Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ej, herečky nejako ste sa rozpísali..... 😀 aspon mám čo čítať, denisko spinká a práca volá až na pol siedmu, tak trošku volna.......asi si upečiem jablčkový koláčik, ked už je tá sezooona 😖
baby, ja som pri deniskovi plakala doma tri dni a ked som ho videla plakať v školke tak som si nadávala do krkavčích matiek.... 😝 ale po týždni som presvedčila samu seba, že je to len pre jeho dobro 😀
tu som 🙂 ..........len nejak nezapadám do témy školka ☹ .............deni,ale ten jablčkový koláčik by som si dala 🙂
ani, pekná nová photo... 🙂
ja práve hladám nejaký iný recept na koláčik, ale budem on line až do šiestej 🙂
ozaj, nám v nemocnici kázali kupiť na bradavky repíkovú masť, neskúšala si?
baby, škoda že ste tak daleko...sa tu možem obkladať ovocím, také strapce hrozna ani v obchode nemajú...
ale vraj je to dobré nba mladistvý vzhlad....... 😀 😀 😀 no neviem, teraz mi hovoria že vyzerám na 17, tak si pojde, kupiť plienočky ked to všetko zjem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aninka ...ved ani ja nezapadám...až mi je to luto
Sabínka ti ako spinká v noci a cez den...... 😕
to malo byt alebo 😠
idem ešte na dvor za malým..aby zas niečo nevyviedol..ale ja vás vidím 😀 😀 😀
vidíš ako sa kotulam 😀 😀
som si odtrhla od susedov hrušku a.... 😝 ...asi mi ju nedopriali 😠
otvorené....sa teším ako sa idem najest 😀 😀
dala by som si niečo sladke......rýchlo posielaj expresom
juj utka vraj je nejaký vírus..tak dufam že mu to rýchlo prejde ☹
moja láska už spinká 😔
muža doma ešte nemám ..a to ked mi bude takto chodit aj po porode tak nebudem vediet ani ako sa volám 😝
fúúúha,vidno že jacka má už pc v poriadku 😀 😀 😀 😀 nestíham čítať 😀
ináč jacka,ja mám narodky 29.sept. 😉
no mirri tak dlho ja čakat nechcem..... 😉 aj ked pekny dátum...ale už včera bolo neskoro 😀 😀
no zbohom 😅 😀
takze uz necitam zameskanych 500 stran co ste zapisali 😀 😀 idem oznamit ze druhy den v skolke unikatne dnes aj papala a dostala riadnu sracku (cize verim tomu ze jedla lebo ona to nemava...) 😀
mirri ale ja nejdem čakat....ja som optimistka ja idem zas zajtra rodit ako každy den 😀 😀
no bubba...tak sa chudatko nalieta ☹ ..a ako v školke?
baby a vy ako s robotou 😉
tuším som vás zas nestihla......dobru noc, jacka, len sa pekne povenuj 😉
dobru utka 😉
už naozaj vidno že je jacka spiatky 😉 😉 😉 😉 😉

to ja radšej utekám jacka..........nerada by som jednu teraz od teba chytať 😀 😀 😀 😀 ..........idem pre dieťa a potom ku tete na koláčiky.............pa. pa 🙂 🙂