icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
21. aug 2023

ahojte........

@utka ..uplny suhlas s tymi zapchami....nikde nic a auta sa lentak sunu alebo stoja......kovid??!!!..a ako sa mate?....ako sa Vam prejavuje?

@jacka vsetko najsamlepsie k meninkam ti prajem 🌹.......ano boli sme autom.....ma to svoje caro 😉......dnes som doma...na dovci som si rozdrapila znamienko, bola som si to dat vybrat a dnes mi vyberali stehy.....mam pocit, ze Lauri upratuje izbu..idu od nej nejake buchoty 😂

jacka
21. aug 2023

@leninka75 ahoj
Vidíš ja som bola v Tom že letecky ste šli.....to si sikovnica ako sa to to podarilo...a všetko ok?............to neznamená že upratuje🤣🤣🤣že........vonku je teda sila...fuj

jacka
21. aug 2023

@utka ahoj
Aj tí nie je dobré?.........deti nič ....

jacka
21. aug 2023

@utka
@leninka75 ĎAKUJEM

utka
21. aug 2023

Ahojte. Mne je uz celkom dobre. No vo štvrtok som si myslela, ze umriem. Horúčka 39, všetko ma bolelo... najmä hlava a žalúdok. Teraz ešte soplim a kašlem. Od piatka je pozitívny manžel. Ten mal v sobotu teploty. Uz je bez, ale od soboty ho boli hrozne hlava. A tiez dosť kašle.
No a dnes sa k nám pridala Lucka. Trochu zvýšená teplota a bolesť hlavy.
Viktor s nami ani poriadne nebol, chodil do roboty. Tak on snáď bude ok. Dnes išli partia na chatu do Michaloviec...
Ja som od dnes na OČR. A včera som prišla o najväčší zážitok 😔. Mala som ist s Vikim na Lovestream kvoli mojim obľúbeným Imagine Dragons. Dostali sme to na Vianoce. No bohužiaľ...

utka
Autor odpoveď zmazal
jacka
22. aug 2023

@utka ahoj
No pre pána kráľa...to ste kde schytali....čo ste urobili z lístkami.........aspoň nebude pri vás....a čítajte že to nechytil

jacka
22. aug 2023

Mňa praxi s týchto horucav.....už včera bolo neskoro aby sa to skončilo.....🙄

utka
22. aug 2023

Ahojte
@jacka Viki bol na koncerte. Môj listok sme predali.
Teplo je, nesktocne. Mame v byte skoro 29 stupnov.

leninka75
23. aug 2023

Ahojte...........veru hice su poriadne....ale vsak je stale letoooooooooo 😎

@jacka ..vsetko OK🙂......ale celkom upratala...zmizli kopy oblecenia co boli rozlozene po izbe 😂....ako to napchala do skrin som sa radsej nedivala 😅..ako melony?

@utka ..no poriadne vas to draplo.....a ja som si myslela, ze kovid uz vymizol....Vikimu sa koncert pacil?....aj my mame peklo v dome ......ale neva.....o chvilu budeme nadavat na zimu

utka
23. aug 2023

Ahojte.
@leninka75 páčilo sa mu, jasné.
Veď práve, nesťažujem si na teplo...ja neznášam zimu

jacka
24. aug 2023

@leninka75 ahoj
To nie je leto to je peklo už..ešteže sa končí to má teší.....melóny ..zjedene...mňam........kde si ty bola že si koná nestíhala.........som začala polievať tohto roku zihlavovou vodou tooolko paradajok paprík že neviem čo s nimi

@utka ahoj
S kým bol na koncerte........kukám že nevidím čo som ti včera písala....žeby som to neodoslala?

utka
24. aug 2023

Ahojte.
@jacka bol s kamošmi.

leninka75
24. aug 2023

Ahojte.......
@jacka ....ja uz som zufala z rajcin ....pretlak som robila, susila som, zavarali sme a tusim musim znova....co ty s tym robis?

@utka ....tak to s tou zimou mame rovnako.....a Lucka ako prazdninuje?.....chodi ku kamoskam?

utka
25. aug 2023

Ahojte.
@leninka75 Lucka bola aj vo ZV u starých rodičov. A ked je doma, tak bud behaju s kamosmi vonku, alebo idu k niekomu...taraz oddychuje doma, keďže ma tiez kovid. Dnes som bola u dr.ukoncit OČR. Lucka je ok, len ju preháňa. Vraj to z kovidu.
Viki sa včera vratil z chaty z Michaloviec. Dnes ide do nočnej, lebo je na Zlatych festival. Tak budu mat vela ludi. Aspon si zarobi.
Tak pekný víkend.

jacka
25. aug 2023

@leninka75 ahoj
Zavriem oči vidím paradajku...rozdavam....už neviem čo s nimi....... najradšej by som ich vytrhla ale to mi je ľúto....baby ako prazdninuju....

@utka ahoj
Tak Viki má riadny prázdninový program....aj vám pekný vikendik

utka
28. aug 2023

Ahojte.
Ako ste vikendovali?
Ja uz dnes zarezavam v robote 🤪

jacka
29. aug 2023

@utka ahoj
A chcelo sa?

jacka
29. aug 2023

Aké je u vás počasie.....ho tu skoro vôbec neprší len dnes pár kvapiek

utka
29. aug 2023

Ahojte.
@jacka aj chcelo, len to vstavanie...
U nas vcera taka burka, hromy, blesky, dážď. Dnes tiez riadne pršalo doobeda. A teraz uz prsi zase.

jacka
30. aug 2023

@utka ahoj
Vstávanie jedna katastrofa......deti sa 6esia do školy?
Vidíš tu skoro vôbec..včera len tak jemnucko dnes nič....ale lepšie nič ako krúpy

jacka
30. aug 2023

@leninka75 ahoj
Niekto si tu vegetou že🥰

jacka
31. aug 2023

Ahojte
Konečne sa ochladilo aj žiť sa dá 🥰🤭😁

utka
31. aug 2023

Ahojte.
@jacka netešia sa...a tvoji?
Veru, aj sa lepsie spi, ked sa ochladilo.

jacka
3. sep 2023

@utka ahoj
Čosi ani počuť...už kukali kedy budú ďalšie prázdniny 😂

utka
3. sep 2023

@jacka ja tiez ... A ja aj budem mat asi nutene prázdniny. Mam ist na operáciu s kolenom

jacka
4. sep 2023

@utka ahoj
To budú riadne prázdniny.....či máš s kolenom

utka
4. sep 2023

@jacka ahoj. Mam pokazené celé...ale zatiaľ mi idú robiť artroskopiu, opraviť menisku. Ale mam vybratý kĺb. No ten zatiaľ nebudú riešiť. Už mám termín...18.9.

jacka
5. sep 2023

@utka ahoj
Výborne toto s tebou....to už máš dlhodobo problémy s kolenom?

utka
5. sep 2023

@jacka ahoj. Také väčšie od aprila