icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
3. jan 2010

utka......jasne že budeme ..aj palčeky držať..siiiilno.............. 🙂 .........veru len si oddychni....a kedy ideš do práce?...už zajtra?

aninka nás zradila.....ja som tiež zvedavá 😵

my sme boli všetci vonku doobeda....kosa riadna....Matko prišiel ako mrfuška....také mal červené líčka 😀 😀 ....tear som len Peťula nababušala a šup do kočíka....len si neviem predstaviť v tejto kose chodiť každu chvilu hopsať 😝

jacka
3. jan 2010

zase nikto.... 😝

jacka
3. jan 2010

no tak dobre....zmiznem aj ja 😉

utka
3. jan 2010

jacka, veru už zajtra idem do práce...

jacka
3. jan 2010

tak nech sa ti dobre pracuje 😉 ....... 🙂

aninka29
3. jan 2010

ahojky holky 🙂

aninka29
3. jan 2010

už sme zase doma len samé ženy...tato už odišiel ☹

aninka29
3. jan 2010

zajtra idem so Sabkou do poradne...budú ju aj očkovať ....šesť týždňov nám končilo presne na štedrý deň...tak sme museli čakať až do teraz 😝 ...som zvedavá koľko bambuľka pribrala za dva mesiace 😵 🙂 ...a snáď nám zajtra dokina povie, že môžme začať s príkrmom 🙂

jacka
3. jan 2010

jej aninka.....ty aj žiješ?......no tak vitaj.... 😉

jacka
3. jan 2010

spomalený kon 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ani...tak zajtra držím palčeky......a rýchlo sa ozvi......... 😉 my ideme až 18......tiež na očkovanie ☹

tak už ste samučké....... ☹ ...to je blbé ked ste si zvykli a už je fuč......... 😒

aninka29
3. jan 2010

žijem žijem 😀 ...len dnes nejak nebol čas kuk....varila som,prala som,balila som muža,na prechádzke s deťmi atď atď 😉 🙂

jacka
3. jan 2010

no ako bolo v Tatrách....podaj správy.......a pošli aj fotečky 😉

aninka29
3. jan 2010

aj ja mám nerv na koňa 😝

určite sa ozvem...a nahlásim tučkové miery 🙂

jacka
3. jan 2010

hlavne že žiješ.... 😀 😀 😀

aninka29
3. jan 2010

joj, v Tatrách bolo superne 😵 😵 😵 ...teplúčko,sneh bol.....chlapi chodili s deťmi kúpať sa do Bešeňovej....po lanovkách na Štrbskom a v Smokovci...ja so švagrinou a Sabuškou sme ostávali v chate,udržiavali sme oheň v krbe a pieckach 😀 😀 😀 ...Sabuška bola pokladík /táááák som sa bála, že bude mrzútko, a bude plačkať/....cez deň som ju šupla do šporťáka kočíka,ktorý mám ešte po Simuške/nechcela som tam ťahať hlboký/....chodili sme na prechádzky okolo chaty...väčšinou furt spinkala a ak nespinkala tak sa hrala vo svojej postieľke 😵 ...prespinkala celú noc,ani raz sa nezobudila...no proste poklad 😵 😵 😵 ...ja som sa so švagrom prvý deň trošku viac opila 😵 😵 😵 ....druhý deň len decentne 😀 😀 😀 ...a potom už nič 😝 😀 ...ale bolo perfektne 🙂

aninka29
3. jan 2010

fotečky dám zajtra.....manža mi musí poslať...lebo fotil svojím mobilom

jacka
3. jan 2010

juj ani....no ty sa normálne nezdáš 😀 😀 😀 ....vraj opila 😀 😀 😀 ja s teba odapnem 😀 😀

jacka
3. jan 2010

však vieme že máš doma dva pokladíky....... 😵 😵

jacka
3. jan 2010

sa teším na foto 🙂

aninka29
3. jan 2010

joj jacka opila.....švagor do mňa tlačil...nechcel piť sám...keďže manža nepije a švagriná je tehu....no poviem ti stiahli sme vilmošku...fúúúúúúúúúúj,už nikdy ju nechcem ani vidieť 😝 😝 😝 ...a zapíjali sme pivom 😲 😀 ....som sa bála, že ráno budem chorá 😀 ...ale nebola som 😀

aninka29
3. jan 2010

jáááááááj a idem sa pochváliť 🙂 ...bola som nútená odšoférovať cestu domov ja 😠 😝 ...manža si sadol na miesto spolujazdca a nechcel presadnúť za volant 😝 ...vraj sa musím učiť.....takže celú cesu mi nepovedal kadiaľ máme ísť...musela som sa riadiť značkami...mamky na diaľnici som to rozbehla na 190tku 😲 ...som sa pretekala s bavorákom nejakým 😀 ...a vyhrala som 😵 ....potom mi do cesty vošla srnka....len tak tak som zabrzdila 😕 .....chjaj.....potom merali poliši 40tku...ja herečka som šla 80 😖 ...ale nezastavili ma...až auto za mnou 😀 ....takže tak 🙂

aninka29
3. jan 2010

idem off

dobrú nocku 😵

utka
3. jan 2010

aninka, tak bolo teda super! Aj s tou opicou a hlavne, že si šoférovala domov...si ty ale šikulka.
Tak zajtra sa ozvem. Dobrú nôcku.

aninka29
4. jan 2010

dobré ránko 🙂 ...dnes prvááááááááá????

utka určite sa ozvi...myslíme na teba 🙂

jacka
4. jan 2010

dobré ráno

aninka29
4. jan 2010

takže my dnes do poradne nejdeme...ešte stále nerobí naša dokina,zastupuje ju storočná babka...tak my si radšej počkáme na našu 🙂

aninka29
4. jan 2010

krásne u nás svieti slniečko.....ale kosa je dosť vonku...som bola so psom v záhrade....len tak naľahko v pyžame a veste....a trasiem sa od zimy až doteraz 😝

jacka
4. jan 2010

tento kon mi ide totál na nervy 😠 😠 😠 ....najprv včera......večer nešiel...teraz ráno sa mi nedá odoslať..... 😠 😠 ....tak bud som sa ja zle vyspala.......alebo....

jacka
4. jan 2010

ani čau.....my tu máme -12.....tak v pyžame nehrozííííí

aninka29
4. jan 2010

jacka mne dnes ide dobre...ale včera ma s..l 😠 😝

fakt tak kosno je u vás???..u nás je určite tiež mínus...ale asi o niečo menej ako u vás