icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
6. máj 2009

tak to museli byt vaši v šoku 🙂

jacka
6. máj 2009

ved aj Peter je pekne...len to nemožem dat..moj byvali sa tak vola a muž ho pozná..tak ....zamietnuté 😝

aninka29
6. máj 2009

a prečo potom nedáš Mareka,keď si chcela?

utka
6. máj 2009

No a kde ste zmizli?????????? ☹

utka
6. máj 2009

Jaaaaj,tu ste!!!To asi mol notebbok blbne 😉

aninka29
6. máj 2009

tu sme utka 😉

jacka
6. máj 2009

ani zamietnute 😠 😠 😠 ...vraj by mi to aj tak zmenil na matrike...tak som mu povedala že rovno nech podá žiadost o rozvod 😉 😀

chceal som ist poriadil veci v komode,čo su malé ...a tento malý človek sa rozhodol kakuškat.....ako inak do plienky..tam bude asi až do puberty tlačit 😠 😠 😠 ide ma vystret 😠 😝

aninka29
6. máj 2009

aj mne moj predtým vravel, že aj tak na matrike dá meno aké chce on 😠 ...........ale som sa rozrevala 😀 ..........tak hneď ťuťulky muťulky, že on len srandoval 😉 ..............by skúsil 😠 😠 😠

jáááááááááj,ja som taká rada, že to už máme z tými plienkami za sebou 🙂 ..........akurát sme sa minule s manžom v obchoďáku smiali na tom, že kolko sme ušetrili na plienkach odkedy ich Simka nemá,a teraz nás to čaká znovu

utka
6. máj 2009

jacka, máme takého kamaráta, bude mať teraz v máji 3 roky a tiež stále kaká do plienky. A keď mu ju nechcú dať, tak radšej nekaká...aj 2 dni ☹.

utka
6. máj 2009

Vraj v Maďarsku v tescu stoja plienky 150Sk...dobre, čo?

aninka29
6. máj 2009

bože to čo som napísala......že z tými 😠 😠 😠 ........ospravedlňujem sa má tam byt sssssssssssss 😅

jacka
6. máj 2009

ani tak si možu naši drahy podat ruky 😀 😀 😀 ...ved by skusil 😠 😠

utka lenže ked on sa kukne na mna ,že už na poslednu chvilu....a na wecko ako aj na nočník ho nedostanem...normálne sa vzpiera a vrieska...že plienku si prosím 😠 😠 ....

asi to poviem dr. ked pojdeme na preventivku či je to normálne 😒

utka
6. máj 2009

Ja som tiež rada, že už plienky nepoužívame, ale ešte sa občas Viki pociká, keď búva...ale však aj to snáď čoskoro prejde...

utka
6. máj 2009

A ešte poznám jedno dievčatko, to zase bude mať 3 roky v auguste a tiež kaká do plienky...
No skús sa na to spýtať dr.

aninka29
6. máj 2009

ja som Simonku donedávna dávala pišať aj v spánku......okolo tej jedenástej večer,aby sa náhodou v noci nepopišala.............ale už asi také dva týždne to nerobím 😉 ............a Simka pekne spinká celú noc 😵 .............len raz sa stalo, že sa v noci zobudila na pišanie 😉klop klop klop

jacka,tak sa opýtaj lekárky,ale podla mňa na to nie je nič vážne, že ešte nechce kakať 😒..........a už niekedy tlačil do nočníka?

aninka29
6. máj 2009

ja poznám deti,ktoré boli na plienkach do štyroch rokov a potom z jedného dňa na druhý plienku odmietli 😉

jacka
6. máj 2009

nie my máme ešte pocitivý nočník...sme s cikanim šli rovno na wecko...no v noci s tým nemám problem..sice sa stane nehoda a prezliekma ho ale ešte má nárok...

ja viem že nič vážne..ale tu je jeden chlapec budem mat 4 roky a káká tiež do plienky tak nechcem tak skončit..len by som rada info ako ho to odnaučit 😅

utka
6. máj 2009

No ja Vikiho tiež v noci budím na cikanie...ale občas sa stane nehoda, keď veľa pije...

aninka29
6. máj 2009

neviem jacka,asi Ti neporadím 😒 .............skús schovať plienky,a povedz mu, že plienočky došli,tak musí ísť kakať na záchod............že všetky detičky chodia kakať na záchod....alebo také bludíky nejaké skúšaj 😉
raz sa to určite podarí 😉

aninka29
6. máj 2009

no ja sa snažím,aby večer už moc nepila 🙂 akurát k večeri malý pohár čaju a dosť.....aj tak má potom ešte krígeľ kakaa 😉

aninka29
6. máj 2009

idem ja žienky na chvíľu von s malou,lebo tu zdivie 🙂 ...........skočím aspoň do obchodu........večer kuknem

jacka
6. máj 2009

to som už skušala...aj som obal s plienok pred nim vyhodila že nie su.....a že ocko chodi pracovat aby mohol kupit plienky že su drahe....nič...ani to s nim nehne 😖

my pijeme len po večery potom to musim schovat ..len ked je velmi smädný.... 😉

a kakao u nás nejde 😠 .....vraj si prosi štavičku 😒

utka
6. máj 2009

aninka, ahoj...
U nás je taká zima, že von nepôjdeme ☹.

aninka29
6. máj 2009

už sme domka 🙂 ..........sme sa prešli do obchodu 😉 ..............aspoň som si kúpila hrozno,večer budem mať čo žerkať 😀

utka
6. máj 2009

My ešte máme ovocný šalát zo včera a aj trošku melóniku...
A nezamrzli ste aninka???

jacka
6. máj 2009

ja už mám vytriedene veci..aj som zakurila....a von ani omylom...nemám chut vymrznut 😉

ale hrozienko by som si dala 🙂

jacka
6. máj 2009

mnami aj melonik by bodol 🙂

inak po daždi ani chýru ani slychu...hlavne že nás tu týžden strašili že bude celodenný dážd a...skutek utek...heslo meterologov- mýlit sa je ludske 😝

aninka29
6. máj 2009

jáj aj melonik by som si dala 🙂

jacka možno ešte zaprší 😉 ..............snáď v noci 🙂 ...............ale ten vetrisko by fakt nemusel fučať 😠

jacka
6. máj 2009

u nás už nefuči..ale akosi sa vyjsnilo 😠 ..tak neviem či niečo padne z neba 😝 😝

vy mi tu robite len chute...hanbite sa 😀

aninka29
6. máj 2009

u nás fučí,nie je až taká kosa vonku ako sa na prvý pohľad zdá,ale zase nie je to na tričko s krátkym rukávom 😒 ..........sme šli do obchodu okolo ihriska a detiská mali len tričulá na sebe 😠 ............a ja som Simke ešte aj vestu dala 😀