Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Jasne...drepy, brusaky ...a tak po 10x.....uz ich vidis ako to robia....😂😂......Petko ma teraz online hovor s uckou ....aspon vidi par spokuziakov.....aj Matkova triedna nad tym rozmysla...........na to upratpvanie mu vyslo aj pocasie......aspon mu cas rychlejsie ubehne..........veru zoo......ani by sa nam den neratal keby sme ich nevideli.......horsie je to zo psom...musime ho riadne drzat........uz sa nam raz takto vytrhol......sme ho hodinu hladali a nic.....sme odisli a po po 2h sme sa vratili a uz na nas cakal.....😤
@leninka75 ahoj
No vidis moji sa dozvedeli ze do skoly nepojdu ked uz boli doma preto sme museli teraz ...vas sa ako rychlo zbavili😁......no ja neviem....podla mna este nie sme na vrchole.....az potom....mozu.........som minule strihalpa chalonov.....vdaka bohu ze nechodia do skoly....ale uz dorasta....naucim sa do septembra😂😂😂😂😂😂😂......muz radsej bude vyzrerat ako IT z adamsovcov😂😂😂😂😂asi daco nebolo ok😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@jacka ahoj......ja neviem, ale niektoré ucky nemajú absolútne mieru v zadávaní učiva 😡.....a ešte aj dávajú na stránku neskoro.....dnes sme sa ani neučili lebo celé doobedie nič nevyskočíme a poobede som mala zasa ja prácu.....veru som sa po ocko dívala na muža, že už ma dlhé vlasy.....radšej som ticho....ja ho tak nerada striham lebo to neviem a vždy ma schody😂.....začneš mužovi robiť cop😁
@leninka75 ahoj
No vidis a mne dnes 13x pipol edu.....ale vyslovene ze hovadiny...na geo im posla 10linkov aby si to kuk...Matko jeden ze to trva pol hod a neda sa na to pozerat...z bio ze dnes zeme aby poslal fotku ako daco sadi alebo zbiera papiere...tak som mu dala kukurica chod zasadit a ja ta cvaknem😂😂😂😂😂😂.........o 10h mali online hovor......no co ti poviem teda............my sme zemiakovu alciu mali v sob......a nedelu to trosku polialo........inac mam uz hrasok cibulku a mrkvicku....zajtra sa supnem do gladiolov.....tesim sa 😆...................no mne sa muz veruze neda ostrihat....to ako krason....prehodi hrivu😂😂😂😂😂😂😂😂........a inac sa ako mate?baby to ako vsetko zvladaju
@jacka ahoj.....Matko ma same chutovky 😂...Karolinka mala ulohu urobit z angliny prezentaciu na eko problemy a teraz ucka chce, aby to rozpravali a nahravku jej poslali...si ju mala vidiet ako fucala a gulala ocami....ale to ma za trest..od rana chodila nervozna, ze naco robila tolko uloh za styri dni, ked jej nic na piatok nezostalo..a len dopovedala uz prisla ta anglina 😂..som sa rehlila jak blazen...
@leninka75 ahoj
No vidis dnes matkovi tolko ze este robi.....zas petko uz ma hotovo........a musel si zalozit skolsky mail a budu mat cez daco volat anglinu....juj tolko veci uz mame stiahnute...ze sa tesim kedy ich vyhodim............veru sme sa boli vceta prejst a ta voooona...nadhera....len mam zdrhol hafino rozbehol sa za srnkami tam sme ho pol hod hladali volali a potom prisiel ako prasa....ked sme sli domov tak 2 lisky....mali chalani radost....a hafino sa siel zas zblaznit....
@jacka ahoj.......akoby ste žili na samote u lesa, toľko zveri stretávate .....papiere nevyhadzuj, budeš mat na zakurovanie 😀😉.......u nás je tak sucho, včera spadlo pár kvapiek, ale to len tak zasypalo....to mali chalani školský hovor?.....si predstav, žeby si mala 5 deti a každé by malo povinnosti do školy 😂😂😂😂😂.....
@leninka75 ahoj
Hej zijem na konci svet.....sama prdel😂😂😂co ti poviem..este nam tu vo strvtok vyhlasovali ze sa nam po dedine potuluje macko..mame byt ob0zretny............5 deti....pre pana by som skonicla v Kremnici...v kazajke...uz teraz mam pocit ze tam mam len kusok............hej obaja mavaju online hovor.....tearz ma zas triednicku matko....moje nervy....sme boli von a museli sme upalovat abyby stihol bo minule sme zabudli..........zmenili rozvrh?naco pre pana jana.......ved to najprv maju ist deti prvej linii....a to len par deti v triedach.....udajne ma zriadovatel rozhodnut ...kolko tried...v ktorej skole......moji sa napr tesia ak by sli do skoly...ale nepaci sa mi ze zrusli maturi ..prijmacky...a deti teraz idu pchat do skol...cele zle
@jacka ahoj...medik pre macka mas nachystany?😉......ja som vcelku zvedava ako to vyriesia so skolami 🙄....u nas v skole nie je sanca na nejake extra rozostupy medzi detmi.....mozno budu chodit na smeny, ako robotnici v torvarni ....ale zasa kto ich bude ucit 😂......no veru tie maturity mohli spravit, ked mi dokazeme urobit statnice na zivo kludne mohli aj stredne skoly....asi sa im nechce...si zvykli na jemnejsi rezim 😂....Petko to mal na aky predmet puzzle?
@leninka75 ahoj
Ano ano ....pupavovy som mu uvarila......dufam ze nepohrdne😅😅😅😆😉.............jaaaj tie skoly ..prava ruka nevei co robi lava....uplny chaos.........uz ten mesiac jech cert berie...a v septembri bez rusok dufam.......tu ma suseda z ruska taky ekzem...ze strach...........jaaaj tie puzzle to cez volny cas skladal......asi som to dako zle napisala........len som chcela tym povedat ze boli take netypicke tvary............ako vikendujete?........my sme dali vychadzku a muz z kliesom dosiel......a to v zivote nemal...svinucha jedna prisata.....tak este pekny zvysok vikendu

@jacka ahoj....vy mate ulohu aj z TV???? 😂....my zatial zvladame....sice toho maju vela, ale mame celkom system takze to ide.....vsetko fotime hlavne u Laurinky a posielame uckam...Karolinka zacina mat vacsinu na Alfovi....Majo sa pustil do riadneho upratovania dvora, ale to je roboty tak aj na rok......vy tak mate hotovu zoo 😍