Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
zbytočne ho nechať očkovať proti kadečomu.........a kiahne ma do dorazili...zachvilu budu očkovať aj proti nádche....a potom sa všetci čuduju že su kadejake nove vírusy.......
veď to...neviem čo mám robiť 😖 ...no proti kiahňam by som očkovať určite nedala.........len čítam o tých rotavírusoch ...prenášajú sa asi zovšadiaľ 😝 ..no moja dokina je tiež proti zbytočnému očkovaniu...a keby chcela tak silou mocou očkovať...tak by to spomenula,si myslím....ale tak zavolám...vypočujem si jej názor
jacka za aký???...veď si nič nenapísala 🙂
joj...môj zlatučký...to čo to?...jáj jacka....sa nedívim, že si jeden nerv ☹ ...ja by som tiež bola
spachtošky!! 🙂 🙂 🙂 .............ja som mala dnes pokračko.ešte sme zasa mali radu školy a starosta ulieval becherku 😝 😝 😝 ......................úžasný deň dnes!!..........samý chlast!!! 😀 😀 😀 😀
jacka, neboj stihneš kúpiť...............a muž nepotrebuje..............šak má taký poklad!! 😉 😉
aninka, tak budeš ešte väčšia kočica ako si!! 🙂 🙂
letty, len sa povenuj...........nezabudni september!!! 😉 😉 😉
dobrú nôcku!!! 😔
tak to este na tom lepšie 😀 😀 😀 😀 ............predpokladám , že aninka s letty majú slniečko!! 😝 😝 😝
dobré ránko 🙂
nemáme slniečko ☹ ...ale zatiaľ ani neprší ani nesneží.....ale kosno je vonku..brrrrrr
mamky mám doma muža 😵 😵 😵 ...a už mi ide na ..... 😀 😀 😀
leni...komu bolo včera lepšie ako tebe 😀
jacka ako? 🙂 ...posielam ti energy,keď už je tak hnusne u vás 🙂
mamky ideme von..kým neprší.....sa zastavíme aj u niekoho na kávičku,ešte neviem u koho 😀 🙂
idem ja dnes skor z roboty, mala som si ist urobit radost ku gyndosovi, 😀....... ale volala jeho sestricka, ze ma teplotu a neprisiel ...........idem aj tak, sak mamina ta stempel aspon si vybavim veci v banke.........uz sa tam chystam asi mesiac 😀 😀 😀 ...........tak pa
ahojte
juj, leni, tak vcera bol vydareny den 😀
mamky, moju Vikusku som zas doma nechala, soplisko ma riadny a vcera bola ok. jujj,. ved tento tyzden bola len v pondelok doobeda v skolke a vcera. minuly tyzden len v piatok, hroza, viac je doma ako v skolke ☹ Neviem si predstavit, ak by som chodila do roboty, ved by ma aj hned vyrazili 😠 vo stvrtok maju mat besiedku, ale ucitelka spominala, ze sa este uvidi, lebo deticky su chorlave....tak ci z toho nieco bude a som sa tesilaaa.
aninka, takze vlasky nafarbene, mne ich farby kamoska, susedka, mne sa nechce a mam rada, ked sa mi niekto babre s vlasmi. Minule mi Vikinka cesala vlasy, ale to bolo skor utrpenie ako pozitok 😲 😀
tu som....... 😉
ukuludnujem sa od včera večera........a už som bola teraz relatívne v pohode...a Maťko hodil hysák.....tak som vynervovaná na sto rokov..... 😝 😅...... 😉
leni prečo na gyndu?.....náhodou nám niečo netajíš?? 😕 😉
aninka.....velmi vela energie......večer zaspal Peťko pekne o pol 7...o 7h.bol už vyspatý.......a zaspla prosím pekne o 9večer.......ja vyrevaná.....tak si to zlízol muž......však nietko musel 😀 😀 😀
tu som tu som 🙂 🙂 🙂
jacka šak hovorím...duracelko 🙂 ...mu stačí pol hodina spánku
zato moja je ako medvedík 😀 😀 😀
mamky ja som už dnes nalepila do okien obrázky 🙂 ...ja viem,viem...ešte je skoro 😉 ...ale,keď ja sa už táááááááák teším na vianove 😵
čakám na muža kedy sa mu uráči dojsť domov....aby som mohla ísť vonku so Sabuškou...a on nech sa pekne krásne venuje Simuške 😵
mamky on je ako moje tretie dieťa 😠 ...všetko mu musím strčiť pred nos....nič si nevie zobrať,urobiť sám 😠 ....ja nechápem ako on môže fungovať...keď je mimo domu 😝 .....ale ja mu dáááááááááááám 😀 ...mamky aj vaši chlapi sú takí????...či to len ja mám takého rozmaznanca doma? 😀
no kde ste???????????
leni neboľká ťa hlavička???...od toľkého pitia? 😀 😀 😀
jacka ešte u vás prší?...u nás nieeeee....ale vonku je dosť zima
letty....ajmne zvykne česať vlasy Simonka...a presne ako u teba...utrpenie!!!
ja zas nemám rada,keď sa mi niekto hrabe vo vlasoch...neviem...vadí mi to 😖
koľko ešte príspevkov mám napísať....aby sme boli na ďalšej strane?? 😀 😀 😀
veľa???
uz aj som tu 🙂
ani, mojho som vycvicila, ze si musi poradit sam 😀 ale keby ste poculi, aky je niekédy uhundrany 😠 tak by som ho vtedy najradsej vymenila 😀 ale iba na chvilku...by mi smutno bolo, my sme casto spolu, tak to ma aj nevyhodu, ze sa sem tam pochytime, na blbovinach, klasika 😉
jacka, tvoj Petulko je vytrvalec, asi sa boji, ze mu spankom nieco ujde ☹ a Sabuska to ma krasne na haku, ved vie, ze jej nic dolezite neujde 😀

pa pa letty 🙂