Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
som to musela schovať...aby to Matko nevidel...ale potajme som sa zatvorila.....tak som to omrkla.....či náhodou to nie je ničo iné...aby som sa hned nas.....la
no nedá sa mi to skopírovať...ale z mimibazáru.....
je to to čo som chcela.....ešte to operiem....a Petko to dostane pod stromček
som sa zabudal pochváliť....Matko objavil darčeky....čo muž kupil.....takú kovovu stavebnicu 😝 😝 😝 ..takže to nemože dostať....kedže má pamät ako ... 😠
jacka no super....tak tú stavebnicu Maťkovi môžte dať už teraz 🙂 ...deti sa nezdajú...ale majú pamäť 😵
skor ma švihlo...ale videl len bok z krabice.....juj..... 😠 ....však práve...maju vybornu pamäť...... 😝
hurááááááááááááááá...ide nám telka 🙂 ...digiťáci boli..vymenili neviem čo na parabole...a ide to....a nič som neplatila 😉 .....dobré pre mňa aj pre nich....lebo keby skúsili pýtať nejaké prachy...tak len vtedy by som spustila 😀
blahoželám aninka.....možete závilsáčiť....... 😉
som volala mužovi že čo našiel....tak sem sa dohodli že to dostane na meniny alebo narodky....proste na vianoce to už dostať nemože ani za 5 rokov......
dobre ste to vymysleli jacka 🙂 ...veru na Vianoce nie...lebo hneď bude vedieť, že darčeky nenosí Ježisko
jacka len sa pohraj 🙂 ....aj ja by som sa rada zahrala s autičkami..vrrrrrrrrrr tutút 😀
ech..už je po....vraj neviem ani garáž postaviť 😠 .....počká si na oca 😠 😠 ..však nech čaká 😝
však ma urazil...takú peknu garáž som spravila a on ju zbural..... 😠 😠 ......škoda že nemáme bábiky....tak by som sa vyhrala s nimi 😀 😀 😀 😀
jacka síce ešte máme čas 😉 😵 ...ale tak teším sa aj ja 🙂
idem okúpať Sabušku 😵 .....Simušku som len sprchla...nemá čas na kúpanie,lebo idú jej obľúbené rozprávky 🙂
a napíš čo budeš zajtra variť,alebo čo máš navarené...lebo ja už ani nehovorím čo ma ide z toho varenia 😝 😝 😝
aninka....ešte je tu zo zabíjačky..asi budem s toho 😝 😝 😝
a zajtra idem k zubárovi...mám pocit že ma bolia všetky zuby 😝 ....a na gyndu.....chce spraviť sono....a vytery 😕
a petko sa teraz zobudil...som jeden nerv 😠
jacka prečo sono?
mňa zuby už nebolia...som si vytrpela s nimi cez tehu.....ale stavím sa, že začnú bolieť cez sviatky 😝
ja neviem......ked som bola na kontrole tak vravel...že mi spraví aj sono.....tak dufam že je všetko tak ako má byť
mne asi zuby nestihne dať dokopy do sviatkov....
čo ideš variť 😉
asi sa chce doki uistiť,či je všetko ok...dúfam, že bude 🙂
jacka veď ja neviem čo mám variť...som chorá z toho vymýšľania 😝
asi urobím tie francúzaky...budem to mať aj na stredu...a vo štvrtok urobím asi aj ja zabíjačkovú pochúťku 🙂

jacka peknééé?....potom nezabudni hodiť fotečku 😉
ja som akurát bola pozrieť v schránke....a došlo mi už to lehátko pre krstniatko 😵