icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
21. okt 2009

No mäkčene Vikimu tiež už idú dávno...no aj ja som dlho račkovala, tak ak by aj on, má to mať po kom 😉.
Viki v noci spal celkom dobre, ale ja mám taký spánok, že všetko počujem...
Včera sa hrali s tým telefónom, tak sa mu aj snívalo a vykrikoval: "halo, halooo". 😀
Ja dnes uvarím len cestovinky a urobím smotanovo-syrovú omáčku.

jacka
21. okt 2009

leni..však rastu..a teda aspon moj..je už drzí 😝 ...a kedže mám chlapcov tak mám strach že prídu aj s vnučatkami....tie si nechaju ženušky 😀 😀 😀

utka......ja tiež všetko počujem...neviem či sa vobec toho zbavím..hádma len ked odídu z domu....a prídu 😀 😀 😀 😀 😀

leninka75
21. okt 2009

jeeeeeeej u nás začalo svietiť slniečko!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 ................hneď mi je veselšie!!!!!...............najradšej by som utekala von...............včera v škôlke som sa rozprávala so zástupkyňou a dozvedela som sa, že budeme mať vianočnú besiedku, tak ma to potešilo, že škôlka robí aj spoločné aktivity pre rodičov, deti a učiteľky 🙂 🙂............a potom mi ešte rozprávala a niektorých rodičoch, že jej chodia nadávať, že má v škôlke choré deti a prečo ich tam má ...............a že prečo neprinúti deti cez obed spať lebo, že potom večer doma hneď odkvacnú...................niektorí rodičia sú fakt strelení!!!!..............a s tými chorobami je to na dlhé lakte......... ja tiež dám Lilku do škôlky aj so soplíkmi, ale veď prechladnutia sú bežná vec a dieťa si musí nejako vybudovať imunitu a keď nemá teplotu, tak čo??!!!.................mám s ňou byť zakaždým doma???!!!!.........to by som sedela doma väčšinu zimy.............

utka
21. okt 2009

leni, z toho mám aj ja obavy. Čo bude,keď budem robiť...Starý rodičia sú 200km a stále ostať doma, to sa nebude dať ☹

utka
21. okt 2009

Ideme my oddychovať. Viki pozerá Bol raz jeden život, tak sa niečo poučíme 😉.

utka
21. okt 2009

Dieťa už spí...mne sa nejako nedá ☹. Ale idem asi aspoň ležať, lebo ma bolí hlava ☹.

leninka75
21. okt 2009

len oddychuj utka ...............utka a babky a dedkovia sú už dôchodcovia???...............no možno by v prípade potreby vycestovali ku vám.............

utka
21. okt 2009

Všetci okrem môjho tatka sú dôchodci...ale moja mama sa stará o jej mamu a svokra o jej svokru...

jacka
21. okt 2009

aj ja chcem slniečko....pošli 😎 😉

sme sa vrtáltili z von...brrrr...taký studený vietor fučí... 😝

aj mna dnes bolí hlava 😒

utka
21. okt 2009

Aj u nás svieti slniečko, lenže keď nemôžeme ísť von, tak ani neviem ako je ☹. No ja mám pocit, že sa tej choroby a nádchy do pondelka nezbavíme...Prečo to neustupuje do riti???!!!

jacka
21. okt 2009

utka ......klud 😉 .......a slniečko je najlepší lekár..tak pol hodka by neublížila 🙂 ....my sme tu slnko dnes nemali.....akurát je super zamračené 😠 ........aj ty nám polši slniečko 😎

aninka29
21. okt 2009

ahojte 🙂
brrr...vonku je kosa 😝

jacka
21. okt 2009

aha kto vykukol 😀

jacka
21. okt 2009

no mi hovor ..ešte teraz som sa nezohriala 😒

utka
21. okt 2009

jacka, posielam!!!
nejdem radšej riskovať vonku, keď je taká kosa...
Baby, aj ja by som Vikimu kúpila pod strom tie Play Doh zmrzlunky, ale kde? V Dráčiku? Pozerala som katalóg a tam to nie je ☹.

utka
21. okt 2009

Aha...už som to našla v katalógu, čo je do 30.10. Tak to už asi nestihneme kúpiť...

aninka29
21. okt 2009

utka ja som to kúpila v dráčiku,ale majú to aj v tescu 🙂

aninka29
21. okt 2009

inak bordel ako nikdy je z toho 😝 .....ale dobrá zábava 🙂 ......až na zjedenie tie výtvory 😀

aninka29
21. okt 2009

kde ste ženy???????

jacka
21. okt 2009

túúúúú

jacka
21. okt 2009

mne Petko zase nespinká....ja to enchápem..teraz moežm čakať kedy pustí tu svoju pesničku 😝

aninka29
21. okt 2009

no moja ešte spinká 🙂 ....som si myslela, že keď ju preložím z kočára do postielky a vyzlečiem ju,že sa zobudí,ale spinká ďalej 😉

a dnes bol Peťko dobručký,neplačkal moc?

aninka29
21. okt 2009

joj,ako chcem tak chcem.............neviem ja robiť s tým poondianým facebookom 😝 😝 😝 😠

utka
21. okt 2009

aninka a čo na tom nevieš?
jacka, aspoňže v noci spinká...
Kamarátke sa narodila dcérka pred dvomi týždňami a má prehodený deň s nocou...cez deň vraj spí aj 4-5 hodín a v noci je každú chvíľu hore... ☹.

jacka
21. okt 2009

to neviem ani ja......potrebujem poradcu na FB 😝

zatial ešte neplakal.....ale večer sa pomaličky blíži..idem mu hádam dať kvapky 😝 ...zázračné 😀 😀 😀 😀

ja keby som toto spravila tak je Petko okamžite hoer...a bude na ma kukat tými očiskami čo to robím 😵

aninka29
21. okt 2009

jacka no snáď mu tie kvapky pomôžu a uľaví sa mu po nich 🙂

utka neviem na tom vobec nič 😝 ....ja si ani neviem pridať priateľa 😝 .............no proste som dement 😀 ....ale nevadí.....až raz budem mať viac času,tak sa na to poriadne kuknem,až ma trafí 😀

jacka
21. okt 2009

aninka tak nech ta trafí..potom daj vediet čo a ako....... 😀 😀

aninka29
21. okt 2009

jacka akože čo?či ma trafilo? 😀 😀 😀 to ti už potom nedám vedieť 😀 😀 😀

kašlem aj na celý fb 😝 😝 😝 len nervy z neho mám 😠 😠 😠

aninka29
21. okt 2009

zajtra idem s malou do poradne........som veeeeeeeeeeľmi zvedavá,koľko pribrala 🙂 tučinko môj malý 😵 😵 😵 ................a nemuselo by pršať,aby sme sa prešli peši s kočárom 🙂

aninka29
21. okt 2009

boooože,mala by som vyčistiť akvárko 😝 ....kašlem na to,to sú manžové ryby....nech si vyčisti až dojde domov 😝 😀