icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
7. nov 2019

@leninka75 ahoj
Co je ze je zle streda?.......noooo.....smart hodiny, mysku na pc, sluchadla, petko dake tricko ale to som hned zruslia bo hroza......a matko mikina.....ale este dopisuju😂😂😂..........potom vyskrtam😉

leninka75
7. nov 2019

@jacka ahoj.....no to sú celkom skromni🤩.....slúchadla aké, bezdrôtové?....ja keď som mojim povedala, že by už mohli jeziskovi napísať na mna kukli, že no isto to je zavčasu a bola som vybavena🤣......stredu mám takú, že začínam 8:00 a skončím o 16:00.....😓.....dnes som doma ideme na tu prvú konzultáciu ohľadne strojčeka.... ráno som stretla známu čo tiež chodí so synom ku tej istej zubárske a vraj im dala rozpočet na 1200€ 🤪+ 100€ nejaký špeciálne rtg.

jacka
7. nov 2019

@leninka75
No to len zacali....pisat...ale maju cenovy limit tak davaju bacha........ako ste dopadli konzultacii.....tak vidim ze aj vas cakaju riadne vydavky.......my co sme boli na speci rtg....ze ho fotili z kazdej strany s,e plaitili 26e...sestra presne u tych ostych 15e....tak celkom nechapem system.....a na odtalcky ideme az 26.4.....za 140e👎....a toto vsetko ma bude cakat pri petkovi o par rokov

leninka75
9. nov 2019

@jacka ahoj.....to je počasie....len spat a spat 😴.....konzultácia dopadla tak, že mame termín na otlačky 27.1. dovtedy sa mame rozhodnúť....z toho čo hovorila Dr. sa mi to nezdalo až na strojček....uvidím....a cena kúsok nad 1200€ ale za vrch aj spodok....myslíš, že aj Petkovi bude treba strojček?

jacka
10. nov 2019

@leninka75 ahoj
Ani nevrav....cely vikend sa nedalo nic robit😡......tak sme v sob i v ned slu na plavosku......no tam natresk.............to mate super termin na otlacky.....my az koncom aprila....ak som spraven pochopila tak dr si nie je ista strojcekom?😕.................vidis ja som sa zabudla opytat ci aj spodok....ale predpokladam ze hej..........petkovi idu zubky do predku.......preto si myslim ze bude mat i on........vy ste ako vikendovali?

jacka
13. nov 2019

@leninka75 ahoj
Mna s toho dazda asi uplne picne....niezeby mi to vadilo....ale co je vela to je moc.........dnes mal petko turnaj vo vybijanej skocili na 2 mieste..... aspon sa dnes neucil😆😆😆😃

leninka75
14. nov 2019

@jacka ahoj..........tak Dr. si podľa mňa istá až moc 😀...sú to prašule .....spodok nie, u nás len vrch...víkend sme mali podobný len doma a snažila som sa dať do poriadku šatník, ale nedala som ho celý 😝....včera sme boli so študentami vo Viedni na exkurzii......škoda, že stále pršalo a bola taká kosa.....ale Viedeň je už krásne vianočne vyzdobená 😍....v piatok tam začínajú vianočné trhy, tak už boli všade pripravené stánky a zopár ich už aj ponúkalo punč...

jacka
14. nov 2019

@leninka75 ahoj
Tak nasa dr si bola ista...len aby dostala prachy😂😂😂😂.........aj matko idu do viedne....uz dopocitava dni.....nevie sa dockat.........dufam ze budu mat dobre pocasie.........a teraz po tom autobuse pri nr....sa normalne bojim.....brrr...........este ze moji zatial nemaju tolko veci..,,....i ked rastu stale.....ale raz prestanu😂😂😂😂

leninka75
15. nov 2019

@jacka ahoj....a co idu do Viedne?....muzeum?....juj ale satnik to mame vsetci 4 a u nas najviac oblecka ma Majo😂...

jacka
15. nov 2019

@leninka75 ahoj
Hej do muzea.....a vraj je tam tovaren na cokoladu...potom ze trhy...........to ako u nas.....muz ma toho naviac....ale co sa matkovi paci tak hned zhrabne😂😂😂

leninka75
17. nov 2019

@jacka ahoj......Maťko berie otcovi oblecko?😂.....okna umyté, kúpeľňa a wecko vydrhnite, a ešte kopec toho predo mnou 🤪.....boli ste niekde cez víkend?

jacka
18. nov 2019

@leninka75 ahoj
Doma len...boli sme sa prejst tu v lese.....poslem ti foto co sme videli.... vcera som ich tam ani nedostala..........veru o riadeni ani nehovor a dnes hryziem ...fest si idem na nervy tak sa nejdem do nicoho pustat.....ale ty si sikulka led uz mas poriadene.....tu zas tma asi bude prsta no nebolo by dna ze😤

leninka75
18. nov 2019

@jacka ahoj.....by som sa potomok keby som ich stretla😲.....my už koli tomu ani nechodíme do lesa...cca 2 km od nášho domu nafotili medvede do fotopasce pri úľoch.....mas blby deň?....ja som dnes bola na exkurzii, zasa.....v Continentali....zajtra už do prace

jacka
19. nov 2019

@leninka75 ahoj
Vies co uvidiet ich spolu na vlastne oci....krvy sa mi nedorezes........aj sused jedneho zrazil autom......je ich celkom dost.......kde ste boli ti vo zvolene?....dnes rodicko Matkovi stvrtok Petkovi.....ten ma novu triednu a jeho vydrzala mesiac a je tehotna....nuz podarilo sa

leninka75
20. nov 2019

@jacka ahoj....v Conti v Púchove...aj vo ZV je Conti?...to som nevedela....nejako často mávate rodičko....Karolínka je dnes doma kôli piatackemu testovaniu...Lolka je závidí lebo oni sa normálne učia 😝.....pomóc musím oprašovať geometriu,...Karolínka sa učia rysovať kosoštvorec a kosodĺžnik a lichobežník.... plus k tomu robia také zápisy, že rozbor, konštrukcia...ty si to pamätáš?....ja som teda musela riadne hlboko zaloviť...

jacka
20. nov 2019

@leninka75 ahoj
Hej aj tu je vo zv......vidis ja som zas nevedela ze je v puchove.....4x do roka rodicko a mna este caka petko....s nim cosi je nosi 2 z vytvarnej....nechapem taky predmet..bude ,at asi 2 aj na vysvecku........ano u nas detto......ani nechcel do skoly ze brusko ...vtipne😤.............vies co....dako mi to nic nehovori...aj by som sa skriepila ze som sa to neucila...asi som chybala😂😂😂mne celkovo udivuje co vsetko sa ucia.....aj rozmyslam ci sme to brali...ale asi.....co uz ked to bolo v min storoci ......div nie za doby dino😉😂😂😂

leninka75
21. nov 2019

@jacka ahoj.....jasne to preto sa mi zdá, že máte stále rodicko😉.....Karolínka ide zajtra zasa na nejakú matematickú súťaž ....som zvedavá ako tam dopadne.....dajako cez týždeň nič nestíham.....chodíme z roboty okolo 18:00....každý deň už sú po meste kolóny

jacka
22. nov 2019

@leninka75 ahoj
Veru chodim na 2x na rodicko....zabava poznas nie?.....aspon som spoznala novu ucku....taly hruby hlas ma......ze ked zhnukne tak aj ku vam to bude pocut.....a prdstav si zej riaditel prisiel......vraj jubmame prijat a neporovnavat.....a chalni spisali peticiu proti jednemu ...tak sa to riaditelovi nepacilo.....vraj mame s nimi hodit rec😂😂😂tak som hodila😂😂😂.........aj matko ide ....dako 29 na vsevedka....ale bol na matike ibobor.....boli smena denzi....takje odvapneny zatial este nie je osteoporoza.....ale teba to riesit...o 3t na orotpediu po lieky ...ziadne kolektivne sporty....😤......super.....tak obaja maju pri celi este daco ine....slak ju traf.......juj kolony ani nehovor ..cesta rano normale 7min...ideme 20...nestihaju tie cesty.......skoda ze byvame tak daleko od skoly chodili by peso
Pekny vikendik😍

jacka
25. nov 2019

@leninka75 ahoj
Vyzera to ze pocasie dostava rozum uz 3dni neprsalo😉😂......hrozne rychlo ten vikemd usiel.....deti rataju....uz vianoce...sa nevedia dockat....to ma tesi 😍.......este chcem skrine vyriadit a pomaly piect...🙌

leninka75
25. nov 2019

@jacka ahoj.....a čože ten chalan vyviedol, že petíciu písali?....svokra ma osteopeniu, to je stav pred osteoporózou a užíva Condrosulf....som nevedela, celiakia ma aj takéto nepríjemne sprievodné nepríjemnosti 😒......a vraj mak ma veľa vápnika....Karolínka ide vo štvrtok zasa na nejakú dejepisný súťaž .....som sa smiala, že ma široký záber 🤣...aj u nás odpočítavajú dni do Vianoc 😜.....ja najmä do dovolenky 🤩.....pečenie už mám na papieri....nedá mi to každý rok skúšam niečo nové...

jacka
26. nov 2019

@leninka75 ahoj
Chlapec prisile ku nim vlani a chce zapadnut ale robi to zle..........si musia medzi sebou vyriesit..ale riaditel na zdruzeni povedal ...ze aby uz nikdy viac lebonich v 5tom rocniku porozdeluje do inych tried.......takmvraj sekaju dobrotu............nooo celi je ako chobotnica.....neviem co od nej mozem cakat......ano mak ...len matko ho nelubi...ale mame domace mlieko...aj tvaroh....ino nuno....a vidis ....celkom to zo stravy neviem zobrat organizmus.................super..i matko chodi...len aby sa nemusel ucit😂😂😂😂..drzim palce....ale zas dejepis...moje nervy..brrr............ja velmi nemenim....skor skusam ktora muka je najlepsia......ale kedze si to nezapisem tak do roka.....zabudnem........das co ides piect bo ja klasika...medovniky...linecke....vanil rozky.....suhjady....a co s plnkou netusim..ale mam recept na super roladu....aj sestre som poslala.....si nesla vynachvali😅😅😅😅😆.......z darcekami si na tom ako?

jacka
27. nov 2019

@leninka75 ahoj
Ked ja este musim 3t cakat pokial to pozrie lekar a potom sa objednat na ortopediu...ale ta co nas fotila....tak vravela aby som to pred dr nespominali co nam povedala.......tak este vlastne nic neviem😆.............rano sme ledva oci otvorili....tak sa nikomu nechcelo......matko odratava vieden.......to ma ako predvianoce😂😂😂.....

leninka75
27. nov 2019

@jacka ahoj......pomoc ja vôbec nestíham.....teda celiakia je poriadna beštia....to sa mi páči ako im riaditeľ pohrozil 🤣.....našla som nutelove rožky čo sa mi pozdávajú a potom ešte suché pečivo so šľahačky .... ja tiež k tomu klasiku ako ty 🤩.....darčeky mám rozpracované lebo milostivé až teraz napísali listy Jeziskovi ...jedine pre Mája už mám.... a vôbec neviem čo našim 😞... ty si ako na tom?

jacka
28. nov 2019

@leninka75 ahoj
Veru urobil no no no.....😅😅😅...........u nas darceky finisuju....dostanu co si napisali....sice ponozky si nenapisali ale budu😂😂😂.............ja nasim len peniazky....tak sme dohodnuty....naco somarinky😉

leninka75
28. nov 2019

@jacka ahoj.....ja už chcem vianoce!!!!!...to sú šibnuté dni stále....ideme dnes nejakého Mikuláša kúpiť, aby bol aspoň s týmto pokoj.....Karolínka konečne včera vytiahla list Ježiškovi a má tam, že deku a kalendár 2020....aké ja mám skromné dieťa....

jacka
28. nov 2019

@leninka75
Wow......super aj ja chcem take dieta😍😉.......ja este mikyho nemam kupeneho...tam len par sladkosti pokupim a vybaveno...........aaa davno nam neprsalo......tak tma ako vecer.............ja sa teiz tesim na vianoce....a bude konecne po zhnone😅😄.......si to napisala ako v reklame.....my chceme vianoce......my chceme......😇😆😆

jacka
29. nov 2019

@leninka75 ahoj
Hura piatok......detom sa taaak nechce vstavat rano....a cez vikedn ich nik neudrzi v posteli..nechapem......dnes idem robit detom oblatky.....matkov spoluziak tak jeho mama robi .....tak sa tesim ze si konecne daju fajnotky..........takze pekny vikend☺😊

leninka75
29. nov 2019

@jacka ahoj.....nemam rada tento zimny cas...do roboty po tme z roboty to iste....u nas prsi az dnes....moje baby s vikendovym spanim to iste..chceme si dat v tichu a klude kavu..zalejeme a v tu ranu su dolu obe......jej som zvedava ako sa ti oblatky podaria..to bude u teba premiera?....dnes ideme robit adventny veniec a zajtra ideme s Majom na výlet do Wroclawi..sa tesim....pekny vikend ti zelam 🙂

jacka
30. nov 2019

@leninka75 ahoj
Ty si robis sama veniec?....si sikulka😍ja som vobec nie kereativna....asi som vtedy chybala ked sa to rozdavalo😯😢..........oblatku su super.....ja som sice robila asi 3 a tancovali mi prsty....mna ti to palilo ked sa robili rurky....ale su fajne drzia po kope😅😅😅no od13.30 do 16.30 sme tam boli......este mi slubila ze mi spravia slane....len musim muku poslat.....dak uvidim....toe boli ino nuno👍..........to ste sli na vylet len vy dvaja?...super.........ja sa chystam s deti ich izby vyriadit...este o to neveida ak si pocula daky vykrik zufalstva tak to slo od nas😃😃😂😂😂......uzite si vylet😍😙

leninka75
2. dec 2019

@jacka Ahoj......výlet bol super!!!....krásne vianočné trhy 😍...a ten bonus, že bez detí na nezaplatenie 😀........počasie ako na objednávku, krásne slnečno..len trošku pofukovalo......ale zato v nedeľu som dobiehala zameškané ☹.......ty si ako izby uratala?...chalani neprotestovali?