icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
4. máj 2009

Nikde nikto??? Tak ideme aj my preč.Paaaaaaa

jacka
4. máj 2009

ja som už tuuuu....

Matko ešte lieta po vonku...ja idem chystat večeru som ako vlk 😀 😀

jacka
4. máj 2009

utka to k tej svokre nejak často? 😅 ......ake boli kridelká 🙂

siwike25
autor
4. máj 2009

unaaaaaaaaas pršalo a hromelo ale už neprši tak ideme ešte trošku von,paaaaaaaaa večer kukenzujem 😀 😀

jacka
4. máj 2009

siwi neverííííííííím 😀 😀 😀

aninka29
4. máj 2009

hojky 🙂 🙂 🙂 ....ahoj utka.konečne si sa ukázala 😉 ..............máš áááááááááááááááááááááááááááááčko 😠

u nás sa schyľuje k dažďu 🙂 ,jupííííííííííííí,mohlo by popršať celú noc a zajtra nech je zase tak pekne ako dnes 😅

my už máme prvú večeru za sebou,papali sme pizzu 😉 ...........a o chvíľu idem chystať večeru druhú 😉

jacka
4. máj 2009

no ani .... 😅 😀 dve večere???? 😀 😀

aj tu sa zatiahlo ale už može pršat aspon pojde Matko dnu 😀 😀

aninka29
4. máj 2009

u nás už začalo poprchávať........ešte šťastie, že som stihla všetko haraburdie posťahovať zo záhrady 😝
jacka veru, dve večere.....však sme rodinka pažravých 😀 😀 😀

môj ufúľanec je vo vnútri...........rovno do vane s ňou 🙂

jacka
4. máj 2009

aj moj ideme niečo zchrumnut 😉

rodinka pažravých čo idete papat 🙂 😉

aj Matko prišiel ako prasiatko válal sa s havom po tráve...skoro som skolabovala 😠

aninka29
4. máj 2009

tááááááááááák a je po daždi 😝 ............sprchli tri kvapky a dosť 😀 .....opäť svieti slniečko 😎 ..............ale v noci by fakt mohlo popršať 😒

jacka idem na tanier nachystať salamku a zeleninku/redkvičku,paradajku a uhorku/..............ale najprv nás idem sprchnúť 😉

jacka
4. máj 2009

no...a ešte sa aj opakuju 😀 😀 😀 mi sme mali presne to iste len bez uhorky 😉

už máme plne brušká ešte riad umyt a leháro......my pojdeme pod vodu neskor..hned potom sa pojde hajuškat...len dnes neviem kedy zaspí ...spal skoro 3h 😕 😕 😅

ani dobru chut.... 🙂

bubba
4. máj 2009

caute herecky a herci 😀 😀 rovno vam hovorim ze to nejdem vsetko citat ...no com som z jahody spadla???u nas konecne prsi uz to zem potrebovala tak trosku zavlazilo.... 😵 no a vstavali sme dnes rano o 9-20 ja uz som kukala na malu ze kedy sa prvy krat pohne aby mi neocikala postel 😀 😀 a aby som jej hned mohla povedat,ze dobre ranko nezabudaj ze nemas plienocku 😀 😀

jacka
4. máj 2009

bubba a ty si sa pomylila že si nás prišla kuknut 😀 😀 😉 ...tak si striehla aby si neprala?? 😉 🙂

u nás padli dve kvapky a prišiel vietor a je všetko fuč...takže už len zajtra 😒

aninka29
4. máj 2009

sevas bubbka 🙂 ...........no to ste riadne dlho ťahali 😉

jacka no jasné, že opakujem 😀 ...........však ja som bosorka,som videla čo si chystala Ty 😀 😀 😀

jacka
4. máj 2009

ved ja to dávno vravim,že bosoruješ 😀 😀 😀 😉 😉

a ocka máte ešte doma? jemu asi fakt s vami dobre 🙂

aninka29
4. máj 2009

hej ešte je doma 😉 ......má možnosť pracovať tu v KE,ale váha 😒 ...........zatiaľ nemusí ísť,tak nech je doma a oddychuje a žerká nervíky 😀

jacka
4. máj 2009

len nech žerká 😉

som sa akurát strepala vo vani....tak na druhy pokus mi Matko vraví: pod maminka pomožem ti aby sa ti nešmyklo.... a podal mi ruku...no bol zlaty ...ale mne to jedno nebolo 😖 😝

jacka
4. máj 2009

a aku má robotu v KE...nechápem prečo váha ked može byt s rodinou...si inde lepšie platia... 😅 😕

aninka29
4. máj 2009

jacka, márnosť,dávaj si pozor 😒 😕 ..........ešte že máš doma takého pomocníka 😵 ......nech Ti stále tak pekne asistuje,aby sa Ti nič nestalo 😒

júj jacka,vonku zarobí stokrát viac ako tu 😉

siwike25
autor
4. máj 2009

heloooooou už sme aj my doma okupany a varime si brokoličku na večeru 😀
Jacka davaj si prosim ta pozor
Aninka mala je na fotkach zlatučkaaaaaaaaaa 😀 😀
Bubba seeeeeeeeermus aranka ako?? 😅 😝 😀 😀

aninka29
4. máj 2009

siwi takú zdravú večeru budete mať? 😅

siwike25
autor
4. máj 2009

Sem tam nezaškodi a mi ju strašne lubime 😀 😀 .Mamina my doniesla krabice idem si pobalit dvd-ča,to budu 3 krabice plneeeeeeeeeeeeee 😀 😀

aninka29
4. máj 2009

siwi a to budete papať čistú brokoličku bez ničoho????? 😕 to ti Simonko spapá? 😕 .......alebo k tomu ešte niečo primixuješ? 😉
siwi Ty si šikovná...........do piatku Ti v izbe nezostane nič 🙂 .........joj už sa teškám na fotečky čačane 😉

siwike25
autor
4. máj 2009

Iba čistu uvarenu brokoličku,2 velkeeeee kusy osoleneeeeeee,mnam mnam.No simonko to veeeelmy lubi.
No 4krabice my nestačily na dvd-čka 😀 😀 😀 😀 ,no dufam že do štvrtka dude všetko vistahovane,,,,,musi,lebo rano hned budeme malovat 😉 😉 aj ja sa tešim ako to bude vyzerat a celu izbu budeme mat inač rozloženu,to som zvedava aj jaaaaaa 😉 😉 😉

aninka29
4. máj 2009

tak nech vám to ide ako po masle 🙂 .....aby nenastal nijaký problém 🙂

keď sa bavíme...........ja môjho muža neviem dokopať k tomu,aby mi namontoval nový luster do chodby 😠 ........už mesiac ho mám doma,odložený pod posteľou 😠

siwike25
autor
4. máj 2009

Ja sa vtomto fakt možem spolahnut na mucinka,všetko vie opravit a aj namontovat,on nam bude davat parketi aj do izby,on je šikulka moja 😉 😉

aninka29
4. máj 2009

siwi však aj moj je šikulka 😉

aninka29
4. máj 2009

idem kuk telku trošku 🙂
dobrú nocku ženičky 😵

siwike25
autor
4. máj 2009

aninka dobru a zas som tu sama??? 😠 😠 😠

jacka