Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
No už skončili 😂😂😂teda a zajtra maj Maťko poslednú z D.......vy už máte uzavreté....ináč nechápem prečo im zrušili polročné prázdniny.....ozaj este máte sneh.....včera boli hafina očkovať .....v aute kukal celý čas z okna😂😂
@utka ahoj
Vy ste v ba mali dnes aké počasie .....ako ste vikendovali......z kolenom ako?
Ahojte..teda už aby bola jar!!!....u nás čistá poľadovica....a celkovo počasie ako na hojdačke, ale väčinou blato a veľa vody....
@jacka ..a havino negcka v aute?....našich chodí očkovať ku nám domov...to som rada, lebo oboch niekde trepať by bolo za trest.....aj baby už majú uzavreté...každej hrozila solo dvojka, ale na koniec sa učky umúdrili 😀....bez tých polročných prázdnin je to také nijaké, žiadny predel.....
@utka ..to Viki chodí zo školy?......vy chodíte každý víkend za otcom?
@leninka75 ahoj
No dúfam že jar normálna..keďže toto ma od zimy na míle.........nie havino vydržal.....to muž s petkom šiel....ja by som ho do auta nedostala...čosi....akurát tankom.....veď tie prázdniny boli vždy a ten jeden deň by ich nezabil....super baby sa ti učia na výbornú..... Karolinka kde chce ísť ďalej
@utka ahoj
A jemu budú kedy uzatvárať známky....vy ste každý víkend Miňo domu či aj doma bývate
ahojte....pomoc...dnes sme s Lauri skysli pol dna cakanim na koznom...ma vedla nosa bradavicu a nejako zacala rast, tak sme isli....sedeli sme tam od 7:15 do 11:40...hriby na mne uz zacinali rast.....a o dva tyzdne na kontrolu..asi si hrknem nieco hned rano, aby som vydrzala😅
@jacka ....rozmyslam, ze skusim do sklenika hodit salat...zatial som to nikdy skusila, ale citala som diskusie, ze uz ludia sadia.....Karolin stale medicina do Olomouca alebo do Brna..uvidime...Maťko by isiel dalej?
@utka ..tie Vikiho cesty do zahranicia...ako reprezentuje skolu?...robi nejake svocky?
Ahojte.
@leninka75 aj u nás na kožnom to máme ako vy. Nečakám sa ako dilino. Neviem, ako reprezentuje školu, hlavne, že nemá to ako bežné vymeškanie školy.
U nás na Luckinej škole zase poplach. V piatok popoludní sa tam pohyboval nejaký divný človek s podozrivým správaním. Skrýval sa za autá a za kríky a prenasledoval nejakých ľudí. Tak majú od včera na škole policajtov. No cele zle co sa deje. Kam toto speje???
Ahojte. Konečne piatok. My ideme zajtra plesat. U nás v dedine...Tak pekný víkend
Ahojte
@leninka75 ja dávam šalát do foliovnika..... stále..a zas mi ide von tak nech nie je zima a bude mňamka..do Olomouca chodila aj sestrina dcéra a ostala v ČR..už sa nevrátila..vydala sa a čakajú bábo....no Maťko chce ísť ďalej...ale zatiaľ sa nevie kam..má čas ....horšie to bude s petkom....na budúci rok...ach jaj
@utka ahoj
Tak si si aspoň na plese vyberala hlavu....boli ste len vy dvaja či aj niekto z rodiny....
Ahojte, no mam pocit, že si to navzájom odovzdávam. Myslím, že Viki bol prvý, čo to doniesol domov. Dúfam, že manžela to obíde.

Ahojte. Pekný víkend