icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
14. jan 2010

svalovku 😀 😀 😀 ja s teba umrem......aj bambulka ju potom bude mať 😀 😀 😀 ..aj ocinko....nie 😀 😀 😀

jacka
14. jan 2010

dufam že tu osobu nemylsíš mna 😀 😀 😀 😀 😀 ....ja som tam tiež....... 😀 😀 😀

letty86
14. jan 2010

jacka, vsetci, aj plysak, ktory bol s nami 😀

aninka29
14. jan 2010

letty dlho dlho 🙂 ....ale chodila som tam iba do škôlky....do školy sme so sestrou začali chodiť sem na valal 😀 ...lebo sme začínali stavať...potom sme ešte roky roky byt prenajímali a potom sa predal...čo otec dodnes ľutuje 😝

ááále my s manžom sme si pred dvomi rokmi na furči kúpili byt..na clementisovej...poznáš letty?

jacka,čo si to nie ste ani jedná z vás,čo chodíte alebo ste chodili na koňoša 😵

leninka75
14. jan 2010

aninka, ale ved ju mozes zrusit z priatelov!!!.................boze moje decko prislo zo skolky dobite!!!.............na vychadzke sa drzala s dievcatkom co sa stale mykalo a smykalo az spadla na kus ladu.............rovno na ocko, tak ho ma riadne krvave, cele modre, opuchnute a este aj skrabanec pod ockom...........chudatko moje male!!!.......a co ma vytocilo, tak ucky jej to vobec neosetrili, ale nezabudli si dat podpisat, ze sme s tym urazom boli oboznameni...................

aninka29
14. jan 2010

júúúj leni ☹ ☹ ☹ ...moja malinká ☹ ☹ ☹ ....si mala tým učkám urobiť cirkus a nič im nepodpisovať 😠 😠 😠 ...keby to bolo niečo vážne?????...čo by potom robili???

nechcem si ju vymazať ...je mi to blbé 😖 ...radšej sa budem schovávať

letty86
14. jan 2010

joooj, leni, chudacik lilka, no ucky su uzasne 😠
asi sa Vikinka v skolke unavila, ked nemala chut na prechadzku, inokedy by chodila, lietala 😀
aninka, poznam len trosku, nikoho tam nepoznam, takze tie konciny tiez velmi nepoznam 😀
inac kamoska minule riesila dilemu, ci si tam ma pridat jednu byvalu susedku,s nou vychadza dobre, ale s jej sestrou sa nemusia.....tak je to take blbe...no nepridaj si ju, ked ta poziada 😝 tak si ju pridala, ved tam nema ziadne intimnosti...islo o to, ze si myslela, ze ukaze fotky jej sestre....no a co, ved tam nie je naha, ze?

aninka29
14. jan 2010

letty a tvoja mamin býva kde???asi nie na furči...ty si asi nevyrastala na furči

aha...ja sa tiež nemusím s niektorými a mám ich...Aspoň trošku poprovokujem 😀 😀 😀 😝

letty86
14. jan 2010

tak, tak, aninka, provokuj 😀 😉
ja som vyrastala na furci, aj byvam v rodicovskom byte, teda je uz moj....maminka byva v Kosickej
moj muz nie je z Kosic a pozna lepsie Ke ako ja, hamba mi, ale tak je 😀

leninka75
14. jan 2010

dakujem babuľky!!!.............to moje decko má teraz nejaké dobré obdobie...........babka si ju zajtra chcela nechať doma, ale Lilka, že nie že zajtra chce ísť!!.............som bola v šoku, že odmietla byť doma!!!

aninka29
14. jan 2010

letty,ty si vyrástla na furči a nepoznáš????...ja tam už nebývam a poznám ich ako svoju dlaň 😀

letty86
14. jan 2010

😀 😀 teoretiky poznam vsetky ulice, ale prakticky som vsetky nenavstivila 😀 no, nie je to so mno az take zle....povstanie ceskeho ludu poznam, maurerovu, dvorkinovu.....isto som isla aj cez clementisovu, len nikoho osobne nepoznam, kto tam byva 🙂 musim si zlepsit skore, aby som ti na smiech nebola 😀 ...ci sebe 😀

utka
14. jan 2010

Ahojte...aninka, poprosím v skratke o rekapituláciu...
A ďakujem vám 😉

aninka29
14. jan 2010

ahoj utka 🙂 ....o nič vážne neprichádzaš moja...stále riešime to isté 😉
aha...leninka ide pristavovať 🙂

aninka29
14. jan 2010

idem mamky uložiť princeznú a konečne rozvaliť šunky na gauč 😀

dobrúúúú noc

jacka
14. jan 2010

juj leni.....mola malinká ☹ ☹ ..určite si aj poplačkala 😢 😢 ...ale už je dobre,či nie?.......a učky čo..len sa kukali 😠 😠 ....................................čo???:....chce isť do školky.....no mám dosť 😉

letty86
14. jan 2010

utka, ahoj 🙂
idem aj ja, mamky,este zahrame clovece a suuuup Vikuska do hajan...dobru nc

jacka
14. jan 2010

dobru noc....u nás sa už dávno spinká.....ráno bude zase budíček.....o 5 tak ma porazííííííí

dobru 😔

jacka
15. jan 2010

dobré ránko............ 😉

leninka75
15. jan 2010

Ranečko!!! 🙂 ...........jacka, a ta co toto??? 😉 ..........chlapci buntošili??? ☹ .................

jacka
15. jan 2010

ááááále škoda slov 😝 ..............

aninka29
15. jan 2010

dobré ráno 🙂 ...aj moje dnes vstali skôr....už o siedmej ma Simuška začala bozkať a rozprávať sa...len aby som už otvorila oči 😝
a ja som dnes nejaká unavená 😔 ...to bude tým,že som kukala o polnoci telku 😲 😝

aninka29
15. jan 2010

do polnoci 😉

leninka75
15. jan 2010

čo je dnes vo vzduchu, že tie deťúrence buntošia?? 😉 ............aninka, bude dnes nejaká kávička??? 😉

aninka29
15. jan 2010

ahoj leni 🙂 ...bude bude....ešte sA trošku preberiem 😀 ..oblečieme sa a ideme 🙂 ....aspoň budeme mať časť prechádzky za sebou 🙂 🙂 🙂 ...vyšlo slniečko 😎 😎 😎 ...ale zimička je

jacka
15. jan 2010

vraj o siedmej.....to je u mna prepych......nepoznaný......... 😒 😉

aj my tu máme slniečko.....zatial zubate...ale je 😉 ... 😎 😎

jacka
15. jan 2010

aninka...tak nech ti kávička padne na užitok.... 😵

ja tiež potrebujem nejaký života budič 😝 .....žehliť mám ....a tááák sa mi nechce..........by som sa zababušila do postele a spala celý den 😉

jacka
15. jan 2010

ani..ako ti teraz spinká Sabínka....viem že celu noc...ale cez den...už len dva krát

jacka
15. jan 2010

pojdeme aj my zachvilu von..len sa musím ešte preplieskať 😝 😉

aninka29
15. jan 2010

jacka nooo,dvakrát...ráno vstane o tej osmej..do tej pol desiatej je hore...potom zaspí...zobudí sa o tej pol dvanástej ,napapá sa,pohráme sa,o tej jednej,pol druhej zase spinká,ked sme vonku tak spinká Aj do štvrtej....a potom ešte pred kúpanim si zvykne podriemkať na takú polhodku 😉 ..takže áno,dvakrát...alebo trikrát 🙂 🙂 🙂
a Peťulko?..sa mu to tiež pomenilo?

ideme mamky 🙂