Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte........no konecne mame po statniciach a mozu zacat prazdniny😀
ako sa mate dievcata?....novinky? 😉
Ahojte.
Kde ste sa stratili? Ako sa mate? Co baby a chalani? Ešte sa učia?
Ahojte.....ja uzivam leto..vonku a pri bazene 😎....a vecer chodim po zahrade a striham slizniakov 😠.....Lauri aj Karolin uz maju znamky uzatvorene....buduci stvrtok idu nezavisle, ale na rovnaky vylet do BA do galerie....zajtra mame sekundovsku rodicovsku opekacku....to vymysleli rodicia u Lauri v triede, vraj aby sme sa spoznali..tak som zvedava co to bude...
..dievcata, u vas co nove??
Ahojte
@leninka75 fuj peklo 😭😭😭.....ani sa nejdem vyjadrovat......idete niekam na dovolenku?......kde máte tu opekacku....aj deti idú......Peťko šiel na výlet zajtra príde.....Maťko nemajú nič....teda majú na hovno triednu.....aj moji už majú známky...začínajú pomaličky prázdninovat..... neskutočne rýchlo to ubehlo 😭
@utka vy sa ako máte...idete niekam na dovolenku...známky budú ake
Ahojte.
@leninka75 tak ty už vegetíš? Také niečo ako ta vaša operácia, sme mali kedysi aj my na Vikiho škole, no bolo to cez víkend a my sme boli preč. Som zvedavá, čo na to povieš.
@jacka na dovolenku chceme ísť, len nevieme ešte kam. Grécko, Albansko...uvidíme.
Lucka už má uzavreté známky, už sa neucia. Maju rôzne aktivity. Budúci týždeň idú aj do kina.
Viki sa ešte učia, opravujú známky a tak. Dokonca mal v utorok predmaturitne skúšanie z dejepisu. Ešte v pondelok ide z matiky písať, učiteľka mu nechce dat sólovú dvojku, tak uvidíme, či to dá.
ahojte.........takže mali sme to sekunďácke stretko v kempe v Manínskej tiesňave.....boli takmer všetci rodičia, triedna a dokonca aj detí bolo dosť.....triedna si hneď so všetkými potykala a v podstate aj rodičia si všetci potykali.....dalo sa opekať, ale bol tam aj bufet, kde sa dali kúpiť také rýchlovky ako hranolky, syr, rezeň,.....v kempe je aj bazén, takže decká sa najskôr kúpali a potom bol turnaj vo volejbale dospeláci vs. decká.......bola to fajn akcia....
@jacka ..kde bol Peťko na výlete?....Karolínkina triedna deckám povedala, že zajtra ani nemusia chodiť, tak či tak by nič nerobili len by sedeli v triede 😀...na prelome mesiacov ideme do Chorvátska, ostrov Vir
@utka ..inak to Albánsko láka aj mňa...už ste tam niekedy boli?.....fúha, že predmaturitné skúšanie 😲..ako to Viki zvládol?
Ah9jte.
@leninka75 tak ste mali super akciu.
Aj Luckina učka dnes povedala, že nemusia ísť zajtra do školy. Tak Lucka, že nejde a teraz mi povedala, že pôjde, že idú kamošky. Dnes boli v kine a vo štvrtok idú do Schlos Hofu na zámok, majú tam mat nejaký zážitkový program.
Viki skúšanie dal, jasne. Už mal aj zo SJ. Nakoniec bude mat predsa jednu dvojku z nemčiny.
V Albánsku sme ešte neboli. Chceli sme juh, no cestovky to nemajú k dispozícii . Asi ideme nakoniec na Rhodos. Boli ste?
ahojte dievcata!! 🙂.......mame leto v plnom prude 😎
@utka ...ako zvladate tie teploty v BA?....deti ako prazdninuju?....neboli sme ani na Rhodose...chceli sme ist, ale zmenili sme na Thasoso a do toho prisla korona....no a po korone uz chodime autom do HR, lebo letecke zajazdy cez cestovku uz nevieme zaplatit...je to prilis vela penazi 😠
@jacka ....tebe uz skoncila dovolenka?....ako prazdninujete?

@jacka ci môže s nami jazdiť? Áno, môže.