icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
22. nov 2009

halooo....my už sme doma 😀 denisko zaspal po ceste a pokračuje v tom dalej..... 😀

aninka29
22. nov 2009

aj Simi už ide zachvílinku 🙂 ...........ja si trošku kuknem superstar..som zvedavá koľko reklám zvládnem 😝

denisenko
22. nov 2009

jacka, ta fotečka.....no, kočica si...aj tych chlapov by sme ti mali závidieť...... 😉
ten menší nevyzerá, žeby stále plakal, nevymýšlaš si? 😀

aninka29
22. nov 2009

že deni 🙂 ...Peťulko vyzerá ako anjelik 😵 ...a nie ako čertík 😵

denisenko
22. nov 2009

aninka, to s tými reklamami....presne si vystihla 🙂
inak my sme išli cez Kľak, a tam tak krásne svietilo slniečko...... 😉 hlúpa inverzia...... 😢

aninka29
22. nov 2009

u nás mrholí fuuuuuuuuj..keby v noci viac mrzlo,tak normálne poľadovica je 😝
som chcela ísť zajtra do mesta,keďže nebudeme mať tú elektrinu...ale ak bude také hmlisté počko ako dnes,tak radšej nejdem...nechcem riskovať...a viete..vodičák mám len 4 mesiace 😀

aninka29
22. nov 2009

mamušky lúčim sa 🙂
dobrú nocku 😔

denisenko
22. nov 2009

dobrú noc, tak zase zítra....... 🙂

jacka
22. nov 2009

no dobre....tak vám Petula požičiam...aby ste si to vychutnali do sýtosti....pretože aninka nevie čo to je 😝 😀 😀 😉

dakujem za pochvalu......aspon detičky sa mi vydarili 😉

juj idem aj ja....sa teším do nočnej......som zvedavá ako pospí ked poobede nespal

dobru noc....utka zajtra čakáme info 😉 😔

utka
22. nov 2009

Ja som dnes bola pozrieť kamošku, čo má 5 mesačnú Laurinku. Vraj do troch mesiacov spala celkom dobre v noci a teraz sa budí každú hodinu. Vraj si 2-3 krát cucne a spí ďalej...
Tak zajtra paaa a dobrú nôcku.

utka
23. nov 2009

Prvá 😀 .
Som si privstala. Pekný dník 😉.

jacka
23. nov 2009

dobré ránko 🙂

utka to som mala s Matkom.....dufam že Petulo taký nebude ☹

držím palčeky 😉 ...aj tebe pekný dníček 😵

denisenko
23. nov 2009

dobre ránko, ja len na skok....mladý chce pozerať DVD-čka 😝
inak on má už tri roky a spali sme tak ako ty, jacka....si nám dopriala? 😀
a o štvrtej ráno si zmyslel, že ide ranajkovať.....tak sme už dávno hore....... 😢 😝
a vonku to počasie, ešteže už nemáme psa...inak by mi ho bolo luto vyhnať von 😝
ja idem pooobede pre tie výsledky, už tretí raz...tak dufam že konečne už budú ☹
utka,som zvedavá ako dopadli tie tvoje 😉
aninka, spíííííííš,? 😀
jacka, to sa nám nemože stať 😀

aninka29
23. nov 2009

dobré ránko mamky 🙂

utka aj tebe prajem pekný dník 🙂 😉

ešte fungujeme,zatiaľ nás nevypli 😀 😀

leninka je asi ešte stále bezďák,keď ešte nukukla 😒 😉

aninka29
23. nov 2009

deni,dúfam, že budete mať výsledky v poriadku 🙂 😉

čo ma nevidíš?...tu som 😀 ...spinkali sme do štvrť na osem 😉 .....so Simkou sme ešte v pyžame,ale rannú očistu už máme za sebou,aby sme to stihli 😀 ...Sabuška je už napapkaná,Simuška ešte raňajkuje 😵 ....ja som do seba hodila jogurt,pijem kafčo a čakám 😀

deina2005
Odpoveď bola odstránená
denisenko
23. nov 2009

baby, mojho čerta chytil normálne hysterický záchvat......a to som mu zobrala len jedno autíčko.... ☹
no už aby bol v školke, lebo je to o...... 😝
aninka, včera som bola kukuk malú, to je krpček......a tie minirúčky....... 🙂
a dneska my segra donesie dvoch už "veľkých"- majú chrípkové prázdniny, tak bude rošambo 🙂

denisenko
23. nov 2009

no...ako vidím...nikde nikto...tak idem aj ja....ak ma večer decká pustia k netu tak nakuknem 😉

jacka
23. nov 2009

ja som už túúú 😉

jacka
23. nov 2009

som s detičkami na dvore...jeden že vraj spí...a druhý sa vyválal v blate....ale zatial som v klude 😉

deni tak budeš mať veselo.....nemenila by som s tebou

u nás teraz vykuklo 😎 slnikečko.....ale asi nie na dlho.....lebo dotoho ešte aj prší...tak asi apríl či čo 😅

jacka
23. nov 2009

nikto???...tak padám aj ja....

ja som dnes mechom udretá....a hlavne by som tááák spala.... 😔 😔 😔 😝

aninka29
23. nov 2009

mamušky tu som 🙂 🙂 🙂 ....už nás zapli 🙂

u nás je hnus fuj počasie...ani vonku nejdeme 😝 ..sa nebudem ako ťapa prechádzať po daždi a vetre 😝

jacka
23. nov 2009

aha...aninka.....zapnutáááá 😉 🙂

tak aby si závidela aspon v dačom...tak my tu máme krásne slnečno 😎 😎 😎 ..takto 😎 😎 😎

jacka
23. nov 2009

a aby si nepovedla že som ps...tak ti pošle..príde ku vám za hodku.....može byť 😉

ideme sa poobliekať a šup na vzduch a slnko pokial svieti 😎 😎 😎

jacka
23. nov 2009

no ja píšem ako hoten toten........

sa mi nechce.....ale musím.... 😝 ..........by som sa šupla Petkovi do kočíka hned 😔 😔

aninka29
23. nov 2009

jacka no ja neviem....ale nič k nám zatiaľ nedošlo 😝 ...idem off,len čo som zapla pc,už je tu Simi, že chce kuk rozprávky.....tak papa
potom prídem 🙂

aninka29
23. nov 2009

hu hu húúúúúúúúúúúúú

jacka
23. nov 2009

húúúúúúúúúú

jacka
23. nov 2009

no mi asi neuveríte...ale musela som si budiť syna......ale Petko to nebol 😝 ...ten zas nespal 😝 ...a pokial som umyla Matejkovi topánočky....tak ležal na gauči a spal.....normálne som ho nemohla zobudiť...tak som ho pol hodku nechala tak......a už som musela požiť drnejší budíček 😢 😢 😢-......tak je mrzutučký..... 😢 😢

aninka29
23. nov 2009

jacka 😀 ...za chvíľu budeme aj krákať 😀 😀 😀