icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
27. nov 2009

😵

idem aj ja ...ked sa bude dať tak sa ozvy bo my sme tu s aninkou ostali ako dve sirotky 😉

sice aj utka aj leninka kuknu .....aby som nebola nespravodlivá

denisenko
27. nov 2009

🙂 rozkaz, šefe

jacka
27. nov 2009

pekne aj tebe...deni 😔

dobru noc 😔 😔

jacka
27. nov 2009

no som zvedavá kedy na nás kuk.....

leninka75
27. nov 2009

kuuuuuuuuuuuuuuuuuk 😀 😀 😀 😀 .................baby nepreháňajte to s tým písaním....................chodím normálne do práce............nemám teplotu len nepríjemný pocit v krku a pokašlávam, ale inak sa cítim dobre, až mi je čudné, že som dostala atb.............ale šak oni sú doktori, tak hádam vedia čo robia..................

leninka75
27. nov 2009

šťastnú cestu deni!!! ............... a ľúbim svadobné koláče..............a móóóóc 😉 😉 😉 😉

leninka75
27. nov 2009

dobrú nôcku 😔 😔 😔

utka
27. nov 2009

Posledná 😉.
deni, šťastnú cestu!!!
leni, ty si chorá? Hmmmmm...

jacka
28. nov 2009

dobré ránko... 😉

prvá..... 🙂

leni určite vedia len aby to neprehánali 😒 😉

utka ......ako v práci...a čo kolegyňa 😉

leninka75
28. nov 2009

ránečko!!!................fuj taká je tu zasa hmla 😠 😠 😠 .............čo idete porábať???..........my sa chystáme robiť adventrný veniec, včera večer sme si boli nalámaťv tuju v kúpeľoch a dnes chceme robiť ...............rozhodli sme sa, že tento rok zapojíme aj liku...........tak som zvedavá koľko vydrží!!! 😒...........ešte kuknem či mám doma všetko na medovníčky a hádam zamiesim cesto a zajtra upečieme..........

jacka
28. nov 2009

ahoj leni.....

no ja klasika,žehliť .....periem,idem variť......a škaredá sobota za nami 😝

určite sa aspon trochu zabaví...aj ked len 5min....Matko by zdrhol po 5min...ten tiež pri ničom neobsedí...aj tvoja je taká 😉 ? 😅

leninka75
28. nov 2009

jasné.......na porazenie..............a pýtala som sa učky v škôlke, že ako tam............tak mi povedala, že tam sa lilka snáží rýchlo urobiť, aby mala pokoj 😀 😀 😀 ............ja idem variť fazuľovú polievku s údenými rebrami, bude aj na zajtra.........a od včera mám rizoto.............len čo na zajtra???..........ty čo ideš variť??.............

jacka
28. nov 2009

tak si naše deti možu podať ručky 😉

zajtra idem piecť kačku....tak ju idem nasoliť aby bola iňo ňuňo

a na dnes idem vypražiť rybu ...len som ju zabudla vtiahnuť tak rozmarzujem 😝

jacka
28. nov 2009

mnam fazulová škoda že ju nemožem ☹

utka
28. nov 2009

Ahojte!
Ja idem robiť pizzu,poupratovať, poobede ideme na vianočné trhy a podvečer ideme piecť medovníčky.
jacka, to nevadí, že máš zamrznutú rybu, bude sa ti lepšie obaľovať.

leninka75
28. nov 2009

ahoj utka!!..........jeeej vianocne trhy V BA, to som vždy mala rada!!!.............ja som tade chodila aj každý deň, keď som išla zo školy na intrák!!!..........zbožňujem tú atmošku!!!..........teraz v ZA to je len slabý odvar toho čo býva v BA............ale aj to je lepšie ako nič.............jacka a kačky máš domáce či kupuješ???

jacka
28. nov 2009

ahojček utka 🙂

len potom je to samá voda...tak aspon na chvilu som to dala na radiátor 😅 😉

trhy..... ☹ ja sa tam nedostanem....aj ked vo zv budú až o dva týždne 😝 ......juj ja fakticky neviem čo s darčekami 🙄

striga mrcha chová..tak doniesla 😉 ..........pokial žije tak nekupujeme mäso...všetko chová....potom bude horšie 😒

chlapy šli pred dvoma hodkami do mesta.......také ticho tu bolo.....a musel sa Petko zobudiť

leninka75
28. nov 2009

no vidíš aká zlatá!!!!............. a peťko ani trošku zlepšenie s tým spaním??? 😢

aninka29
28. nov 2009

ahojte mamušky 🙂

bola som v meste nakúpiť vecičky do krstu pre Ninušku 😵 ....mám všetko.....ešte počas týždňa nakúpim veci do koša a je to 🙂

ja idem skúsiť piecť medovníčky v pondelok....no som sama zvedavá ako to dopadne 😀

ani ja ešte nemám nakúpené darčeky 😝 ...ale mám už všetko obkukané...tak všetko zbúcham naraz 🙂

a adventný veniec idem robiť tiež v pondelok...ale ja urobím z ihličnanu 😀 ...leni,keď robím z tuje...tak mi furt do vianoc vyschne 😝

aninka29
28. nov 2009

joj a poobede ešte pôjdeme na nákup,nech mám zásoby na dva týždne,kým sa manža nevráti...nebudem sa ja trepať na veľký nákup sama s dvomi deťmi 😝 ...to by bol horor 😀

a zajtra asi vypadneme ku niekomu na návštevu.....čo sa budeme nudiť doma 🙂

a u nás hnusne prší....ani von sa nedá ísť 😝

a čo som ešte chcela................už neviem

aninka29
28. nov 2009

aha ....už viem 😀

ja milujem vianočné trhy...tá atmosféra,tá vôňa vareného vínka a klobásky 😀 .....ale u nás sa začnú trhy myslím, že budúci týždeň 🙂 ...to len blava je furt o krok vpred 😉

idem si nasušiť ovocie na veniec 😉

leninka75
28. nov 2009

ahoj ani!!..............aké sú u vás zvyky pri krste???...........čo je to kôš????.............mne sa z ihličnanu robí zle a tiež vyschne a ešte aj opadáva 😠 ............tuja síce obschne, ale nepadne..................a čo ideš kupovať na vianoce???...........kde sa ti chystá muž???

aninka29
28. nov 2009

ahoj leni 🙂 ...myslím darčekový kôš pre malinkú 😉 ..nakúpim do toho hračky,sarapatky a tak 🙂

no ja robím veniec zo smreku,ten neopadá...nastrihám si malé vetvičky a ide to 🙂

na vianoce nakúpim pre Simku asi ten kočár pre dvojčatá...veľmi ho chce...potom jej chcem kúpiť tú barbie česaciu hlavu....krhličku fifi...alebo auto horseland /z rozprávky/...kúpim buď to alebo to,lebo je to moc drahé 😝 ...a potom puzzle,oblečko ....a ešte koberec do izby 😉 z toho budem mať radosť ja 😀 .....a ešte nejakú bábiku barbie a nejaké sarapatičky 🙂 ...Sabuške nakúpim hračky,manžovi ako vždy parfém a nejaké oblečko a sebe..neviem.....aha telku 😀 😀 😀

a ty čo kupuješ Lilke?

leninka75
28. nov 2009

fiha dobre premyslené!!!!.......juu telka, pekný darček......a svokrovcom?.........kupuješ niečo??.....my uz v podstate darceky máme - lilke sme kupili dráhu vláčika tomáša, ale to asi dáme mojej mame..........potom dostane oblecko pre seba a pre bábiky, macka doodle, navliekacie
korálky, neviem ako sa to presne volá, ale také elektronické hry, skoro ako puzzle len je tam také pero a s ním sa spájajú veci čo patria k sebe, detský notebook, nejaké knižky a v oriflame bol nádherný detský kozmetický kufrík, tak som neodolala 🙂 🙂 🙂 .............a muž dostane nejaké veci do auta, pyžamko, nejaké náradie a repráky ku PC............

aninka29
28. nov 2009

starkým kupujeme nejaké oblečko 🙂

Simi má už aj notebook,aj dráhu tomáš...tie korálky viem, čo myslíš 😉 ....ja som rozmýšľala nad tými navliekacími korálkami,ale neviem či ju to bude baviť 😒

a knihu jej chcem kúpiť tú detskú encyklopédiu...je tam všeeeeeeeeeeetko....fakt super kniha 🙂

aninka29
28. nov 2009

uvidím čo ma ešte všetko nadchne v hračkárstve 🙂 ...ale nechcem to nejak preháňať....keď Simi by chcela všetko 😝 😀

jacka
28. nov 2009

kuk...ja nejak nestíham ......

jacka
28. nov 2009

muž chce ísť píliť drevo..tak som hrozne zvedavá ako bude Petko zaspávať..a spať 😝 ...tiež vymýšla ....mohol to robiť ked je ešte hore.....ale niééééééééé....načoooooooooo 😝 😝 😝 😠

leninka75
28. nov 2009

jacka, ved najlepsie sa robi ked deti spia 😀 😀 😀 ..................aninka ja len ziram 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

jacka
28. nov 2009

leni zo spánkom žiadna zmena 😝 ...keby nespal v kočíku tak nehrozí......tak čakám na tretí mesiac ...zmenu k lepšiemu 😀 😀 😀