icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
30. nov 2009

čaaaaaaaaaaaau siwi 🙂 ..ty žiješ?...ty sa pochváľ,ako sa máte 😉

jacka
30. nov 2009

ahoj siwi.....dufam že už si zase zmizla 😀 😀

aninka29
30. nov 2009

určite zmizla 😝

aninka29
30. nov 2009

jacka Peťulka pichali len do jednej nožičky?

jacka
30. nov 2009

nie do oboch ☹

však som vravela že už zmizla 😝 😀 😀

aninka29
30. nov 2009

moj zlatučký....zatiaľ je v poriadku,neteplotkuje?

no jasné zmizla 😝 😀

aninka29
30. nov 2009

ja som sa dnes chystala urobiť medovníčky...no hádaj, či som ich aj spravila 😀 😀

aninka29
30. nov 2009

idem...zajtra prídem 🙂
dobrú noc 😔 😵

jacka
30. nov 2009

odpadnem ak si spravila 😀 😀 😉 ..................aj zajtra je den 😉

len je nejaký mrzutučký...už som bola 3x pri nom...pohladkala pomojka a pokračoval 😔

ja tiež idem a prídem

leni..halooooooooooooooooooooooooo

dobru nocku

jacka
30. nov 2009

skoro som zabudla...máme v pusinke žabu 😅 ...som myslela že to len väčšie detičky čo pchaju všetko do pusiny....no čo už

ešte raz ...dobrúúúú 😔

siwike25
autor
30. nov 2009

😵 😵 😵 😵 Už som tuuuuuuuuuu,pobehala som všetko a objednala simonkovi par vecičiek.Mame sa dobre,mam nakupene na vianoce a aj na mikulaša,ale ešte musim dokupit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .
V robote nič nove 😖 😀
Simonkovi sa dari velmy dobre,jeho kresby v školke maju veeeeeeeelky uspech,učitelky a riaditelka su z neho nadšene.A jeho kresby idu na nejaku sutaž 😵 😵 😵 som nanho nesmierne hrda 🙂 🙂 🙂 ....no pokom asi je????????...............................heheheeh 😉
kočky vy mate čo nove????Poprosim stručne info,diky 😀 😀 😀

jacka
1. dec 2009

dobré ránko................ 🙂

aninka29
1. dec 2009

dobré ránko 🙂

siwi no super 😵 ...máš doma fakt šikovníka...vravím, že z neho niečo bude 😵 😵 😵 .....žeby bol Simonko po mamke? 😉 😉 😉

jacka ☹ to Peťulka asi svrbí, že? 😒 ...a ako dlho trvá kým to zmizne? 😒

aninka29
1. dec 2009

jacuš,tie medovníky som neurobila 😀 😀 ...nejak nebol čas 😀 ...možno dnes 😉

jacka
1. dec 2009

ahoj ani..... 🙂

dr. nám dala suepr vodičku na potieranie...aj pri Matkovi sme ju mali....a za dva tri dni bola fuč...tak dufam že to rýchlo bude fuč 😝

len napeč....Simi bude mať radosť ked ti bude pomáhať 😉

jacka
1. dec 2009

top už sem fakt nikto...nikde????

jacka
1. dec 2009

kuk......

aninka29
1. dec 2009

tu som 🙂 ...dnes nejak nestíham 😝 ....ráno sme boli na kávičku u kmotry,potom sme celé doobedie pendlovali vonku 😎 ....a keď sme došli domkov,tak ma chytila vianočná nálada 😵 ..takže upratujem,dekorujem a tak 🙂 ......idem sa trošku pohrať so Simi kým Sabinka odfukuje 🙂
a z medovníčkov zase nič 😀 😀 ...skúsim zajtra 😉 možno 😀 ...nejak sa k tomu neviem dokopať...bojím sa, že sa mi nepodaria 😝

jacka akú vodičku?....potieraš tým vpichy na nožičke?

aninka29
1. dec 2009

dobre....Simi ma vyhodila z izby,vraj sa chce chvíľu pohrať sama 🙂 ...ako dobre 😀 aspoň si môžem v kľude vypiť kávičku 😵

jacka
1. dec 2009

mne akurát Petko zaspinkal.....máme teplotku tak som mu dala čipok....nie vysoku ..38...tak zaspinkal ako nič

nie...vodičku na žabu

jacka
1. dec 2009

aninka....aj zajtra je den 😉 ..........neboj podaria...treba si veriť 🙂 ...však ty si super žena 🙂 😉

ja vegetím......toto počasie je dobré na spanie 😠

jacka
1. dec 2009

som objednala pre mojich chlapov tričko....s rovnakým nápisom.....tááááááááák som zvedava ako bude muž reagovať 😀 😀 😀

aninka29
1. dec 2009

jacka u nás je krásne 😎 ...ale manža mi cez obed volal, vraj v trnave leje 😝

jacka,aký nápis si zvolila? 🙂

aninka29
1. dec 2009

ja radšej poupratujem teraz...lebo budúci týždeň k nám asi dorazí na pár dní brat...bože...šesť rokov sme sa nevideli 😝

jacka
1. dec 2009

to fakt.....neverím že je u vás 😎 😎 😎 😠 ....zase ma chceš....na....ť 😠 😠 ...................................... 😵

je tam také kladivo s neviem ako sa to volá.....a nápis je otec a syn................no ked sa mu to páčiť nebude tak to budem nosiť ja 😀 😀 😀 ...ale je to velmi peknučké...chcela som aj pre Petka aby boli všetci traja rovnaky...ale čo ked s toho za mesiac vyrastie ☹

aninka29
1. dec 2009

jééééj, to je zlaté 😵 ...určite bude mať muž radosť 🙂 🙂 🙂 .....že firma otec a syn 😵 😵 😵

jacka
1. dec 2009

http://z-obchody.zoznam.sk/wolthuis.aspx?produc...

no dufam že je to ono

juj sa mi Petko budí....a to nespí ani v kočíku neviem či sa mi ho podarí ešte uspať

jacka
1. dec 2009

dokelu to je dieta 😝 😝

aninka29
1. dec 2009

zdochol mi koň 😠

jéj jacka zlatučké...chlapi budú fešáci 😵 😵 😵

musím ísť riešiť auto,lebo furt pípa.....len ja neviem čo s tým 😖 ...idem volať mužovi 😠

aninka29
1. dec 2009

no nejak som to autisko poriešila aj sama 😠 😠 😠 ....manžovi zavolám večer,nebudem ho teraz otravovať....a skúsim sa zase vlámať do auta 😀 😀 😀