icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
2. apr 2020

@jacka ahoj....vy mate ulohu aj z TV???? 😂....my zatial zvladame....sice toho maju vela, ale mame celkom system takze to ide.....vsetko fotime hlavne u Laurinky a posielame uckam...Karolinka zacina mat vacsinu na Alfovi....Majo sa pustil do riadneho upratovania dvora, ale to je roboty tak aj na rok......vy tak mate hotovu zoo 😍

jacka
3. apr 2020

@leninka75 ahoj
Jasne...drepy, brusaky ...a tak po 10x.....uz ich vidis ako to robia....😂😂......Petko ma teraz online hovor s uckou ....aspon vidi par spokuziakov.....aj Matkova triedna nad tym rozmysla...........na to upratpvanie mu vyslo aj pocasie......aspon mu cas rychlejsie ubehne..........veru zoo......ani by sa nam den neratal keby sme ich nevideli.......horsie je to zo psom...musime ho riadne drzat........uz sa nam raz takto vytrhol......sme ho hodinu hladali a nic.....sme odisli a po po 2h sme sa vratili a uz na nas cakal.....😤

leninka75
6. apr 2020

@jacka ahoj...pomoc...na tri dni neskutocne toho zasa dostali..

jacka
7. apr 2020

@leninka75 ahoj
Ani mi nevrav.....uz do online hovoru sa chcu zapojit i dalsi ucitelia na 2st.....vcera vecre ze D....napisala im ze kratucky testik na znamku......mam pocit z nepozera spravy

leninka75
7. apr 2020

@jacka ahoj.....u nás sú ucky celkom konzervatívne čo sa týka technologii😂.....našťastie....idem dnes umyť okna....dúfam, že stihnem všetky...

jacka
8. apr 2020

@leninka75 ahoj....
Matko ma akurat triednicku hodinu😂😂😂........mne sa nechce umyvat....ja az o mesiac.....ale ak mas cas.......cakam ta....😉

leninka75
8. apr 2020

@jacka ahoj..ja umrem triednicku 😂.......cas by som mala..len nemozem, zakaz 😅..iba v ramci okresu 😇......idem teraz na kupelku..nechce sa mi

jacka
9. apr 2020

@leninka75 ahoj
Skoda tak dakedy na vianoce😉😆....ale keby si povedla ze ides seniorke pre helfnut😂😂😂😂😂😂.........dnes si este dorobia ulohy a volno...ziadnu edu....mam male vianoce😅

jacka
9. apr 2020

@leninka75 pekne velkonocne sviatky 😊😊

leninka75
14. apr 2020

@jacka ahoj....toto bola tak super velka noc!!!!.....ziadni polievaci ani sibaci len Majo...paradicka....boli ste niekde na turistike?

jacka
15. apr 2020

@leninka75 ahoj
Veru ..ja som to schytala len od mojich.......to by mohli kazdy rok robit ze nikto nikam necestovat😂😂😂😂.................boli sme len na bycikloch....4 dni asi po 30km.....som mala posledny den dost.....😧

jacka
16. apr 2020

@leninka75 ahoj
Dnes sme si boli pre veci v skole......vraj vsade ticho a tak zvlastne tam bolo..........ucka ze dufa ze pojdu v maji do skoly.......vsetci co si zatial boli pre veci a chcu vratit nazad...a oed tam zas budu rychlo domov😅

leninka75
16. apr 2020

@jacka Ahoj.....nasim dali hned na zaciatku veci domov....ucky su radi, ze sa ich zbavili 😂.....som zvedava ci este tento skolsky rok pojdu do skoly....ja som zatial doma do konca aprila...

jacka
17. apr 2020

@leninka75 ahoj
No vidis moji sa dozvedeli ze do skoly nepojdu ked uz boli doma preto sme museli teraz ...vas sa ako rychlo zbavili😁......no ja neviem....podla mna este nie sme na vrchole.....az potom....mozu.........som minule strihalpa chalonov.....vdaka bohu ze nechodia do skoly....ale uz dorasta....naucim sa do septembra😂😂😂😂😂😂😂......muz radsej bude vyzrerat ako IT z adamsovcov😂😂😂😂😂asi daco nebolo ok😂😂😂😂😂😂😂😂😂

leninka75
20. apr 2020

@jacka ahoj......ja neviem, ale niektoré ucky nemajú absolútne mieru v zadávaní učiva 😡.....a ešte aj dávajú na stránku neskoro.....dnes sme sa ani neučili lebo celé doobedie nič nevyskočíme a poobede som mala zasa ja prácu.....veru som sa po ocko dívala na muža, že už ma dlhé vlasy.....radšej som ticho....ja ho tak nerada striham lebo to neviem a vždy ma schody😂.....začneš mužovi robiť cop😁

leninka75
22. apr 2020

@jacka Ahoj.....dnes mame akciu zemiaky.....a na neuverenie decka nemaju toho tak vela do skoly ako do teraz....zeby sa uckam prestalo chciet?😂

jacka
22. apr 2020

@leninka75 ahoj

No vidis a mne dnes 13x pipol edu.....ale vyslovene ze hovadiny...na geo im posla 10linkov aby si to kuk...Matko jeden ze to trva pol hod a neda sa na to pozerat...z bio ze dnes zeme aby poslal fotku ako daco sadi alebo zbiera papiere...tak som mu dala kukurica chod zasadit a ja ta cvaknem😂😂😂😂😂😂.........o 10h mali online hovor......no co ti poviem teda............my sme zemiakovu alciu mali v sob......a nedelu to trosku polialo........inac mam uz hrasok cibulku a mrkvicku....zajtra sa supnem do gladiolov.....tesim sa 😆...................no mne sa muz veruze neda ostrihat....to ako krason....prehodi hrivu😂😂😂😂😂😂😂😂........a inac sa ako mate?baby to ako vsetko zvladaju

jacka
23. apr 2020

@leninka75 ahoj
Tak aj na nas doslo......dnes matko len dve ulohy....a ma veget........petko klasika na hodku robotu .........poslem ti fotku zo vcera 😊sme sa boli ako vzdy prejst ale toto mi nedalo....

leninka75
24. apr 2020

@jacka ahoj.....Matko ma same chutovky 😂...Karolinka mala ulohu urobit z angliny prezentaciu na eko problemy a teraz ucka chce, aby to rozpravali a nahravku jej poslali...si ju mala vidiet ako fucala a gulala ocami....ale to ma za trest..od rana chodila nervozna, ze naco robila tolko uloh za styri dni, ked jej nic na piatok nezostalo..a len dopovedala uz prisla ta anglina 😂..som sa rehlila jak blazen...

jacka
27. apr 2020

@leninka75 ahoj
Mas riadne veselo.....a ja mam pocit ze uz to zacina lizat aj petka..........no idem si to uzit........ty ides do roboty o tyzden a co tam budes robit?

leninka75
27. apr 2020

@jacka ahoj....juj ako vsetko krasne vonia 😍......este neviem ci pojdeme od 4.5. do roboty...uvidime koncom tyzdna ake nam poslu instrukcie.....mam pocit, ze Laurinky v triede uradovali nejaki rodicia, lebo zrazu zacali dostavat menej uloh 😲

jacka
28. apr 2020

@leninka75 ahoj
No vidis dnes matkovi tolko ze este robi.....zas petko uz ma hotovo........a musel si zalozit skolsky mail a budu mat cez daco volat anglinu....juj tolko veci uz mame stiahnute...ze sa tesim kedy ich vyhodim............veru sme sa boli vceta prejst a ta voooona...nadhera....len mam zdrhol hafino rozbehol sa za srnkami tam sme ho pol hod hladali volali a potom prisiel ako prasa....ked sme sli domov tak 2 lisky....mali chalani radost....a hafino sa siel zas zblaznit....

jacka
30. apr 2020

@leninka75 ahoj
Vcera som sa tesila ze naprsi a skutek utek.........juj dnes obaja online hovor jeden o 9tej druhy o 10tej...som zvedko ako sa dohodnu ked budu mat naraz obaja😅😅😅

leninka75
30. apr 2020

@jacka ahoj.......akoby ste žili na samote u lesa, toľko zveri stretávate .....papiere nevyhadzuj, budeš mat na zakurovanie 😀😉.......u nás je tak sucho, včera spadlo pár kvapiek, ale to len tak zasypalo....to mali chalani školský hovor?.....si predstav, žeby si mala 5 deti a každé by malo povinnosti do školy 😂😂😂😂😂.....

leninka75
4. máj 2020

@jacka Ahoj.....jemine nasim babam zmenili rozvrh....som zevdava na co..,zda sa, ze o 2-3 tyzdne sa ide do skoly.....tak som si zvykla na takyto domaci rezim, ze mam vacsi stres z navratu do prace, ako baby z navratu do skoly

jacka
4. máj 2020

@leninka75 ahoj
Hej zijem na konci svet.....sama prdel😂😂😂co ti poviem..este nam tu vo strvtok vyhlasovali ze sa nam po dedine potuluje macko..mame byt ob0zretny............5 deti....pre pana by som skonicla v Kremnici...v kazajke...uz teraz mam pocit ze tam mam len kusok............hej obaja mavaju online hovor.....tearz ma zas triednicku matko....moje nervy....sme boli von a museli sme upalovat abyby stihol bo minule sme zabudli..........zmenili rozvrh?naco pre pana jana.......ved to najprv maju ist deti prvej linii....a to len par deti v triedach.....udajne ma zriadovatel rozhodnut ...kolko tried...v ktorej skole......moji sa napr tesia ak by sli do skoly...ale nepaci sa mi ze zrusli maturi ..prijmacky...a deti teraz idu pchat do skol...cele zle

jacka
5. máj 2020

@leninka75 ahoj
Som sa si vcera zakryla kvety oedze hlasili mraz....a do rano pekne prsalo a tam sucho...skoro ma piclo.......aj mojim zmenili rozvrh.....uz dnes toho bolo ovela menej.......
Petko sklada puzzle a keby si videla tie netypicke tvary....chuda nechapal....ale vraj nevadi

leninka75
7. máj 2020

@jacka ahoj...medik pre macka mas nachystany?😉......ja som vcelku zvedava ako to vyriesia so skolami 🙄....u nas v skole nie je sanca na nejake extra rozostupy medzi detmi.....mozno budu chodit na smeny, ako robotnici v torvarni ....ale zasa kto ich bude ucit 😂......no veru tie maturity mohli spravit, ked mi dokazeme urobit statnice na zivo kludne mohli aj stredne skoly....asi sa im nechce...si zvykli na jemnejsi rezim 😂....Petko to mal na aky predmet puzzle?

jacka
8. máj 2020

@leninka75 ahoj
Ano ano ....pupavovy som mu uvarila......dufam ze nepohrdne😅😅😅😆😉.............jaaaj tie skoly ..prava ruka nevei co robi lava....uplny chaos.........uz ten mesiac jech cert berie...a v septembri bez rusok dufam.......tu ma suseda z ruska taky ekzem...ze strach...........jaaaj tie puzzle to cez volny cas skladal......asi som to dako zle napisala........len som chcela tym povedat ze boli take netypicke tvary............ako vikendujete?........my sme dali vychadzku a muz z kliesom dosiel......a to v zivote nemal...svinucha jedna prisata.....tak este pekny zvysok vikendu

leninka75
11. máj 2020

@jacka ahoj..aj u nas sa varil pupavovy med 😀......u nas je kocur zberac kliestov...kazdy den prinesie aj troch.....a to sme ho ponatierali aj takou vodickou co by mala klieste odpudzovat....ako sa ma Petko?