Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte!!!................ja dodatočne prajem krásne, šťastné a spokojné vianoce!!!!!!!!!!...........moje decko je totálny terorista!!!...............al kaida sa môže učiť od nej 😀 😀 😀 ..................ani spať sa mi nedá, taká som obžratá!!!.............a zajtra nás čaká ďalšie kolo návštev!!! 😝 😝 😝
dobré ránko 😉
aninka, čo tá chata?my by sme chceli dnes trošku posánkovař, pozerala som čičmany, tak trochu snehu im tam ešte ostalo, možno z toho aj niečo bude....... 🙂
leni, aj denisko je terorista 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 des!!!!!!!!!!
jacka, ako potok? včera v správach tie potočiky vyzerali hrooooozne, aj vy taký máte?my sme naštasie dalej od riečky, tak sa neobávam......ale aj tak je plno vody, keby radšej toho snehu.......
dobré ránko mamky 🙂 😕 ....kde ste všetky......ja som včera nejak nemala čas kuk....ani neviem čo som robila 😀
júj,no dúfam, že sa nám behom týždňa podarí ísť na chatu.......Simuška začala sopliť....tak snáď jej to prejde 😖
ránečko!!! 🙂 🙂 .............môj malý tyran ešte spí, tak využívam chvíľočku................tiež lilka začala sopliť ☹ ...........a to sme chceli ísť do rajeckých do afrodity trošku vyplávať tie vianočné kilečká 😀 😀 😀 ...........trošku nám tu dnes primrzlo, ale sneh kde nič tu nič ☹ ....................
kukučka 🙂 🙂 ...............kedy idete na tú chatu aninka???............to máte niečo zajednané, ???
leni nemáme zajednanú 🙂 ...chata patrí švagrovcom 🙂 😉 .....včera tam šli pozrieť...ale sneh nikde,tak sa vrátili domov 😝 ...dúfam, že začne snežiť...lebo rada by som veľmi veľmi chcela ísť 😵
ahoj jacka 🙂 ...tak ako bolo? 😉
noooooooo až keď nasneží....lebo inak nevyjdeme autom k chate...iba ak by sme mali tereňák...a ten nemáme 😉 🙂
júúúúj aninka super.....ale ani nevieš ako veelemi som sa tešila domov 😀 😀 😉
som sa spoznala s novou švagrinou............a tak 😀 😀
a vy ešte nemáte terenák????? 😀 😀 😀 😀 😉 😉
jacka s novou švagrinou??? 🙂 ...budúcou či ako???
Simka začala sopliť ☹ ...jej tečie z nošteka vodopád
noooo..neveim či bude buduca...ale ako ju inak nazvať....mužovho brata milenka???....či ako? 😀 😀 😀 😉
to je taká choručká..moja...chudatenko takto na sviatky......čo jej dávaš...či nechávaš na prírodu?
no dnes to ešte nechávam na prírodu...pije iba čajík s medom a ráno som jej dalado nošteka morskú vodu......ale ak sa to do zajtra nezlepší,tak dám kvapky
že.... 😀 😀 😀 .............celkom fajn baba....zistila aká je striga mrcha...tak sme mali spoločnu temu.......sa jej musel aj bobák vyhodiť v hube 😀 😀 😀
no ani neviem kde...vonku je furt naobliekaná....ale asi to bude tým...že furt otvára vchodové dvere oblečená len v pančuškách a obdivuje svetielka
no super....tak ste aspoň mohli rozoberať spoločnú tému 🙂 ...ti aspoň ubehol deň 🙂
no presne....aj Maťko v kuse otvára dvere..ide ma s toho švihnuť 😠 ....ale zatial klop klop
ozja ked boli záplavy tak sme boli v telke.....sme star 🙂 🙂 😀 😀
nuž ubehol...ked ona dosť zle hutorila po mojom rodnom.....jazyku....ale aj tak sme si pokecali a tej onej 😀 😀 😉
jacka čo si nevolala?...mohla som kuk...a na akom programe ste boli?...ale normálne že ty?
a po akom jazyku rozprávala?....odkiaľ je?
ja nie...no čo si....však by som naprv musel ku kadernička a kozmetičke dať sa trochu do kopy..a tak 😀 😀 😀 ....ale nie teraz vážne.....náš potok sa vylial tak ho ukazovali...teda ti poviem aku sila má taká voda...by som akože normálne ani neverila 😉 ...ale už pekne klesla a všetko je o.k 😉
zo Šale....po madarsky......nuž čo..neovládam reč kmeňa mojho drahomilovaneho muža 😝 😀 😀
Ahojte!
Už sme domáááá. Zajtra idem na kontrolu a do práce ☹. Sa mi nechce, keď viem, že moji chlapi budú doma...
Všade bolo super a všade kopa darčekov. Vikinko sa véééľmi tešil. Bol rád a skoro po každom darčeku kričal smerom k oknu ďakujem ježiško!!! Taký bol zaltučký, láska moja.
Tak sa držkajte.Papa
haloooo..........obžerkáme, obžerkáme jacka 😀
my sme boli chvílu v čičmanoch, denisko bol asi pol hodky na lyžiach, prvý krát v živote,,,,ale sa rýchlo unavil, vraj 😀 majú tam zasnežený iba jeden svah, ale stačilo........
aninka, aj sopel máme,neboj sa nie ste sami 😠
utka, do práce? niekedy by som už išla radšej aj ja, ale až o týžden, tak si to donekonečna opakovanie pec nám spadla budem musiet ešte odtrpiet 😝

Krasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sviatky herečky moje. 😉 😉 😉 😉 😉