Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
kde je slniečko???? 😠 😠 😠
aninka pokladík pošli aj nám ..len tak trošku...viac 😵 😉 ...dik 🙂
fuj..mňa tam už nik nedostane.......len ak aninka pošle slniečko......som kuk máme tu až 3st. 😝 😝
príjemnu prechádzku.....ja pojdem dať Petka o chvilu do kočíka a možem pracovať dalej.....len sa mi nejak zatváraju oči 😅
ahojte 🙂 🙂 🙂 🙂.............zasa sa mi podarilo obsadit studacky PC 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀....................jacka, este nespis 😔 😔 😔 😔................letty, to mi sa tak rady doberame........to nebolo vazne s tym odchadzanim................fuj uz mam plne zuby toho upratovania tu 😝 😝 😝 😝 😝................chvalila som sa vam...........zvolili ma do rady skoly ako zastupkynu za skolku a dnes mame schodzu.............tak sa mi nechce 😝 😝 😝 😝 😝 ..............juuuuj taka strata casu.........ale co uz............pa vecer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
juj leni.....spím postojačky..ledva žijem....však ty ma chápeš.....ne 😉
musím si ist poriadiť...Petulo konečne...dufam....aspon an tri hodky zaspal........a ked si sadnem tak už sa mi nebude chcieť...... 😝
aj to počasaaie je tak dobré na spanie......a večer budem k.o.......tak ak bude muž niečo odomna chcieť tak to teda bude vidieť 😀 😀 😀 ..........ani sa s ním nebudem vládať porozprávať 😒
pa večer leninka.........ozaj že som zvedavá...ako je to s vaším snažením..nič nám netajíš? 😵 😵
nepochválila si sa.......no fíha....blahoželám k postupu...len tak dalej 😉
juj musím isť kočíkovať..zatial pa
tak som rada, ze ste s tym odchodom len zartovali 😀
U nas je krasne pocasie, boli sme na chvilu von a v banke, juuj, mam taku zlost na VUBku, stale nam nieco vyparatia 😠 zmenim banku, lebo su hrozni, informuju len o tom, co sa im hodi a potom ja cvakam za nic, juuj ☹
Moja Vikinka zboznuje halusky, ale mna vzdy boli ruka, kech ich tam hadzem.
Jacka, ti verim, ze mas dost, pri mojej nespavej a uplakenej dcerke som si tiez uzila, mna to tak zaskocilo, lebo som si naivne myslela, ze take male babatka len spia, papaju a trosicku placu 😀 som si myslela, co vsetko stihnem a niekedy som sa nemala cas ani najest, ine veci nespominam...ale tak vyrastla z toho
tak ja sa s vami nebavím.......u vás svieti slniečko......a mi tu máme hnus..žeby som s toho 😢 😠 .............ktovie kde aninka poslala slniekčo že ku nám nedorazilo ☹
no som si konečne doriadila...asi 100x som bola hopsať.....a teraz možem čakať kedy sa zobudí...takže veget žiadny 😝 😝
letty ..kedy hodíš foto 😵 😵
kuk kuk 🙂 ...jacka ja nechápem, prečo k vám to slnko nedorazilo 🙂 😉 ...ale teraz je to už jedno...aj tak bude za chvíľu tma 🙂
letty a daj si aj do pasu info o tebe...odkiaľ si a tak.....klikni si na nastavenia a píš 🙂 a potom to ulož 🙂
mamky ja začínam chytať paniku 😝 z vianočných darčekov....nemám ešte nič nakúpené...ja neviem kedy to všetko stihnem 😝 ...počkám až dojde domov manža a pôjdeme spolu...lebo sama s dvomi deťmi to nezvládnem 😝 ..a Simka nemôže ísť s nami v žiadnom prípade do hračkárstva...to by som jej musela dať všetky darčeky už teraz 😀 😝
jacka,ty už máš niečo nakúpene?..povedz, že nie...nech nie som sama 😀
letty a ty čo kupuješ svojej princezničke Vikinke? 🙂 ...daj tipa 😉
neviem kedy sa budu kupovať........a neviem čo sa bude ..... 😝 😝 😝 😝
to je všetko na prd.....muž o večera v práci...cez víkend ide na zabíjačku......takže neviem..... 😔
ak budem mať niečo kupené tak len tie trička ak dojdu.....
my tu máme taku hnusnu hmlu že slniečko sa ani zajtra neprederie ☹
tu som 🙂 ...Simi kukala rozprávku na pc,tak som nemohla 🙂
ja pôjdem budúci piatok nakúpiť všetko naraz,nech to mám z krku 😝
zajtra asi pôjdeme do mesta...trošku sa poprechádzať....popozerať,dokúpiť nejaké vecičky do krstín 🙂 ...tak nech je u nás krásne slnečno aj zajtra 😉
ahojte herečky.....jak sa máte? čo nového? leninka už je tehu? dúfam,že som niečo nezmeškala 😉
aha spriaznená duša 😉
Petkovi som dala olovrant...juj fajnotku som mu navarila 😀 😀 😀 ....len asi dostal zo zlého prsníka ...druhy mám už ako skala...tak nech si chytro pýta druhy chot 😀 😀
to je najlepšie všetko naraz......hlavne kde vieš čo 😉
prajem vám slniečko...ale viac ho prajem nám 😎 😎 😉
no čo už jacka...zvykajme si..že len prídu a hneď odídu 😝 ...ale potom nechápem,načo sa moje krásne na niečo pýtajú,keď aj tak hneď zmiznú 😝
ja by som ti aj povedala......prečo....ale ty si inteligentná tak nemusím...pochopíš,že? 😉
aj ja som dnes nejaká hladná...ale to preto, že mám dostať mrchu....by som zožrala všetko čo vidím 😝 ...aj to brušisko ma dnes bolí ako fras 😠
už máš normálne mrchu???....uff....tak dufam že mne dorazí čo najneskor 😀 😀 ............mávala si aj pred porodmi bolesti?
do kelu stupila som na hračku...až mi slzy vyhrkli

neboj letty...len robíme srandu....kde by sme šli však je nám tu dobre
ani...príd aj ku mne ....ja som len prach utrela a tým to haslo 😠 😠 .......