icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
19. mar 2019

@leninka75 ahoj
No jasne....vsetko ide bokom...hlava rodiny je dolezita😅😅😅😅😅😂..........som bola v soku v akom stave priel domov.....ach jaaaj............dnes ho boli hrdielko.......😒fuj som hnusna😂😂😂😂.........jeeej ty si si urobila radost🌺.....mne sa tlacia zo zeme ...aj tulipany.....tak sa aspon z nich vytesujem..............my sme boli naposledy na drakovi.....to hroza👎...........dnes to vyzera na na slnecny den...super
Co mate nove.......ako baby v skole?

leninka75
20. mar 2019

@jacka ahoj....juj sa mu to zhoršuje 😂😂😂😂....ja mám pri chodníku rozkvitnuté mininarcisky 😍.....aj Majo chcel ísť na draka, ale som ich všetkých presvedčila na čarovný park a tuším som urobila dobre 😉.....nové ani nič....a vlastne aj hej Karolínka už dostala menštruáciu 😝.......baby v škole dobre, Laurinka pôjde na klokana, tak som zvedavá....a vy ako?

jacka
20. mar 2019

@leninka75 ahoj
Zhorsuje..........totalne umiera......esteze vcera prisiel neskoro......😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂zato cez telefon umiera a to mi staci😂😂😂😅😆........dobre si urobila ten drak sa pacil len Petkovi..........coze Karolinka to uz......ach jo....ako to preziva podaj info😉............aj Matko ide na klokana maju zajtra......ten chpdi na vsetko...uz od prevho stupna.......vcera doniesol 3 z aj......tak aj slzy...boli......ale tak hadam to eset opravi..inac nove nic aspo si nepamatam☺

leninka75
21. mar 2019

@jacka ahoj..no nechce veľmi o tom hovoriť......tvári sa, že všetko vie...🙂.....zatiaľ trdohlavo odmieta zančiť si do kalendára, ale však sa musí poučiť na vlastných chybách..nebude mať prehľad a dostane keď bude najmenej čakať....juj chúďatko Maťko....a čo sa mu nepodarilo slovíčka či gramatika?

jacka
21. mar 2019

@leninka75 ahoj
No pre pana...to je riadne tvrdohlava....skoda😕..........aj tak sa mi zda ze nejak skoro to na nu prislo ...aj zle jej byva?.........Matkovi minuly cas robi problem.....ale uz je dohodnuty ...spoluziak je z aj vyborny tak daju doucko...on jeho aj....matko matiku........no tak to uz vidim😩......
Von sice krasn slniecko .....ale celkom chladno

leninka75
22. mar 2019

@jacka ahoj...no bola už posledná z triedy....tie deti sú všeobecne teraz nejaké urýchlené....zdá sa, že to bude znášať ľahko, nič jej nebolo 🙂.....akú majú peknú spoluprácu Maťko s kamošom 🙂........ja sa chystám dnes a zajtra na okná, tak dúfam, že sa podarí...vy máte aké víkendové plány?

jacka
22. mar 2019

@leninka75 ahoj
Ze posledna😧tak to som v soku.....ja som mala asi 15 rokov.............dnes pridu ku nam sa ucit tak som zvedko ako to dopadne.......a Petko ide k spoluziakovi......len mam celok stiahnuty zaludok bo rodicia pridu az o pol 4tej.....ze budu zastial osamote.....ale vraj je chlapec zvyknuty......tak to bude horuca linka😂😂😂😂😂......ja okna az oed prestaneme kurit.....ja tu mam hnd cetu tak men je to na prd...prejde plna tatra............no my ideme k strige....hura juchuchu😠😠😠.......

leninka75
25. mar 2019

@jacka ahoj.....veru aj ja som dostala neskôr...len dúfam, že neotehotnie tiež skôr 😂😨.....ako Peťko u kamoša?...zvládli to?......koľko boli vlastne sami?....... čo nové na maďaroch?

jacka
25. mar 2019

@leninka75 ahoj
Marnost ani nestras.....😅😅taka mlada stara mama by si bola😂😂😂😂😂😊😉.........juj zvladli to.....sikovny...boli len dnu....hrali sa...a ked prisli rodicia sli von.......aj tak som im kazdu hodku volala....ale potom uz ni aby som nebola stihacka
Madare ani nespominaj...sladky domov😊......co som ti spominala tu babu so skerozou tak tam byva a ze navarila zemlovku a striga je ona to jest nebude.......no staci ti😠😟
Ty si ako .....umyla si okna........ja budem asi skor ako som si myslela......idu nam robit do dvora zamokovu......asi sa odtahujem😢😧👎

jacka
25. mar 2019

@leninka75 zamkovu dlazbu malo byt....ale isto si to pochopila ze☺😊

leninka75
27. mar 2019

@jacka ahoj....tak super ako to chlapci zvládli....o chvíľu budeš sama doma, prídu zo školy a šup ku kamošom.........jej tak budete zasa vynovení 😍....naplačkaj, aspoň nebudete mať blato na dvore.....pamätáš si mirinku z východu?......nedávno som ju na FB videla s bábätkom na rukách a s takým komentom, že to asi má tretie...nevieš náhodou?....

jacka
27. mar 2019

@leninka75 ahoj
No tak v tejto diere ich nemaju vela........museli by ostat v meste.....................ved aj by som sa tesila...ale cakam na nu 4roky.........a to nehovorim ze zacal po 2rokoch zacal robit hore kupelnu..........videla som mirrinku......ale to nie je jej.....sa mi zda ze mala je sesternica chalanom......ak som si dobre zapamatala

leninka75
28. mar 2019

@jacka ahoj......však aj k tomu príde, že začnú chodiť za kamošmi do mesta 🙂......ešte dva roky a tí starší sa nám už doma moc neukážu keď začnú chodiť na strednú....iní kamoši, iné záujmy ..... vy máte v podkroví priestor ešte aj na kúpeľňu?....to máte supiš...moje baby musia pekne dolu....aha tak už som v obraze ohľadne mirinky ... a tie torty to robí ona?

jacka
28. mar 2019

@leninka75 ahoj
Ved MAtko uz teraz spekuluje ze piatky ostane v meste.....aby som ho vraj nesal vziat......tak tem ma uz vobec nepotrebuje,,,,,,,..hadam nebude somnou so starou......😢😝😅.........ach tam je miesta......pre jednu rodinu este...........ved mi Matko zahalsil ze ked urobi kupelnu ze ho uy neuvidm 😕👏.....hej torty vraj ona....bo ju vychvaluju tak predpokladam ze je sikovna...to ni ja drevo 🙄

leninka75
29. mar 2019

@jacka ahoj.....ale pozrime sa!....mladý pán je už akože samostatný 😂.....ukazuje sa nám pekný víkend....máš nejaké plány?😎

jacka
29. mar 2019

@leninka75 ahoj
Pre pana po sebe citat jedna hroza.................veru Matkovi som dobra uz len aby bol cisty a brucho plne😂😂😉...........plany.....no dvor mame akoby padol granat......bodaj by bol uz hotovy........
Vy ako vikendujete.?

leninka75
1. apr 2019

@jacka ahoj....víkend len tak doma, nejaké oslavy sme zabsolvovali a zrazu bolo treba ísť do roboty 😨.....chcelo by to nejakú dovolenku....vy ako?

jacka
1. apr 2019

@leninka75 ahoj
Juj vcera ako krasne a dnes sa pekne ochladilo...........neskutocne to leti totok........nikde ste neboli.?
My ...ako po vonje......len nech neprsi......Petko rano v strese....ze nevie na hudobnu takty....skoro ma piclo...ten sa dokaze vystresovat este aj z hudobnej...........baby ako v skole...?

leninka75
2. apr 2019

@jacka ahoj.....nie Majo bol v sobotu v robote....večer sme boli u tety a v nedeľu sme ešte oslavovali Mariana 🙂.....ale teraz nasledujúce dva víkendy máme program...6.4. je v Púchove veľkonočný jarmok a potom 13.4. chceme ísť do Trenčína na záhradkársku výstavu....inak Laurinka je trochu podobná ako Peťko....tiež si ráno spomenie, že nemá všetky zošity v taške,alebo, že potrebuje niečo doniesť 😂....ako nakoniec hudobka dopadla?

jacka
2. apr 2019

@leninka75 ahoj
Som nevedela ze chodieva aj v sobotu...ale si nie kazdu.?ze?......je tak to budete mat veselo.......ja mam rada take vikendy...........a cez velku noc aj niekam idete?...............aaaa poznam ..kolko krat som uz nosila veci do skoly........a zaklincoval to matko...ze potrebuje trojuholnik s uhlami ...ci ako sa to vola..........a ze to mal doniest uz minulu hodinu a teraz ide rozdavat 5....tak ja sla do tesca.......estze som to mala cestou.....bo som sla do servisu....tak gula zazehnana...........no petko z hudobnou..mal zle ulohu.......ja neviem napisat takty....to co uz tej ucke nacito hrabe z hudobnej ulohy.....a este to nik nevie...........ale vidim ze aj ty mas celkom veselo😂😉😉

leninka75
3. apr 2019

@jacka ahoj.....občas sa stane, že musí ísť v sobotu....hlavne vtedy ak niečo prerábajú na linkách a má to na starosti, tak vtedy musí ísť v sobotu kontrolovať dodávateľskú firmu......jeeeej ty si obetavá maminka 😍......na tej hudobke má učka preddstavu, že asi všetko budú hudobní skladatelia 😂.......u nás včera večer, baby už uložené vybozkávané na dobrú noc....zídem do obyvky a o chvíľu buchot a Lolka už po schodoch dolu so zošitom, že zabudla si nachystať 😈....ale začína sa lepšiť už to nie je ráno 😂😂😂😂😂.....
....cez veľkú noc neviem asi podľa počasia....ja by som išla aj do nejakej ZOO....a vy ?

jacka
3. apr 2019

@leninka75 ahoj
Nuz petkova ucka...proste top zena to😂😂😂..............hej aj moji tak cup cup .....pocujem ako si zabudnute chystaju.........pre pana ....akoby boli rovnake tie nase deti😅😅😅..........no petko mi raz rano hovori ze nema projekt na priordovedu......sikovny rano mi toto povie..........si mala vidiet ten stres na jeho tvari.....pomoooc.......................och neviem co budeme cez velku noc....asi len doma

leninka75
4. apr 2019

@jacka ahoj...asi bolo vtedy niečo vo vzduchu, keď sa narodili ......to čo je?...nedajú sa mi pridávať smajlovia.....u Karolínky v triede majú zasa obdobie, že denne píšu aj dve písomky....vraj trištvrteročné.....

jacka
4. apr 2019

@leninka75 ahoj
Mne nejde ani palec hore....................veru aj moji sa nejak drvia.......😕............vcera sa ucili na bio o šešulke........no prisaham....musela som hodit do uja gugla............ach vyzera to tak........ze ideme menit majstrov na zamkovu...bo to horsie ako a je to😲👎

leninka75
5. apr 2019

@jacka ahoj....zasa prerabali koňa?.....som sa sem nevedela dostat☹️......pekne slovo, stačí vymeniť jedno pisnemo😂😂😂😂.......však už pomaly ani poriadnych majstrov nenájdeš......čo idete cez víkend?

utka
Autor odpoveď zmazal
jacka
6. apr 2019

@leninka75 ahoj
Kon ochorel.......chudacicko cely bol prelepeny.......😂😂😂😂
Vies ze to slovo ma ako prve napadlo😃😃😃😃😂😂......to este nevymyslia ze....................o majstroch mi ani nehovor.......to jedna katastrofa.....nic nerobit a zarobit👎👎.....ale v pondelok uz pridu druhy aj ked si doplatime zato co budu prerabat po nich.....len nech je to uz hotove...........my doma muz robi co vie a moze aby sme trochen ustrili...chalani pomahaju a ja akurtat peciem kolac aby nepovedala ze ich len buzerujem😅😅😅😅😆😆😆😆

leninka75
8. apr 2019

@jacka ahoj....to čo boli za odborníci, že ešte aj zámkovú pokašlali 😂😂😂😂😨😨😨.....ja som mala sobotu taký vypekací deň...chlieb, vianočka a džemový mrežovník...Laurinka mala doma kamošky, tak aby maškrtili 🙂....

leninka75
8. apr 2019

@utka..ahoj Zuzi, je to neskutočné ako ten čas letí...Karolínka nemá byť po kom extra vysoká, má niečo cez 160 cm a nohu asi 37.....a veru koľko váži neviem 😔....Lucka pôjde do tej istej školy ako Viki?

jacka
8. apr 2019

@leninka75 ahoj
No co ti poviem horsie ako a je to v akciii..........kadejaky cigan to robi a my just natrafime na taketo cudo.........fakt vypekas vianocku........aaaaaa mnamka...ty si aka sikulka ..nechces aj ku mne prist😊...........