Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Výstroj im nebral bus?....to ako šli teda?.....oni tam neprestávajú?........nič lepšie ako zmoknu až do kostí...och..........som bola od stredy ako ústredná furt som dakde vyvolala v noci mi zas dačo prešlo hlavou tak zas.....a to všetko len kvôli poondiatym testom.....dosť som vystresovaná aj bez toho.......dám vedieť.....len neviem ako to funguje či mi hned povie či budeme čakať na výsledky či co
@leninka75 ahoj
Aha.....aj tak to majú to isté ako sestrina dcéra .......mne len neslo hlavy že vy ste Karolinke brali lyže..........a spokojná ☺️........?test stihol ale tie nervy.....neboli by ho spravili keby neprišiel......a ma to čo som ti písala.....ešte musíme na mmr zlcniku kvôli zlým výsledkom........to až v máji.....dostal lieky .....a ide skúšať ktoré mu zaberú......som musela že už môže do školy ale po narkoze ostať doma.......a si predstav že som volala triednej....že ostáva doma a ona že kľudne ho môžem aj týždne nechať aby sa dal trošku dokopy a zabrali lieky.....šok😀....a Maťko sinode v stredu pozrieť školu kam chce ísť.....a vraj príde až poobede🤣vraj sa pôjde trochu potarat po meste😂😂😂😂......
@jacka ahoj.....vcera zasa prisli premoceni....ale nato vsetko bola Karolinka spokojna 🙂.....no mi je luto, ze sa to potvrdilo 😢.....to je sila, ze budu skusat lieky, ktore mu zaberu 😠.....triedna nema chybu 😂......tato pandemia neskutocne pokazila ucitelov.......dufam, ze Matko sa bude tulat s nejakou fesandou 😉
@leninka75 ahoj
Juj to vážne? .......u vás tam prsalo?....h nás pekne slniečko ..ešte som aj periny dala vyvetrať...... zbožňujem tú vôňu..........nie triedna nemá chybu....ostala som v šoku 🤣🤣🤣.......ale to že je už 3t doma.....asi nikomu nevadí len mne🤭......ja mu dám fesandu.....ešte bude na mňa dýchať keď prídem 😂😂😂😂😂😂😉........no Peťko...googlim ako trafená .....neviem sa odraziť..dr ani by ani be......tak mi radia iný ľudia ...... ešteže sa dnes dá viac pozistovat a dokážu poradiť..čo ti poviem čisté zúfalstvo...ale bude dobre
@jacka Ahoj....no konecne dnes budu mat na lyzovacke normalne slnecne pocasicko....vcera vraj ucitelom nedali vediet, ze deti su na distancnom 😂...hladali ich v triedach.....tak zo 7 hodín mali 1,5 hodiny...o piatku zatial nic neviem.....a Laurinke sme vcera dali prihlasku na 8-rocne gymnazium...chcem, aby skusila primacky a potom sa podla vysledku rozhodneme....vy ste uz tie lieky zacaii brat?
@leninka75 ahoj
Skoro sme sa zas stretli...🥰..............dnes je že úplne nádherne......to v škole majú tiež riadny chaos.....🤣🤣🤣🤣.........wow... super ❤️tak nech je gympel vyjde..držím palceky.........včera Maťko vyteseny....zo školy už len sa tam dosť..keďže ten odbor je len na jednu tr z 200 deti.....takto nich učitelia potešili.........áno už berie.. zberajú...🙏.,...17.3 kontrola tak dúfam že to už bude lepšie......len teraz mi je ťažko variť keďže dostupné bez akéhokoľvek tuku😔
@jacka ahoj...no byvaju to tesnotky.😀..to som rada, ze lieky zaberaju..aspon nemusite dlho skusat a hladat tie spravne.....vcera po lyziarskom Karolinka spokojna..krasne pocasicko mali...dnes vraj prisli z 27 do skoly len 11 😂....vraj sa im nechcelo.....Maťkovi budeme držať palce..pekny vikend
@leninka75 ahoj
Karolinka šla tiež do školy?......už vidím ako by ma Maťko prosikal🤣🤣🤣🤣.......aspoň včera mali super počasie...............ďakujem za Maťka.....no má co robiť 😉.................veru žiadne experimenty.....len má konsku dávku tak uvidíme čo bude potom........aj vám pekný víkendik ☺️
@jacka ahoj.....to fakt, ze ani kvapku ziadneho oleja nemozes pouzit???......dobre na prd varenie.....fuuuu vcera take studene vetrisko ficalo...poobede sme isli von so psami na taky kopcek...rychlo sme sa pratali do zavetria........ja sa uz tak tesim na jarne prazdniny...usetrila som si dovolenku, tak beriem cely tyzden...chceme ist na 4 dni do Polska.......vy doma?
@leninka75 ahoj
Len pomastim utierkou spôsob hrnca.....aj tak si myslím že je to zbytočne ?.?keďže mu dám maslo s chlebom...alebo syrom....ale budiš.........vidíš to u nás len trošku produkovali....ale žiak bola.....aj dnes svieti ale chladno je.........a už máte aj objednané čo si?....pôjdete tam lyžovať?......doma doma....deti sa tešia že konečne nebudú vstávať..tak som zvedko dokedy potiahnu🤣🤣🤣🤣
@jacka ahoj....tak to nie je az take strasne..trosku oleja mozes......rano je stale taka...a cez den tu stale duje studeny vietor, brrr.........ano, pojdeme lyzovat..teda moje 3 kusy....budeme vo Witowe....boli sme tam tesne pred koronou a pacilo sa nam, tak zopakujeme.....chalani si radi pospia?
@leninka75 ahoj
Normálne by som nedala ani kvapku ale keď môže maslo.... neriešim.............veru aj tu ráno kosa.......cez deň teplejšie......hádam to bude už len lepšie a lepšie..........super nech vám vyjede počasie........Peťko ani nie...?Maťko ten je schopný vstať až na obed..... tvoja je sú na tom ako?
@jacka ahoj..............to bude dnes den!!!.....nebudem vediet obsediet a vydrzat do konca 😇........tesim sa veru na volno...chcem si aj co zasiat ked sa vratime z PL.....Majo mi vyrobil kryty na jeden u vyvysenych zahonov, akze ho teraz vyuzijem ako parenisko....pekny vikendik aj prazdniny!
Ahoj, no ako po prázdninách?....čo ste robili?
@leninka75 ahoj
Juj prepáč..♥️...ale hlavu mám ako balón......s Peťkom som bola na kontrole......stále nie je ok.....tak čakám na výsledky podľa toho lieky....teraz som zistila že mu tie čo má do týždňa nevydaju tak musím volať.......do toho jeho triedna že sa mám spojiť so slovencinarkou....že čo sa deje že nerobí cez edu úlohy..??ja som veď robí......tak s ňou som písala.......teraz Maťko.....písali mi so sš že na prihláške chýbajú hroooozne dôležité údaje...ako napr kde sa narodil....rodné priezvisko....dokonca aj dake známky z vysvedčenia......tak rýchlo píšem výchovnej poradnkyni......ona v šoku že čo to ...tak som letela po druhu prihlášku......takú istú len s tými dôležitými vyplnenymi údajmi.....zas píse SŠ.......tak neviem či si myslia že za pár hodín vybavím všetko....... volám mužovi či dal tú druhú prihlášku ... ...tak ešte nestihol aspoň som vedela prečo mi vkuse vypisuje......odíde mi hlava........a konečne tento deň ide do finišu
@jacka ahoj...mo ty sa teda nenudis!!!.....Peťko som myslela, ze ked mu trafili hned lieky, ze je OK.....mas ho stale doma? .......Matkovi ste davali papierovu prihlasku, ci elektronicku cez EDU?....co si teda nakoniec dal ake skoly?.......my sme sa mali super...tam bola este riadna zima...celodenny mraz...jeden den cely snezilo....no brrrr...ale baby sa riadne polyzovali.....hned ked sme prisli domov som radsej rychlo oprala oteplovaky a bundy, aby ich nenapadlo este niekam ist😂....radsej som ukoncila sezonu ....ucime uz preznecne, tak pribudlo roboty..chystat labaky...pekny vikend🙂
@leninka75 ahoj
No len to sú kortikody a asi sa jej ich chce dr zbaviť....a dať iné..ale tak lepšie mu je..len ja som myslela že !u bude ešte lepšie tak normalnejasie .....tak teraz čakám na týždeň na výsledky a uvidí sa čo ďalej..ešte jej musím volať lebo inú do týždňa nevydaju lieky.........papierovo sme posielali......v tej elektronickej som sa nevyznajú ??furt to chcelo dáke kódy odomna ....dal si obchodnú akadémiu a elektrotechnickú priemyslovku.........
Ty si dobrá 🤣🤣🤣🤣🤣ukončila si rýchlo sezónu 👍👍👍😂😂😂.......a rýchlo zbalit všetko nech už nesnezi...?tak........aj vám pekný víkendik užite si
@jacka ahoj.....no veru kortikoidov sa radsej zbavit......a kedy uz posles Petka do skoly?....Maťko to ma zaujimavy vyber....tipujem, ze srdcovka je ta elektotechnika 😉....tam je to aj na nejake odbory delene?.....dnes boli sice u nas rano -8 st., ale ja som uz aj zimne topanky zrusila a sebe aj zimnu bundu....ani neviem ako usiel vikend, boli sme u kamaratky na oslave v Breclavi, takze mi zasa nejaky ten den chyba....vy ste mali aky vikend?
@leninka75 ahoj
Už ich berie mesiac ....tak by mohla pomaličky ukončiť keďže znižujeme dávky.......Peťko už chodí dávno do školy....pred prázdninami začal........veru je tam chce veľmi ísť....je to odbor IT..🤣........moji ešte zimné bundy maju...ale asi ich tento týždeň zrušim keďže hlásia teplo ☺️..ale zimné topky sú už zapadnuté prachom😂😂😂😉........jej to ste mali super vikend.....mňa odrovnal hlava..až hviezdičky som mala pred očami....skoro vôbec som pol hodku nevidela pokiaľ to neprešlo...... potom som bola hrozne unavena.......a tento týždeň hlásia super tak sa teším 🥰

@jacka ahoj.........juj mam vypadok..vcera som mala dovolenku aj s muzom..boli sme Karolinke odviezt lyziarsku vystroj....inak som sa divila, ze idu v takom pocasi...okolo 12:00 telefon od Karolinky, ze uz sme na ceste domov 😂.....vsetci premoceni jak mysi....dufam, ze neprechladnu...dnes uz sa hadam v pohode polyzovali.....no si zazila celkom fajny stres s objednavanim 😨....hlavne nech to cele dobre dopadne, budem na Vas mysliet a ty daj potom vediet ako ste zvladli...pekny vikend 🙂