icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

daren1
17. júl 2019

@jacka
@leninka75 baby a to preco si pisete takto?ved si piste cez ip😕

jacka
17. júl 2019

@leninka75 ahoj
Wow to je super aj si nasla taku dlhu?.........teda vratila som sa do detstva.....

leninka75
19. júl 2019

@daren1 ..a čo? píšeme niečo nevhodné? 😉

leninka75
19. júl 2019

@jacka ahoj.......veru našla....ja stále nakupujem gumy..Laurinke sú všetky nohavice v páse široké, tak vždy musím navliekať gumu.....juj konečne je piatok 😍....celý týždeň chodíme domov o 18:30, tak dúfam, že dnes to bude v normálnejšom čase.... zajtra mám doma letný tábor 😂..Karolínka si pozvala spolužiačky na narodeninovú oslavu, tých bude 5 a Laurinka bude mať u nás 2 kamošky...takže 8 kusov sa bude zajtra u nás potulovať 😝.........

daren1
19. júl 2019

@leninka75 nie.ale keby som sa chcela zapojit nieje k comu.ok vasa diskusia vasa vec.pekny den

jacka
19. júl 2019

@leninka75 ahoj
To o com prisla😆😆.....
Ani si deti nenajdes😂😂😂ze ktore je to moje😃😃😃😃😃.....budes mat veselo.....co im ides chystat?..............ja sice gumu mam ale isto nie tolko....pridem si ku vam zaskakat😉😀........vcera som detom kazala vycistit bazen ze konecne udajne teplo.....no dlho tam nepobudli....voda studena brr............kupili sme na tramposku stan.....sa tam chystaju nocovat😅😅😅😅

leninka75
20. júl 2019

@jacka ahoj......som moc tú ženu nepochopila.....načo sa tu chcela zapájať?🤣......tak z 8 kusov je nakoniec 6....z lístkového cesta sme urobili mini pizze, tyčinky a syrové taštičky....a uvidím možno urobím pår jednohubiek....veru teplo, ale koľko vydrží?....týždeň?😞....ten stan je super!!!!....a ja som to babám rozmýšľala....

jacka
22. júl 2019

@leninka75 ahoj
No ani ja neviem co chcela......ale navadi
Aj tak si ich mala dost......dlho boli u vas?..........aspon baby mali super program..................ani s toho stanu nechcu von...len skoda ze ked tam pecie slnko je to ako v saune......ved ked nie bazen tak aspon stan je dobry........u vas tiez tak velmi prsalo?.......tu nic len pust.....

leninka75
22. júl 2019

@jacka ahoj.....noooo celkom sa baby zdržali....asi 4 hodky 😅....u nás je čistá Sahara.... katastrofa.... nič poriadne nerastie, všetko schne.....včera sme boli v Kvacianskej doline- mlyny oblazy a tam bola teda parádna búrka....ale to sme už sedeli v kolibe a jedli sme 😁

jacka
23. júl 2019

@leninka75 ahoj
4h este mas vlasy😂😂😂😂😂aj normalnu farbu?😂😂😂😉😉😉😉.........mne aj slnecnice vyschynaju s tepla ich musim polievat....som myselala ze u vas je to lepsie ked hlasili v nedelu dazd...........ste sa dobre schovali😁.....ty uz balis na dovolenku?

leninka75
23. júl 2019

@jacka ahoj.....mám, ale aké sedivaky .....som dnes musela farbu hodiť, aby neriadili na geriatriu 😂.....kufre zabalené, uložené v aute....včera sme dojedli zvyšky, dnes nevarim ideme na pizzu....maj sa tu krásne😘

jacka
23. júl 2019

@leninka75 super tak si uzite dovolenku.......slniecko.....more....... a stastny navrat domov.......potom sa ozvi....paa❤

leninka75
3. aug 2019

@jacka ahoj.....pomaly nastáva tvrdá realita ☹️😢

jacka
5. aug 2019

@leninka75 ahoooj
Uz ....ako rychlo to ubehlo.....no ako bolo?......podla fotky tam je nadherne....😊☺......odkedy ides do roboty?

leninka75
6. aug 2019

@jacka Ahoj..veru ubehlo to ako voda....super bolo..krajina vysušená, skalnatá....ale rezort zelený, starajú sa....more teplučké..normálne som šnorchlovala 😀......strava dobrá, trošku inak korenená, ale najedli sme sa vždy...až príliš 😇.......v robote som od včera..ani ti nemusím písať, že sa mi nechce..vy ako prázdninujete?

jacka
6. aug 2019

@leninka75 ahoj
Och v dobrom som ti zavidela.......nadherne to vyzeralo.......pokial bolo brusko plne ..niet o com..ze😂😂😂😀.......muz ma tento tyzden dovolenku tak sme boli kuk pieskovu plaz......teda bolo tam dakedy more a daju sa najst zuby .....zralocie....ale my nic jasne.......a trubaci kamen ....to vsetko okolo velkeho krtisa....a bzovik.....hrad ci co to je pri krupine...inac neznasam cestovanie.....bolieva ma hlava😠

jacka
6. aug 2019

@leninka75 som sa musela vratit😂😂😂hoava derava
Aha co som nasla
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Klapy
Je to take pekne ako na fotke?.....nepoznas to tam😉

leninka75
7. aug 2019

@jacka ahoj.......jej to je pekný výlet 😍..to by sa mi páčilo..ako ďaleko je to od vás?....Klapy je kopec nad našou dzedzinou 😉....tá fotka je robená z kopca čo sa volá Holíš a je nad Nimnicou...a áno naozaj je odtiaľ taký úžasný výhľad 😍..a Klapy (niektorí ho volajú aj Cigánka) je ten kopec taký skalno-zalesnený a vľavo pod ním je Uidča 😍......a taká biela budova v popredí je hotel kde sme mali svadbu....chystáte sa ku nám? 🙂

jacka
7. aug 2019

@leninka75 ahoj
Juj rada by som sla....dufam ze mi to niektory den vyda..........no slovensko nie je velmi velka krajina.....ja to berem tak ......nie je to daleko..........ale ak hovoris je to je pekne tak ich nahovorim......😊
Ty ako v praci?....

leninka75
8. aug 2019

@jacka ahoj....nuda v práci 😨..nikto ma nenaháňa, tak ani nič extra nerobím ..ty ako doma?

jacka
8. aug 2019

@leninka75 ahoj
No aspon si oddychnes..nachvilu......baby ako prazdninuju?
Muz ma dovolenku tak objavujeme slovensko........deti uz maju toho plne zuby😅😅😅.......vy sa este dakam chystate?

leninka75
9. aug 2019

@jacka ahoj....rodičia si užívajú a deti guľájú očami?😂...super to máte 🙂....menšie decko mi už druhú noc nespí doma, ale u kamošky a Karolínka sa hrdinsky tvári akože super bez Lauriky 😂😂😂.....posledný augustový týždeň ideme na Oravu na 4 dni...

jacka
11. aug 2019

@leninka75 ahoj
Super ..my sme boli ja Orave v piatok.....schladit sa😂😂😂......mne sa tam velmi paci...hned by som ostala............veru gulali ocami ale vzdy sa im paci😂😂😂teda asi musi😃.......fuj vonku zas peklo👎👎
Ako ste vikendovali?

leninka75
12. aug 2019

@jacka Ahoj..vy ste teda iní cestovatelia!!!.....to chodíte len tak na otočku?,....sedím a potím sa.......víkendovali sme doma v bazéne...nerada chodím niekam v takom teple...bola u nás na striedačku Laurinkina kamoška Katka...

leninka75
13. aug 2019

@jacka ahoj...trošku sa nám ochladilo..

jacka
13. aug 2019

@leninka75 ahoj
Tiez nikam nechodim ked je vonku peklo...brrr....no dnes je to lepsie.....aspon daco po vcerajsku........mala si dalsie dieta?......😊........no na otocku sme sli......cestou nazada sme sli okolo Lucok a tam je dlasia dedina a v nej je medoskys Kalamamy...tam sme sa boli okupat.....ze okupat....ha..dalo sa sediet viac vody nebolo.......tepla fajna 30st....a ked sme sli dom tak hlava na hlave😕a to bolo hadam 19h

leninka75
14. aug 2019

@jacka Ahoj....hej poznám Kalameny...boli sme keď mala Karolínka asi rok......aj zápchu ste si užili buď v Ružomberku alebo pod Strečnom?...

jacka
14. aug 2019

@leninka75 ahoj
Fakt ...a pacilo sa ti tam?.....keby tam nebolo tolko ludstva .....neznasam ked sa niekede citim ako v tescu pred vianocami😉😤........nie neuzili sme si.....smer na bb bol v pohode.......a cez strecno sme nesli.......sediet v aute a ist ako slimak ma nebavi to si radam radsej cestu okolo slovenska😃😂😁😊.........................ach dnes sa ako schladilo......vidim to na cely den doma

leninka75
16. aug 2019

@jacka ahoj..piatoook...teším, teším 🙂.....veru schladilo...ráno by býva zima keď čakám na bus...inak toto leto som ani raz nešla do roboty bez svetra 😨......Kalameny vtedy ešte neboli také plné...či sa mi to páčilo?....čo ti ja viem..taký teplý potok....zajtra chceme ísť do Smoleníc a do Senice....vy máte nejaké plány?

jacka
16. aug 2019

@leninka75 ahoj
Ach sme boli na ciernohorskej zeleznici....v Ciernom Balogu.....a ake sklamanie....brr..nikdy viac...okrem predrazeneho vstupneho......nic pekne som nevidela....zato na oravskej bolo super a cena len 12e za vsetkych tu..27....nikdy viac.....no tak sme aspon sli kuk na chopok cestou nazad......a skoro sme zamrzli 😂😂😂😂.........no na Smolenickom zamku sme boli akurta tam bol daky program tak zas davy ludi co ni pre mna.....tak sme sli het......ani dnu sme neboli..........a dnes kosa ako na sibiri a to ja vela znesiem........tak vam prajem krasny vylet.....☺😊