icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
7. sep 2009

no to dúfam 🙂 ....................ale určite bude 😉

aninka29
7. sep 2009

no idem šupnúť Simču do vane 😉

jacka
7. sep 2009

ešteže ti Sabínka dobre spinká....mám zlatučke detičky 🙂

jacka
7. sep 2009

vraj mám 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ...máš....malo byt 😝 😝

ozaj aninka......vy ste povedali Simke že pojdeš na pár dni do nemocky?...ja som mu to nepovedala ..ale už týžden sa budí a hladá ma..tak neviem či to citi...alebo čo mu je 😅 ☹

aninka29
7. sep 2009

tááááááááák,jedna babuľka je už okupkaná,ešte niečo vymyslieť na večeru 😒

jacka,my sme Simonku pripravovali už asi mesiac dopredu,že pojdem do porodnice pre Sabinku.............opakovala som jej to každý večer 🙂
radšej mu povedz, že na pár dní odídeš,a on bude doma s tatom............radšej nech to vie

viem že sa bojkáš,ako to zvládne........ja som sa tiež strašne bála..........a na moje prekvapenie to Simonka zvládla.To len my mamy zo všetkého robíme problém 😉 ..............ale proste sme také......teda ja určite 😀 ..............a poviem ti, že keby som zase mala teraz odísť, čo i len na jeden deň,tak prežívam to isté ako pri prvom odlúčení.

jacka,Maťko to určite zvládne.........možno ten prvý deň a noc bez teba bude horšia,ale potom to už bude ok,uvidíš 😵

aninka29
7. sep 2009

hlavne mu vysvetli, že odídeš

jacka
7. sep 2009

juj aninka...neviem...lebo...cez prázdniny bol pri sestre ..chceli ho aspon na dva dni..ale večer vraj bol desný a noc ešte horšia...tak som tam ostala spat na druhy den...a stále s budil že kde je maminka že ide za nou ...a ja vedla neho 😅

občas si robíme s komára slona..ale ...no ved vieš 🙂

jacka
7. sep 2009

no budem musiet..len aby nebolo neskoro 😒

aninka29
7. sep 2009

jacka,nooooooo.........bude to musieť zvládnuť chrobáčik malý 😒 ...........aj Simka prvý večer plakala že chce maminku..........ale manža jej zase všetko pekne vysvetlil a malá sa upokojila 🙂

joj,naozaj ti nezávidím,nechcela by som prežiť zase to odlúčenie............mne až srdce trhalo,keď som ju počula v telefone,alebo keď prišli za mnou 😖

musím ísť........ideme so Simkou kupať Sabínku 🙂 ..............snáď sa sem po osmej dostanem 😉

utka
7. sep 2009

Ahojte. My sme už doma, aj navečeraní, ešte do vane a do postele. A ráno budíček do škôlky 😉

siwike25
autor
7. sep 2009

Ahojte babulky ako sa tu mate??nemam na nič čas..l.. 😀 😀 😀
Simonko už leži v posteli,okupani, napapani a ako pozeram už aj spinka.Chuda moje ake je unaveneeeeee 😉 😉

utka
7. sep 2009

Ahoj siwi!
Tak už je z neho veľký škôlkár? A čo ty a robota?

jacka
7. sep 2009

ako ste prežili školku????

aninka tak ty máš doma riadnu pomocníčku 😉 😵 ...no budem musiet Matkovi povedat že na pár dni spolu nebudeme.....a asi bude lepšie ked nebude často chodit...a volat .... 😝 ...už len prežit 😝 😒

siwike25
autor
7. sep 2009

Ahoj utka!
No už je to snim lepšie v školke ale prve 3 dni preplakal cele,a aj ja doma ☹ .Ale dnes hovorila učitelka že to je už lepšie 😀 😀 😀
Ja a robota,zrušila som si 6 ročnu matersku a prihlasila som sa na up,ale robim zatial tam u kamoša v obchode aby som aspon niečo zarobila 🙂 .
A čo ta??
V jednej školke tu v ga ušiel maly chlapček,hladaly ho a aj našli v krikoch plakat.Ja by som neprežila keby mi dieta uško zo školky 😠 😠 .Hroza stimy učitelkamy,aspon že simi ma dobre učitelky 😉

jacka
7. sep 2009

bože siwi...to je ako možne....som zhrozená.....no ja by som umrela

ale inak ste už v pohodičke....výborne..šikulka je ten tvoj synáčik 😉 😵 ....len by som chcela vediet že kto plakal viac 😉

aninka29
7. sep 2009

to čo je siwi??????????? 😕 😕 😕 to fakt??????????? 😠 😠 😠 .........nemám slov 😠

aninka29
7. sep 2009

mamičky,moje detičky spinkajúúúúúúúúúú 😵 😵 😵 .............pozriem si trošku tú somarinu superstarovsku a idem do hajan 🙂
zajtra idem s malou na očkovanie 😒 moja prdlinka malinká,budú ju tam týrať 😢

aninka29
7. sep 2009

prišiel na mňa hlad 😝 idem niečo schrumnúť

jacka
7. sep 2009

idem aj ja.....som dnes večer nejak bez energie 😝 ...Matko mi ju vyštavil tým že pol hodinu vrieskal za dverami

aninka tak držim palce aby očkovanie nebolelo a aby ste neplačkali 😉

siwike25
autor
7. sep 2009

No veru veru baby a to vtej školke už nebolo 1 krat 😠 😠 😠 .Preto som ho nedala do tej školky 😠
No ja som plakala až u kamošky heheheheh 😀 😀 😀 😀 .A dneska to videl aj tato a aj on si doma poplakat, 😀 😀 😀

jacka
7. sep 2009

len sa pekne napapaj...daj si aj za mna.... 😉

dobru noc.... 😔

siwike25
autor
7. sep 2009

Idem aj ja zajtra dojdem kuknut paaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵

aninka29
7. sep 2009

dobrú nocku mamky 😉

leninka75
8. sep 2009

ránečko!! 🙂 .........ahoj jacka!! 😉 ..........kde si už rodíš??? 😉

leninka75
8. sep 2009

fuuuuuuuu siwi, by ma porazilo, niečo také prežiť!!! 😖 .........inak ja mám z toho tiež strach, že lilka zdrhne učkám!!!! ☹ .........radšej na to nemyslieť!!!........juuuuj, tak ste si všetci poplakali 😢 😢 😢

ani, nech to pich-pich moc sabinku nebolká, zlatíčko!!!

utka, ja si myslím, že učky nám nepovedia pravdu, že decko reve ako tur, aby nás moc neznepokojovali!!!! 😉

deni, vy máte nejaký sad??? 😕 😕.........tuším si písala niečo o chalanoch a oberačke..............ako je teraz tam u vás, lebo tu bolo ráno 5 st., brrrrrr...............to je dobre, že aj ty máš frfľoša 😀 😀 😀.......aspoň sa môžeme navzájom sťažovať 😀 😀 😀

jacka
8. sep 2009

dobré ránko... 😉

bodaj by...ale &tko sa zle vyspal už som podráždená 😠

leninka75
8. sep 2009

ty jacka, on to asi fakt cíti, že sa ide niečo diať!!!...........rozprávaš sa o tom sním????.........som zvedavá či nebude žiarliť, keď je na teba taký naviazaný!!! 😕

jacka
8. sep 2009

leni som mu ráno povedala..že pojdem na pár dni do neocnici...a že bude s ockom...a on hned že pojde somnou ☹ ...a ked som sa balila ..tak si aj on doniesol veci..že tam budeme spolu..... ☹

už aby som bola doma z nemocky 😝

utka
8. sep 2009

Dobré ránko!
No dnes to bol ráno des. Viki už cestou vymýšľal a krivilo mu pusinku...Keď sme došli do škôlky, tak mi celý čas vravel, že on tam chce byť so mnou. A keď sme prišli pred dvere jeho triedy, tak sa tak rozreval chú´datko moje...učiteľka mi ho brala z ruky, ja som rýchlo šla preč, nech sa nerozrevem aj ja ☹. A počula som ho až von ako kričí, že aj on chce ísť so mnou ☹. Ach jááááj, už nech je to za nami...fňuk...

jacka
8. sep 2009

mojka ...no to je hrozné čo preživaš ☹ .....už len mysliet na to že treba vydržat že mu to nebude dlho trvat ☹