Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte. Mne je uz celkom dobre. No vo štvrtok som si myslela, ze umriem. Horúčka 39, všetko ma bolelo... najmä hlava a žalúdok. Teraz ešte soplim a kašlem. Od piatka je pozitívny manžel. Ten mal v sobotu teploty. Uz je bez, ale od soboty ho boli hrozne hlava. A tiez dosť kašle.
No a dnes sa k nám pridala Lucka. Trochu zvýšená teplota a bolesť hlavy.
Viktor s nami ani poriadne nebol, chodil do roboty. Tak on snáď bude ok. Dnes išli partia na chatu do Michaloviec...
Ja som od dnes na OČR. A včera som prišla o najväčší zážitok 😔. Mala som ist s Vikim na Lovestream kvoli mojim obľúbeným Imagine Dragons. Dostali sme to na Vianoce. No bohužiaľ...
Mňa praxi s týchto horucav.....už včera bolo neskoro aby sa to skončilo.....🙄
Ahojte...........veru hice su poriadne....ale vsak je stale letoooooooooo 😎
@jacka ..vsetko OK🙂......ale celkom upratala...zmizli kopy oblecenia co boli rozlozene po izbe 😂....ako to napchala do skrin som sa radsej nedivala 😅..ako melony?
@utka ..no poriadne vas to draplo.....a ja som si myslela, ze kovid uz vymizol....Vikimu sa koncert pacil?....aj my mame peklo v dome ......ale neva.....o chvilu budeme nadavat na zimu
@leninka75 ahoj
To nie je leto to je peklo už..ešteže sa končí to má teší.....melóny ..zjedene...mňam........kde si ty bola že si koná nestíhala.........som začala polievať tohto roku zihlavovou vodou tooolko paradajok paprík že neviem čo s nimi
@utka ahoj
S kým bol na koncerte........kukám že nevidím čo som ti včera písala....žeby som to neodoslala?
Ahojte.
@leninka75 Lucka bola aj vo ZV u starých rodičov. A ked je doma, tak bud behaju s kamosmi vonku, alebo idu k niekomu...taraz oddychuje doma, keďže ma tiez kovid. Dnes som bola u dr.ukoncit OČR. Lucka je ok, len ju preháňa. Vraj to z kovidu.
Viki sa včera vratil z chaty z Michaloviec. Dnes ide do nočnej, lebo je na Zlatych festival. Tak budu mat vela ludi. Aspon si zarobi.
Tak pekný víkend.
Ahojte.
Ako ste vikendovali?
Ja uz dnes zarezavam v robote 🤪
Aké je u vás počasie.....ho tu skoro vôbec neprší len dnes pár kvapiek
Ahojte
Konečne sa ochladilo aj žiť sa dá 🥰🤭😁

ahojte........
@utka ..uplny suhlas s tymi zapchami....nikde nic a auta sa lentak sunu alebo stoja......kovid??!!!..a ako sa mate?....ako sa Vam prejavuje?
@jacka vsetko najsamlepsie k meninkam ti prajem 🌹.......ano boli sme autom.....ma to svoje caro 😉......dnes som doma...na dovci som si rozdrapila znamienko, bola som si to dat vybrat a dnes mi vyberali stehy.....mam pocit, ze Lauri upratuje izbu..idu od nej nejake buchoty 😂