icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
19. jan 2024

Ahojte. Pekný víkend

leninka75
23. jan 2024

ahojte.....

@jacka ...chalani este pisu pisomky?.....

jacka
23. jan 2024

@leninka75 ahoj
No už skončili 😂😂😂teda a zajtra maj Maťko poslednú z D.......vy už máte uzavreté....ináč nechápem prečo im zrušili polročné prázdniny.....ozaj este máte sneh.....včera boli hafina očkovať .....v aute kukal celý čas z okna😂😂
@utka ahoj
Vy ste v ba mali dnes aké počasie .....ako ste vikendovali......z kolenom ako?

utka
24. jan 2024

Ahojte.
@jacka cez vikend sme boli vo ZV. Vcera bola v BA katastrofa. Samy lad. Koleno vselijako. 30.1. idem s nim k dr.
Znamky ma Lucka uz uzavrete. Bude mat jednu dvojku z biologie. A Viki si predlzil klasifikaciu, kedze zase bol mimo a nie v skole. Bol tyzden v Haagu.

leninka75
25. jan 2024

Ahojte..teda už aby bola jar!!!....u nás čistá poľadovica....a celkovo počasie ako na hojdačke, ale väčinou blato a veľa vody....

@jacka ..a havino negcka v aute?....našich chodí očkovať ku nám domov...to som rada, lebo oboch niekde trepať by bolo za trest.....aj baby už majú uzavreté...každej hrozila solo dvojka, ale na koniec sa učky umúdrili 😀....bez tých polročných prázdnin je to také nijaké, žiadny predel.....

@utka ..to Viki chodí zo školy?......vy chodíte každý víkend za otcom?

utka
26. jan 2024

Ahojte.
@leninka75 nieco je zo skoly, nieco nie, ale skola to berie ako reprezentaciu skoly.
Nechodime kazdy vikend...kdeze...to sa neda. Striedame to...

jacka
27. jan 2024

@leninka75 ahoj
No dúfam že jar normálna..keďže toto ma od zimy na míle.........nie havino vydržal.....to muž s petkom šiel....ja by som ho do auta nedostala...čosi....akurát tankom.....veď tie prázdniny boli vždy a ten jeden deň by ich nezabil....super baby sa ti učia na výbornú..... Karolinka kde chce ísť ďalej

@utka ahoj
A jemu budú kedy uzatvárať známky....vy ste každý víkend Miňo domu či aj doma bývate

utka
28. jan 2024

Ahojte.
@jacka Vikimu o tyzden neskor uzatvoria znamky. Nie, nie sme stale mimo domu. Aj teraz sme doma. O tyzden ideme k ocinovi.

leninka75
30. jan 2024

ahojte....pomoc...dnes sme s Lauri skysli pol dna cakanim na koznom...ma vedla nosa bradavicu a nejako zacala rast, tak sme isli....sedeli sme tam od 7:15 do 11:40...hriby na mne uz zacinali rast.....a o dva tyzdne na kontrolu..asi si hrknem nieco hned rano, aby som vydrzala😅

@jacka ....rozmyslam, ze skusim do sklenika hodit salat...zatial som to nikdy skusila, ale citala som diskusie, ze uz ludia sadia.....Karolin stale medicina do Olomouca alebo do Brna..uvidime...Maťko by isiel dalej?

@utka ..tie Vikiho cesty do zahranicia...ako reprezentuje skolu?...robi nejake svocky?

utka
30. jan 2024

Ahojte.
@leninka75 aj u nás na kožnom to máme ako vy. Nečakám sa ako dilino. Neviem, ako reprezentuje školu, hlavne, že nemá to ako bežné vymeškanie školy.
U nás na Luckinej škole zase poplach. V piatok popoludní sa tam pohyboval nejaký divný človek s podozrivým správaním. Skrýval sa za autá a za kríky a prenasledoval nejakých ľudí. Tak majú od včera na škole policajtov. No cele zle co sa deje. Kam toto speje???

leninka75
1. feb 2024

@utka ahoj...no ani nelajkujem......hrozne co sa deje.....vzdy som to tak vnimala, ze ano blazni v Amerike strielaju ludi, dobre, ze u nas je to bezpecne...a bum...uz ani u nas si nemozeme byt nicim isti....ucitelia aj nejako s detmi debatuju na tuto temu?

utka
1. feb 2024

Ahojte.
@leninka75 áno, hovoria s nimi...no len teraz, keď nastala táto situacia. Však to, že toto sme videli vo filmoch alebo veľmi ďaleko od nás. A teraz to už tu máme.

utka
2. feb 2024

Ahojte. Konečne piatok. My ideme zajtra plesat. U nás v dedine...Tak pekný víkend

leninka75
7. feb 2024

ahojte.............

@utka ..ako ste si zaplesali?.....este sa chystate nejaky ples?.....ako u Lucky v skole, vie sa co to bolo za cloveka?

utka
7. feb 2024

Ahojte.
@leninka75 na plese bolo super. Už nejdeme na žiadny. A co sa týka toho v Luckinej škole, nevieme nič nové 🤔
Viki ma chrípkové prázdniny.

jacka
10. feb 2024

Ahojte

@leninka75 ja dávam šalát do foliovnika..... stále..a zas mi ide von tak nech nie je zima a bude mňamka..do Olomouca chodila aj sestrina dcéra a ostala v ČR..už sa nevrátila..vydala sa a čakajú bábo....no Maťko chce ísť ďalej...ale zatiaľ sa nevie kam..má čas ....horšie to bude s petkom....na budúci rok...ach jaj

@utka ahoj
Tak si si aspoň na plese vyberala hlavu....boli ste len vy dvaja či aj niekto z rodiny....

utka
10. feb 2024

Ahojte.
@jacka boli sme partia...10 ľudí. Bol aj brat a švagriná...

jacka
12. feb 2024

@utka ahoj
To vás bolo teda riadne....Viki už dostal vysvedčenie?

utka
12. feb 2024

Ahojte.
@jacka áno, dobrá partia. Áno, dnes mu prišiel výpis známok. Mal čisté 1...
Ja som od soboty nejaká chorá. Mala som aj teplotu aj hnačku. Ešte som dnes a zajtra doma. Už je to lepšie, len ešte som poriadne nejedla...nie je to ešte úplne ok.

jacka
13. feb 2024

@utka ahoj
To je dôležité aby vám bolo dobre .......no ja som bola ko minulý týždeň....žila som na smcete a čiernom uhlí.....neskutocne má bolel žalúdok....mne dlhšie trvalo pokiaľ mi bolo ako tak

utka
13. feb 2024

Ahojte.
@jacka tak ja už dnes celkom dobre. Od včera večera ma Lucka teploty a boli ju brucho 😒

leninka75
14. feb 2024

ahojte......
@jacka ...ja som sice salat nasiala, ale je to cele premocene, tak uvidim ci z toho nieco bude.....a dnes u nas trosken mrzlo, tak hadam semienka preziju....

@utka ..no pekne, stale sa u vas tocia choroby......prajem Lucke rychle vyzdravenie..

jacka
14. feb 2024

@utka ahoj
Výborné tak to dostala aj ona

@leninka75 ahoj
No že sa aj ukážeš 😊.....ani ja som nesiala to ide von od vlani čo tam ostali semiačka....prežijú neboj..teda dúfam 😂.....ako sa máte

utka
15. feb 2024

Ahojte, no mam pocit, že si to navzájom odovzdávam. Myslím, že Viki bol prvý, čo to doniesol domov. Dúfam, že manžela to obíde.

jacka
16. feb 2024

@utka ahoj
To tak býva že to schytaju všetci...u nás muž väčšinou nie....

utka
16. feb 2024

Ahojte.
@jacka ja len dúfam, že to muž neschyta, lebo to by bolo...jeho by to veľmi skolilo.

jacka
17. feb 2024

@utka ahoj
Prečo ...zle znáša choroby?

utka
17. feb 2024

@jacka ahoj. Jasné. Tvoji chlapi nie?

jacka
19. feb 2024

@utka ahoj
Muž..čosi toho to vždy obíde....deti a ja si to odskaceme aj za neho

utka
20. feb 2024

Ahojte.
@jacka tak to je potom šťastný človek. U nás ja bývam najmenej chorá.