Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte mamky 🙂
chjoj,mňa už dva dni príšerne bolí hlava ☹ ............dnes ráno som aj vracala 😝 ...........manža si zo mňa robí srandy,či nie som tehotná 😠 ............no už len to by mi chýbalo ku šťastiu 😝
mamky,ja sa musím pochváliť,že Simi je dobručká 😵 .....žiadne vzdory ani nič také 🙂 ...........samoška, že raz za čas ju chytí plač,ale len kvoli tomu, že chce to alebo to 😝 ..ale po dohovore je kľud 🙂
jacka ja som tiež šťastná prešťastná,keď je už večer osem hodín,deti spia a ja sa môžem v kľude rozvaliť na gauč 🙂
zase ste zdrhli?????????? 😠
tak idem pokračovať v upratovaní 😝 ...........ale kuknem,či náhodou 😉
sme prišli z vonku...celkom príjemne je tam.... 🙂 ...ja som takáááááááááá hladnááááááá...... 😀
asi som tu zase sama 😝
jacka u nás celé doobedie pršalo 😠.......teraz síce vyšlo slnko,ale fučí šialený vietor 😠
tak nám sa tu zamračilo.... 😝
musela som trochu poriadit..a zatial aninka zdrhla..... 😅
jacka, ako vravíš, noc na h...o. Viki spal vo svojej izbe, ale každú chvíľu vykrikoval: "mamííííí, kakáááááť"
U nás dnes tiež prší. teraz zíce nie, ale je zima...brrrr...
čo je to nuda 😅 😀
utka ako vám je?...d 😀 😀 dufam že budete mat dobru noc 😵
idem ...zajtra prídem...jééj vlastne je víkend to tu nik zas nebude......moj drahy milovaný si ide kuk mamičku tak budeme samy ☹ ...no čo už ....lepšie ako by som mala isť aj ja 😉
dobru noc 😔
My sme boli tiež celý deň doma, len čo sme okolo piatej zbehli do obchodu. Viki od pol desiatej už nekakal...tak dúfam, že už bude dobre...
no mirri..neverím vlastným očiam 😕 😕 😕
ale máme vonku suprové počasíčko 😝 ..pojdem hádam len na pol hodku von.....
utka ...tak tá hnačka bola asi z jedla..nie?? 😅
Ahojte!
jacka, neviem z čoho to bolo...Ale už je dobre. Dúfam 😉.
Dnes som bola zase na detskej burze. Tam bolo ľudí...fuuuu. No asi po pol hodine som to vzdala...
ahojte mamky 🙂
ste tu niekto?????? 🙂
u nás zatial neprší,ale určite bude 😝 ..........som vyšťavená 😝 .............so Simkou som hrala v záhrade futbal.....teda tá má výdrž 😀 ........ale konečne som ju stihla dnu,tak pozerá rozprávky 🙂 ...........Sabinka si sladko odfukuje vonku na teraske,tak mám kľud 😉 ..dnes už nič nerobím 😝
chcelasom napísať stiahla dnu 😀 ..............pardon...........ja už ani písať neviem 😀
jacka,peknú fotočku máš so synáčikmi 😵 😵 😵 no jasné, že sa podobajú 🙂 .....veď sú obaja po mamičke 😵 😉

juj ste ma potešili s tým vzdorom....už som začal byť zufalá..tak sa teším kedy ho to prejde...lebo okrem toho že som nevyspatá som taká podráždená žeby som ho predala 😠 😉 ....no nie naozaj 😵
a s tým umývaním vláskov...presne..ručí akoby som ho drala z kože a nechty ked stihám tak veeeelmi bolíííí...zachvilu sa nebude vedieť ani obliecť 😠 😠 ani najesť 😠 😠 ....take nervy ma z neho chytaju že strach 😠 😠
leni....no pomáhal ked je doma...väčšinou fakt príde okolo tej 6-7h večer..aspon okupe Matka...ale sa teším ked príde skor...lebo večer zase nevie čo od dobroty ten druhy....len na rukách ...sa teším ako male decko ked obaja spia 😅 😅
a vianoce fakt neviem ako idem riešit 😝