icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
17. sep 2019

@leninka75 ahoj
2x do roka chodime....a konecne nas poslala na dezinometriu....kvoli tomu ze ma vkuse ruky polamane.......dockala som sa............ja im dam celu stupnicu😂😂😂😂😂........lepsie na ako na konci roka tiez pravda...........ako bolo na svadbe?.....babam sa pacilo?

jacka
18. sep 2019

@leninka75 ahoj
Paradne sa ochladilo.......nevadi hlavne ze svieti.......zajtra ide petko s triedou na sitno....tak som zvedko ake budu mat pocasie.....cez vikedn mame jarmok.......matko uz dohodnuty ....dal nam kosom😂😂😂😂😂

leninka75
19. sep 2019

@jacka Ahoj....co vam sa lamu casto ruky???? 😨...to kolkokrat uz mal?.....zvlastna svadba...obrad na cistinke v lese pri Vrbickom jazere...strasna zima nam bola....stale sa potom na nieco cakalo....jedlo to je zvlastna kapitola....taka ta moderna gastronomia, divne kombinacie a porcia nikde len umazany tanier...takze detom som isla kupit hranolky 😂 ....a tiez som detom kupovala pitie....bolo tam pivo, kofola a cista voda...moje chceli dzus 😲😂.....hudba bola fajn 😉..aby som nieco pochvalila 😇....to ma Petko vylet v ramci nejakeho predmetu?..ci len tak zabijaju cas 😂.....jeej aj u nas bude jarmok 😍....my to mame tak, ze Laurinke sa nechce sedi doma a puberta sa vlaci s nami 🙂.....vcera som mala dovoelnku, svokrovci boli na Pieninach a ja som potrebovala dat pozriet zubok...jasnacka kazik tam bol bestia 😠

jacka
19. sep 2019

@leninka75 ahoj
Z vlastivedy ....velmi sa im pacilo.........mal 2x zlomene......1x malicek na dvoch miestach....a v auguste ju mal narazenu a este teraz nehodi s rukou nic.....tak konecne bo som jej uz minule hovorila..........to cudna svadba ked ste ostali hladny.....hlavne ze hudba sa pacila😂😂😂😂😁.........a zubok uz hotovy?.......no vidis a puberta ide s chalanmi neviem ako to poriesim a petko...sa tesim ked uz aj on bude sam chodit....mna to tam nebavi tolko ludstva😕😑

leninka75
20. sep 2019

@jacka ahoj....no tak to je dosť za takú relatívne krátku dobu....som zvedavá ako dopadne vyšetrenie....zub hotový len zle, mám to vysoké nedohryznem poriadne...a keď som to na kresle hovorila, tak že nie mám to dobré...čakám kedy mi to vypadne.....ja rada chodím na jarmoky...v Púchove ideme čo najskôr ráno keď tam ešte nie je veľa ľudí...potom neskôr je tam hlava na hlave....my to máme teraz tak, že dnes je v Považskej a zajtra v Púchove a sestra nás ešte volala zajtra do Skalice🙂...

jacka
20. sep 2019

@leninka75 ahoj
Nic horsie ako zle urobeny zub...brr....dufam ze ta nedorazi cez vikend.............vy ste riadny jarmocnici.........i tak sa mi zda ze cena tych kolotocov je privysoka......nemozem zi pomoct......a matko siel aj so spoluziackami........som ostala milo prekvapena......bo doteraz ho baby nezaujmali.....pubos jeden😁😁😁😂

jacka
23. sep 2019

@leninka75 ahoj
Vsetko najlepsie k narodeninam...veeela zdravicka...stasticka.....rodinnej pohodicky nech ta doma posluchaju
Juj vikend bol aky krasny.....a dnes bleee....tma zima ...dazd.........ako bolo na jarmoku?.....oslavu si robila?

leninka75
24. sep 2019

@jacka ahoj.....my na kolotoče nechodíme...mne a Laurinke je na tom zle, Majo nemusí výšky a Karolínke je to jedno😀...........fíha, že aj s babami 😉....u Karolínky v triede sa najnovšie všetci zdravia tak, že myknú bradou dohora a toť vsjo....😂😂😂😂😂..ďakujem za prianie....oslava bude v nedeľu v kľude....takto cez týždeň je to na dve veci, každý má kopec povinností......u nás včera začal semester a tým aj vypukol chaos..nejaký múdry človek usúdil, že začiatok semestra je najvhodnejší čas na spustenie novej verzie vzdelávania (to je stránka kde majú všetci rozvrhy a info k vyučovaniu).....samozrejme to spadlo...a vypukla panika, hlavne u prvákov....nikto nevedel kam má ísť, akú má hodinu....pár šťastlivcov čo si skôr stiahli rozvrhy tu chodili lebo zasa nevedeli kde to majú v akej učebni...ťažko sa to opisuje, ale užili sme si...😨

jacka
24. sep 2019

@leninka75 ahoj
Pre pana......mas fakt uzasny tyzden..........to su riadne pozdravy😂😂😂😂......moje nervy😂😂😂...zabavila som sa........no ja kolotoce tiez nemusim....ale chalani kamikadze😅😅...........dnes sme boli u zubarky tak matkovi idu dat strojcek.....obj nas na otacok 28.4....vraj s touto postovnou sa neda skor...to mam vseobencnu.....to este musime do bb na rontgen.....to fakt uz nevedia ako vyzmykat........a ked smi zapotila ze za 2r to bude vyse 1000e.....tak mi padla sanka....co dodat

leninka75
26. sep 2019

@jacka Ahoj......podľa mňa ani Karolínku strojček neminie ☹..segra bola s dcérou v Trenčíne u nejakého zubára a tam vysolila 5000 ečiek počas dvoch rokov len za horné zuby 😲.....doktorko najskôr povedal, že dolné sú OK, ale keď videl, že zarobí, tak už chce dávať aj n aspodné 😨😈.....inak aj tá 1000 je pekná pálka.....na tie kosti ste už boli?....asi ma lízla nejaká brušná viróza, od včera ma preháňa, bolí ma žalúdok a celá som nejaká dolámaná 😔

jacka
26. sep 2019

@leninka75 ahoj
Fu to fakt crevna?......juj toho sa bojim ako cert kriza......ako ti?......neostavas radsej doma?...................no ja dufam ta cena co dala dr je konecna......bo to je neskutocne....som sa mala lepsie ucit a byt zubnikom..................ach ved som chcela ist s petkom na ockovanie a pytat vymeny listok......ale daky je prechladnuty tak nejdem riskovat...

leninka75
27. sep 2019

@jacka ahoj....ale našťastie to bolo také jemné tá brušná.....už je OK.....čo idete cez víkend?

jacka
27. sep 2019

@leninka75 ahoj
Tal super ze ta to tal rychlo preslo inac nic moc prijemne..brr........aaale potrebuje este zahradu vycistit a zbavit sa nech mam pokoj klud......jablka pozbierat....orechy pobit...a tak.....a hadam dade vypadneme bo som chcu ist kuk na dake preteky aut do kopca tu nedaleko......a vy?....idete oslavovat........vidis som petkovi slubila torticku ze mu upeciem bo chcel obliz prst ked sme sli k ansim na oslavu...a teraz tak sukromne

leninka75
30. sep 2019

@jacka Ahoj..mali ste jablká?..my tento rok nič....ale orechov máme kopec..svokor už hundre na čo ich stále zbierame 😂......tortičku si upiekla?....my sme mali v sobotu UNIZA dokorán, tak som bola v robote 😝.....ale celkom vydarená akcia to bola....ani som netušila aké zaujímavé veci tu máme....

jacka
30. sep 2019

@leninka75 ahoj
..nooo jablka....zi 4 stromov 2 bednicky.....a z 2 hrusiek asi 10ks.....a tolko som aj orechov natratala.....a tiez som uz skotila.............tebe sa v pravi paci ked tam ides aj cez vikend😂😂😉.....aspon si sa dozvedela nove veci..........torticka napecena a ostalo len par ks.....vraj velmi dobra.....sa picnem bo plnka len pundingova.....a este som aj chlebicky porobila nech sa mu rata........a ty si uz oslavila?....pochval sa co si dostala

leninka75
1. okt 2019

@jacka ahoj.....jasne pre pracu vsetko a zvlast ked ti zdvihnu plat o 3 E😂😂😂😂😂😂.....sikovna gazdinka si ty 🙂.......ano v nedelu sme posedeli...nejake kremiky na tvar a prehoz na postel.....uz si rozmyslala co detom na vianoce?....ja zatial nula bodov, netusim...

jacka
1. okt 2019

@leninka75 ahoj
Wow 3e......pani.....nebudes potrebivat pomoct z odovozom?😂😂😂😂..........si posluchala ked si take darceky dostala........no ja som detom uz zacala.....ale len handry na nosenie.....inac nemam ani potuchy co im............juj vcera nam pri to vetre usla tramposka......a este aj tie tyce vykrivilo ako papier.....tak sme ju s chalanmi uplne zlozili aby sa im daco nestalo.....

leninka75
2. okt 2019

@jacka ahoj......ako si tie handry spomenula, tak ma napadlo, ze Karolínka ide na lyziarsky, takze uz viem co donesie Jezisko 🙂..oblecko lyziarske...
.....to u vas az tak riadne dulo?.....inak u nas uz uraduju chroby..Karolinka mala sople, uz je celkom OK..teraz zasa Lolka sopli a kasle..jupi😠

jacka
2. okt 2019

@leninka75 ahoj
No vidis a jezisko moze pomalicky prist😂😂😉............juj o chorobach ani nehovor,...potrebujem petka dat zaockovat....a furt nie je fit......a este sa ma pocasie pokazit...ach ach

leninka75
3. okt 2019

@jacka ahoj.....u nas skoro kazdy druhy student sopli......ten oktober tu byva najhorsi...potom si vsetci tak nejako na seba zvyknu a je po chorobach.........u nas doma to z dievcat preskocilo na Maja, to je konecna 😂😂.....

jacka
3. okt 2019

@leninka75 ahoj
No pre pana...ma smrtelnu chorobu.....si este uzijes ze😂😂😂..........no a ja mam matka doma.....do rana zvracal a hnackoval......vyzera to tak ze este hadam pockam s ockovanim u petka......mna porazi....toto je moja nocna mora👎

leninka75
4. okt 2019

@jacka ahoj...no pre pána!!!! 😨😨😨...brušná potvora 😲😲..teplotu nemá?.......to aké očkovanie mám mať Peťko?..........urobila som doma ten cesnakovo-citrónový elixír, neviem či to poznáš...tak všetkých som tým začala kŕmiť 😝.......upíri u nás nemajú šancu 😂

jacka
4. okt 2019

@leninka75 ahoj
Trosku ma zvysenu......dufam ze to uz nikoho nezdrapne..............nepoznam...podel sa 😊.....upiri z daleka ku vam nepridu..a ja cesnak lubim........ockovanie v 10r zivot...preockovanie ...len sa bojim tak pockam tyzden😉...ako idete vikendovat.....moji chcu do NR...autosalon😕.......mna ti to tam dako nelaka

leninka75
7. okt 2019

@jacka ahoj...auto ste v NR vybrali? 😉😝...............ten cesnakový elixír: 15 strúčikov cesnaku+3 citróny (ošúpané) + 500 ml vody všetko spolu rozmixovať ja som pridala kôli deťom aj trošku medu, šup do chladničky a užívať 3 týždne cca štamperlík ráno na lačno (deťom dávam cca 1 polievkovú lyžicu), potom 8 dní pauza a zasa zopakovať.....
..víkendili sme len doma....ešte som ich všetkých doliečovala....

jacka
7. okt 2019

@leninka75 ahoj
Kdeze NR......doma sme objimali wc misu......najprv petko potom ja.....on je fit mna boli cely clovek......muz zas nic...nechapem niezeby som mu dopriala......kdeze😂😂😂........no a teraz mi povedz ako tu chuti.......to vydzri tak dlho v ladnicke?...........

leninka75
8. okt 2019

@jacka Ahoj...no pekne...dobre si pokecala?.....uz vam je dobre?...si predstav zeby mal chlap nieco take 🤣😂. . to by nastal koniec sveta....chlapom stacia sopliky ....ten elixir chuti cesnakovo....ten prebije kazdu chut.. .v chladnicke vydrzi v pohode .

jacka
9. okt 2019

@leninka75 ahoj
No este to aby to on dostal....to rovno pohrebnu sluzbu😂😂😂😂😂😂😂😂........vyskusam ho ..len teraz nemozem citit ziadne chute......aj ked deto jedia ja odchadzam....ale inac je nam uz dobre.....tak o 5 rokov zas😂😂😂.....hej pokecala som si ....hadaj s kym😂😂😂😂😂😂😂😂ci sa trafis na tu istu osobu co ja myslim...................vy sa ako mate?........

leninka75
10. okt 2019

@jacka ahoj...no ako zaludok?....uz lepsie?......u nas vcera velky plac...Laurinka dostala 3 z vlastivedy..tak ju to chudatko strasne mrzelo....zhodou okolnosti mam v pondelok dovolenku, tak sa pojdemn atu pisomku pozriet...lebo spominala, ze nerozumela otazkam....tak som zvedava co tam mali.....a este ich to uci taka nie moc ferova ucka....tak uvidim ....

jacka
10. okt 2019

@leninka75 ahoj
Och chudatki Laurinka ☹...to ti ucka normalne ukaze?......nam len na rodicku..........som zvedko co vybavis...potom napis............uz sme vsetci ok....

leninka75
14. okt 2019

@jacka ahoj.....aký ste mali víkend......dnes som bola v skole.....písomku sme prekonzultovali.....v podstate som nič nevybavila.....ucka sa vedela vykecat.....