Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.......veru našla....ja stále nakupujem gumy..Laurinke sú všetky nohavice v páse široké, tak vždy musím navliekať gumu.....juj konečne je piatok 😍....celý týždeň chodíme domov o 18:30, tak dúfam, že dnes to bude v normálnejšom čase.... zajtra mám doma letný tábor 😂..Karolínka si pozvala spolužiačky na narodeninovú oslavu, tých bude 5 a Laurinka bude mať u nás 2 kamošky...takže 8 kusov sa bude zajtra u nás potulovať 😝.........
@leninka75 ahoj
To o com prisla😆😆.....
Ani si deti nenajdes😂😂😂ze ktore je to moje😃😃😃😃😃.....budes mat veselo.....co im ides chystat?..............ja sice gumu mam ale isto nie tolko....pridem si ku vam zaskakat😉😀........vcera som detom kazala vycistit bazen ze konecne udajne teplo.....no dlho tam nepobudli....voda studena brr............kupili sme na tramposku stan.....sa tam chystaju nocovat😅😅😅😅
@jacka ahoj......som moc tú ženu nepochopila.....načo sa tu chcela zapájať?🤣......tak z 8 kusov je nakoniec 6....z lístkového cesta sme urobili mini pizze, tyčinky a syrové taštičky....a uvidím možno urobím pår jednohubiek....veru teplo, ale koľko vydrží?....týždeň?😞....ten stan je super!!!!....a ja som to babám rozmýšľala....
@leninka75 ahoj
No ani ja neviem co chcela......ale navadi
Aj tak si ich mala dost......dlho boli u vas?..........aspon baby mali super program..................ani s toho stanu nechcu von...len skoda ze ked tam pecie slnko je to ako v saune......ved ked nie bazen tak aspon stan je dobry........u vas tiez tak velmi prsalo?.......tu nic len pust.....
@jacka Ahoj..veru ubehlo to ako voda....super bolo..krajina vysušená, skalnatá....ale rezort zelený, starajú sa....more teplučké..normálne som šnorchlovala 😀......strava dobrá, trošku inak korenená, ale najedli sme sa vždy...až príliš 😇.......v robote som od včera..ani ti nemusím písať, že sa mi nechce..vy ako prázdninujete?
@leninka75 ahoj
Och v dobrom som ti zavidela.......nadherne to vyzeralo.......pokial bolo brusko plne ..niet o com..ze😂😂😂😀.......muz ma tento tyzden dovolenku tak sme boli kuk pieskovu plaz......teda bolo tam dakedy more a daju sa najst zuby .....zralocie....ale my nic jasne.......a trubaci kamen ....to vsetko okolo velkeho krtisa....a bzovik.....hrad ci co to je pri krupine...inac neznasam cestovanie.....bolieva ma hlava😠
@leninka75 som sa musela vratit😂😂😂hoava derava
Aha co som nasla
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Klapy
Je to take pekne ako na fotke?.....nepoznas to tam😉
@jacka ahoj.......jej to je pekný výlet 😍..to by sa mi páčilo..ako ďaleko je to od vás?....Klapy je kopec nad našou dzedzinou 😉....tá fotka je robená z kopca čo sa volá Holíš a je nad Nimnicou...a áno naozaj je odtiaľ taký úžasný výhľad 😍..a Klapy (niektorí ho volajú aj Cigánka) je ten kopec taký skalno-zalesnený a vľavo pod ním je Uidča 😍......a taká biela budova v popredí je hotel kde sme mali svadbu....chystáte sa ku nám? 🙂
@leninka75 ahoj
Tiez nikam nechodim ked je vonku peklo...brrr....no dnes je to lepsie.....aspon daco po vcerajsku........mala si dalsie dieta?......😊........no na otocku sme sli......cestou nazada sme sli okolo Lucok a tam je dlasia dedina a v nej je medoskys Kalamamy...tam sme sa boli okupat.....ze okupat....ha..dalo sa sediet viac vody nebolo.......tepla fajna 30st....a ked sme sli dom tak hlava na hlave😕a to bolo hadam 19h
@leninka75 ahoj
Fakt ...a pacilo sa ti tam?.....keby tam nebolo tolko ludstva .....neznasam ked sa niekede citim ako v tescu pred vianocami😉😤........nie neuzili sme si.....smer na bb bol v pohode.......a cez strecno sme nesli.......sediet v aute a ist ako slimak ma nebavi to si radam radsej cestu okolo slovenska😃😂😁😊.........................ach dnes sa ako schladilo......vidim to na cely den doma
@jacka ahoj..piatoook...teším, teším 🙂.....veru schladilo...ráno by býva zima keď čakám na bus...inak toto leto som ani raz nešla do roboty bez svetra 😨......Kalameny vtedy ešte neboli také plné...či sa mi to páčilo?....čo ti ja viem..taký teplý potok....zajtra chceme ísť do Smoleníc a do Senice....vy máte nejaké plány?
@leninka75 ahoj
Ach sme boli na ciernohorskej zeleznici....v Ciernom Balogu.....a ake sklamanie....brr..nikdy viac...okrem predrazeneho vstupneho......nic pekne som nevidela....zato na oravskej bolo super a cena len 12e za vsetkych tu..27....nikdy viac.....no tak sme aspon sli kuk na chopok cestou nazad......a skoro sme zamrzli 😂😂😂😂.........no na Smolenickom zamku sme boli akurta tam bol daky program tak zas davy ludi co ni pre mna.....tak sme sli het......ani dnu sme neboli..........a dnes kosa ako na sibiri a to ja vela znesiem........tak vam prajem krasny vylet.....☺😊

@jacka
@leninka75 baby a to preco si pisete takto?ved si piste cez ip😕