icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
5. jún 2020

@leninka75 ahoj
AJ dalsej princeznej vsetko najlepsie.....❤😍.....tento tyzden to zaklincoval dnesny den....strasny hnus von......u nas kontrola.....vraj este je to zlomene ale hoji sa....od pon rehabky......na tie som obj uz druhy tyzden nebudem este cakat pokial nas vezmu...som ich predbehla😝.......idete cez vikend oslavovat?....dnes sile MAtko k spoluziakovi.....aspon bude mat zmenu

leninka75
8. jún 2020

@jacka ahoj.....dakujeme :slight_smile........si teda bola rychla s tymi rehabkami....Matko aj nocoval u kamosa?

jacka
8. jún 2020

@leninka75 ahoj
to vies rehabky uz mam v malicku kedze matko si lamal ruky ....a nemala som chut cakat dlhsie ako je treba.....hej spal...dobre mu to padlo....asi aj kamosovi.....bo to je uz aj pre nich na prasky.......no pochval sa aka bola oslava🙂

leninka75
10. jún 2020

@jacka ahoj.....to mas faj, ze Matko ma takeho kamosa...Karolinka co mala kamosku od skolky, tak minuly rok si vraj prestali rozumiet...no co uz, puberta.......este sme neoslavovali az teraz v sobotu..cakali sme na Maja, ktory mal vcera narodky.....od 22.6. idu do skoly vsetci....posles chalanov?

jacka
10. jún 2020

@leninka75 ahoj
Tiez su raz v pohode raz sa nemozu ani vidiet.......juj ta puberta....raz ma odvezu...ked nie z jedneho tak z druheho.......super vy to mate takto za sebou....tak nech vam vyjde pocasie........skoro ma svihlo ked som sa o skole dozvedela.....Matko by aj siel,,,,,.....ale len za kamosmi uvidi ako pojdu iny chalani.....i ked mne je to proti srsti....vy idete do skoly?

leninka75
15. jún 2020

@jacka ahoj...prislo leto 😎😍..az na tie burky...v sobotu nastastie u nas neprsalo, lebo neviem kde by som napchala 20 ludi.......baby poslem do skoly minimalne odniest knihy a zobrat vysvecko..nejdem nutit..ak chcu nech idu, ked nie nevadi....
ako ste vikendovali?

jacka
15. jún 2020

@leninka75 ahoj
no tu kazdy den poobede leje a leje.....vsade mokro vlhko ..vlasy ako po vybuchu.......super ze vam vyslo pocasie.........🙂..............aj moji tak ...som sa ich pytala ci chcu nechcu.....vraj len knihy pojdu vratit a pre vysvecko.....neriesim......ale doma sme boli.....jaaaj ved vlastne boli chlapi na rybacke poobede...ale kukali len z auta tak tam lialo....ale ja som im pekne ze nechodte bude liat........ich smola

leninka75
16. jún 2020

@jacka ahoj....ja to iste s vlasmi, ani sa nesnazim to nejako riesit.....aspon tichlapi obed priniesli? 😀 ....

jacka
16. jún 2020

@leninka75ahoj
obzerance s prererancami..........bo ked prsi neda sa lovit😅.........ale co aspon vypadli mala som pokoj....zasluzeny😅............ja mam zas zahradu pod vodou

leninka75
17. jún 2020

@jacka ahoj.....zasa ides ryzu pestovat?😂.....ja som sa dala na burinu, tej je vsade teda pozehnane.....Majo zacal vcera murovat taky ozdobny murik zo starych tehiel okolo zahona....ma dve rady a uz to vyzera fajne 😍......potom ti ukazem

jacka
17. jún 2020

@leninka75 ahoj

Ano ano......ryzu budeme len kotit a cakat kedy sa nam oci zmenia...😂😂😂😂😂.....jeej parada to bude isto pekne😄😊.....mne vcera matkova triedna volala ze preco ho nechcem dat do skoly ...a ja ze on nechce😂😂😂😂😂len pre vysvecko pride a knihy zanesie.....😀

jacka
18. jún 2020

@leninka75 ahoj
Nuz davno zas neprsalo....tiez nevie kedy prestat......tebe sa ako dari v praci?

leninka75
18. jún 2020

@jacka ahoj..no ja odpadnem 😨..ale zahradku mas inak peknu😍.....ja som vcera zistovala co s Karolinkou a jej v podstate staci ist do skoly 29.6. odovzdat knihy a 30.6., zobrat vysvecko....

jacka
18. jún 2020

@leninka75 skoro sme sa stretli....Matko tiez tak.....mozno ak bude chciet tak ho i v piatok poslem😂😂😂😂...aj tak sa ucianlen do stredy😉

leninka75
19. jún 2020

@jacka ahoj.....veru skoro 😀.....vcera tu v ZA bola taka strasna prietrz....prave cez to najlepsie som isla z roboty....od kolien dolu komplet mokra a v jednom podchode som sa doslova brodila po clenky vo vode...topanky sa doma susia vypchate novinami...

jacka
19. jún 2020

@leninka75 ahoj
Vcera som ani ku zemiakom nedoplavala.....ale dnes len v gumakoch....nieco hrozne.........si sa mala schovat niekam do obchodu alebo na kavicku

jacka
22. jún 2020

@leninka75 ahoj
No dnes to u nas vyzera ako na jesen...brr....neskutocne pocasie.........ako ste vikendovali?.......my len doma.........dako sa mi nic nechcelo😉

leninka75
23. jún 2020

@jacka ahoj....no teda, pekne zatopené 😨..ešte rybičky a domáce jazero hotové.....dnes sa zdá, že bude trošku lepšie počasie...včera nám tiež vydržalo a mohli sme zumbovať vonku......len doma sme víkendovali...využila som to na zašívanie kopy prádla....poviem ti pikošku...moje baby sa včera rozhodli ísť dobrovoľne do školy 😂.....a Karolínka včera doniesla papier a to že predbežný záujem o strednú školu 😲...povedz mi kedy to tak vyrástlo 😢

jacka
23. jún 2020

@leninka75 ahoj
Ved ak budes chciet ryzu dojdi.....😂😂😂...veru konecne normalne pocasie az na ten vietor ale aspon budem moc skor kopat.........juj co si im dala ze dobrovolne...........moji len dva dni chcu............coze to uz na strednu?........asi treba cas zastavit aspon spomalit........kde to chce ist😍

leninka75
24. jún 2020

@jacka Ahoj, beriem ta za slovo a pridem 😉......vsak aj ja som kukala jak mucha puk, ze to co aka zmena 😂....a celkom su spokojne, ze isli....Laurinka je od 7:30 - 11:00 a Karolinka od 7:30 - 12:00.....aspon maju trosku zmenu.....zatial je to u Karolinky tak, ze na gympel a potom medicina...uvidime ci to este nezmeni...Matko ma tusaka, ze kam po zakladke?

jacka
24. jún 2020

@leninka75 ahoj
Uz ta cakam😊.............mne matko chce do skoly od zajtra lebo tieto dni sa ucili....len mu je blbe ze pojde ked 3 dni nebol......ze este uvidi.........no a petko asi len posledne 2dni.........aspon knihy nech vrati..... skoda ze v piatok ma tak zle rehabku o 9.30 mohol uz ist .......ale co este si uziju skoly ....az az......skolu umelecku strih videografia...ci co....ak si dobre pamatam.....

leninka75
25. jún 2020

@jacka ahoj.....fiha budes mat doma umelca 🙂....a kde je taka skola?...ja som dnes neskutocne uzivana...v kuse sa mi usta otvaraju..

jacka
25. jún 2020

@leninka75 ahoj
Ani neviem ci taka skola existuje😂😉..........ja som bola mimon vcera len spat a spat este aj hlava ma bolela.....dnes som uz v poriadku...mozno😅

leninka75
26. jún 2020

@jacka ahoj....synovec chodil na nieco take do Zlina, preto som sa pytala ci je uz nieco take aj na SK.....u nas uz zasa prsi 😒........co idete cez vikend?,

jacka
26. jún 2020

@leninka75 ahoj
Ved moze aj tam ist...vraj chce ist na intrak😂😂😂😂jaaaj kde je to moje male prvorodene....uz sa mu lytka zapaluju...aj usta ..........och ani sa neoytaj na vikend....strige veeeelmi chyba jej synacik 😨😤

jacka
29. jún 2020

@leninka75 ahoj
Vikend som prezila.....povedzme si musela som....😂😂😂😂...........neskutocne teplo .....dako som to necakala 😆😆.......vy uz ste aj v bazene?...

leninka75
1. júl 2020

@jacka ahoj.....víkend u strigy to je na nezaplatenie 😠....aspoň budeš mat chvíľu pokoj.....aké bolo vysvečko?😉.....ja mám zasa taký šiši týždeň ....máme štátnice a to neviem čia som.....kopec papierovačiek....jasne baby sa už veselo kupu😎....vy nejdete dávať?

jacka
1. júl 2020

@leninka75 ahoj
Cim je strasia je je hnusnejsia............vysvedcko....same ácka😂😂😂😂...........juj mas v praci vesleo😔......no ja by som chcela aj deti...len muz sa dako nema k cinu......i ked to tu u nas uz par dni rano vyzera ako na jesen...sama hmla....ale tesim sa ako ho budeme mat...hadam sa dozijem😂😠

leninka75
3. júl 2020

@jacka ahoj, no konecne ten blaznivy tyzden konci...papiere odovzdane.... u vas boli vsetky predmety, ze absolvoval?...u nas normalne znamky, len vychovy boli absolvovane.....pekny vikend 🙂

jacka
3. júl 2020

@leninka75 ahoj
Zo vsetkeho absolvoval....a k tomu ako spolupracoval cez zoom ci si robil ulohy a tak..........konecne aspon si oddychnes...aj tebe pekny vikend