ahoj ....aaaale tuším aj tento týždeň bude podobný 😒......chlapci už nekašlú?....aké boli masky na karnevale?....cez prázdniny si beriem voľno štvrtok a piatok....ostané dni učím, tak nemôžem....chceme ísť do Štúrova, keď už sú tie poukazy na dovolenku na Slovensku 😉.....ty niečo plánuješ s deťmi?

jacka
26. feb 2019

@leninka75 ahoj
Hadam nebude taky zly tyzden...........teda nemoze😉
Masky nemali...... vraj taky velky uz nemusia mat.....aj tak dobre......kasle Petko..... nadchu maju obaja.....ide ma nerv toto pocasie...................uz mate aj ubytko zabezpecene?......pozdrva strigu😂😂 ked pojdete okolo.......neplanujem...tesia sa budu kuk cely den telku.......fakt su vtipny

leninka75
27. feb 2019

@jacka ahoj...masky musia byť v každom veku 🙂.....my už máme na piatok pripraveného cigoša a cigošku 😉..ideme na ten náš tradičný dospelácky karneval 🙂.....aj chlapcom niečo dávaš?.....áno budeme v hoteli Thermal...a striga je zo Štúrova?...

jacka
27. feb 2019

@leninka75 ahoj
No ale nie pre mojich hanblivcov................tak to chcem vidiet posli fotocku uz teraz sa tesim😊😊kedy to idete teraz cez vikend?......no dedina pred Sturovom....Salka sa vola ci druha dedina......ani neviem😂😂

jacka
28. feb 2019

@leninka75 ahoj
Ach to zas co zimu.......nech uz je jar.......u vas je to ako s chorobami?.......ja mam pocit ze sme v jednom kole...jednemu to prejde druhy zacne esteze nema viac deti😅👏...a chlap zas nic..aj tak dobre

leninka75
28. feb 2019

@jacka ahoj......ideme až budúci štvrtok a do soboty.....v piatok som naplánovala vlakom Budapešť....to zasa u puberty a skoro puberty budú oči na vrchu hlavy 😂......uz začínam pripravovať transparent "pozdrav od najlepšej nevestičky Janky" 😝....hodím na auto keď pôjdeme cez Salku 😉......nespomínaj mi choroby! ...zatiaľ sa držíme....mne sestra poradila Alimax..... http://www.allicinmax.sk/kde-kupit.html.... vraj to dáva deťom a celkom to zaberá....

jacka
28. feb 2019

@leninka75 budu spokojne..lepsie ako chodit...to u nas katastrofa.............mna Matko zapitil.....ked som ho poslala ucit ze ho budem skusat....ze som avedavy ako ma prinutis sa to naucit........bio jednobunkovu crievicku......vobec mu nesla do hlavy.....tak aj zatrup aby vysla von😂😂😂..........a to co je nepocula som o tom

jacka
1. mar 2019

@leninka75 ahoj
Zas som ta predbehla........😊😊......konecne piatok a hura prazdniny..........pekny vikend...idem robit dnes kapustnicu prides........😉😉

leninka75
1. mar 2019

@jacka ahoj....si nejaká šikovná pred víkendom 😍.....ja zívam od kedy som vstala a to mám dnes ponocovať 😝.......Maťko dal parádnu hlášku! 😂...a prinútila si ho? 😉........mňáám kapustnica..my zasa povestný Majov guľáš....baby ho jedia 2x denne 😂....pozývam na oplátku ja teba 🙂......

leninka75
4. mar 2019

@jacka ahoj...no ako vám začali prázdniny?.....

jacka
4. mar 2019

@leninka75 ahoj
Ano gulas ........od rana do vecera.........este vam ostalo z neho...........prazdniny......skoda ze vstavaju tak skoro...............a konecne vyslo slniecko......super

leninka75
5. mar 2019

@jacka ahoj...včera bolo krásne 😎.....neťahá ťa už aj do záhrady?....aj moje baby vstávajú na môj vkus skoro, menšia o 7:00 a väčšia o 8:00.....ja už mám štvrtok, jupííí 😍

jacka
5. mar 2019

@leninka75 ahoj
Taha hned by som si sla 🌷posadit.......len stale mokro..........aj moji tak skoro.........niezeby si vychutnavali volno.......a dnes ten vetrisko zas.............nestras zo stvrtkom......to uz koniec prazdnin

jacka
11. mar 2019

@leninka75 ahoj
oddychnuta......ako ste prazdninovali....?...chalani rano ako zombici.......vobec sa im nechcelo.......a my v noci hromy blesky........az cudne na marec........tma vsade......

leninka75
12. mar 2019

@jacka ahoj....celkom bolo fajn....boli sme v Ostrihome....do Budapešti sme sa kôli vlaku, ktorý meškal skoro 3 hodiny nedostali.....škoda....chcela som omrknut parlament a Budin....možno na budúce.....baby pondelok zvládli celkom dobre....Lolka so spolužiačkami objavili čaro výberu tak celé dni telefonujú 😁.....to počasie je des....ráno sme mali bielo 😖

leninka75
12. mar 2019

@jacka ...malo tam byt čaro Viberu

jacka
13. mar 2019

@leninka75 ahoj
Ha viber poznam😅😅😅😅👏...............kde ste v Ostrihome boli..........pacilo sa vam?
Pocasie😒......vecre snezilo.....akurat som volala z muzom siel z BB do Zv......ze tam nic........pisem s3stre ze aj v BB snezi.....tak neviem kde ten bol😅😅😅😅😅.............aj pred chvilou sa ukazali vlocky.......tazky april👎

leninka75
14. mar 2019

@jacka ahoj...v Ostrihome v bazilike a potom trošku po centre sme pochodili....bazilika pekná len začína chátrať a mesto tiež vidno, že potrebuje prachy na obnovu....vy ste tam boli?....to kade ten tvoj muž chodí??? 😂....vieš čo ma tam na juhu prekvapilo?....v hoteli nám čašníci na poďakovanie odpovedali, že " na zdravie" 😂😂 😂😂.....najskôr nechápačka...potom sme sa na tom bavili....nevieš, to Maďari majú taký zvyk?

jacka
14. mar 2019

@leninka75 ahoj
No madari co ti poviem.........cely su divny😂😂😂😂😂😂😂....mozno nevedeli po slovensky....ci co............skus to tu povedat zavru ta do Kremnice😂😉........v bazilike sme boli ...ale v lete ....fuj horuco........len mi velmi nemozme behat ....bo striga ze......len pridte a hned idete prec........tak jej syn sedi pri riti....zvykli sme tam aj do tesca...a vtedy to tam bolo lacnejsie to deti mali asi este plienky
U nas zas zacina Matko s nadchou.....mam pocit ze je to nekonecny kruh

leninka75
15. mar 2019

@jacka ....ahoj....no veru maďari 😝....ešte zážitok zo žel. stanice..tiež maďarka za okienkom...mala rozpísané meškanie vlaku, že 30 a 60 min...nepochopila, že to mala spočítať, tak nám povedala, že vlak mešká do 60 min 😂😂.....ja mám pri nádche dobré skúsenosti so sinupretom forte + na noc nejaké antihistaminikum (zodac napr.) + natrieť čelo, nos a okolie nosa (lícne kosti) tymiánovým krémom....Peťko zatiaľ dobre?

jacka
15. mar 2019

@leninka75 ahoj
😂😂😂😂😂😂😂ja umieram hadam mi aj cvrkne😂😂😂😂😂......to ste mali super dovolenku plnu zazitkov.............ach jaaaj......
Sinupret myslis v tbl........vraj je velmi dobry......ja mu davam nasivin v tbl......a dithiaten......jasne ze zacina aj petko....len nech to mna obide😆😅😂............aha ten kremik nema...ale davam taky chladiaci z justu..........
Pekny vikendik

leninka75
18. mar 2019

@jacka ahoj......ako sa máte so sopľami? 😉..si to spomínala, tak v piatok si aj Laurinka doniesla zo školy nádchu 😠...ten tymiánový krém je tiež z justu.....to počiasie chápeš to?...jeden deň úžasne a ďalší totálna zmena...boli ste niekde vonku?

jacka
18. mar 2019

@leninka75 ahoj

Och muz umiera....nos utiera.......to horsie ako male decko............ale vyzera to to chalanom je lepsie.............to som vam neposlala ja...nie nie😉😉.......nie neviem co sa to deje von ua potom ze nemame by nachcipany........nie boli sme len doma......som kuk ako mi v zahrade rastu kvetinky.....dufam ze nepride ziadny mraz........deti skakali i na tramposke........super bolo vcera.....a vy ste ako vikendovali?

leninka75
19. mar 2019

@jacka ahoj 😂😂😂😂😂😂 ale chudáčik 😂😂..dúfam, že si všetko odložila bokom a poriadne sa o neho staráš 😝......ja som si včera v Lidli kúpila kytičku narcisov 😍....neodolala som...do rána sa krásne otvorili..teším sa z nich......v nedeľu sme boli v kine, však prečo nie keď bolo pekne 😅.....boli sme na čarovnom parku...taký milý animák....