icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
17. jan 2010

aninak ...kde si........ 🙂

jacka
17. jan 2010

ech.....aninka....soráč...... 🤐

aninka29
17. jan 2010

tu som
nestíham lebo na fb si píšem so štyrmui ľudmi naraz 😀

jacka manža dojde v utorok v noci domov..a bude doma do nedele...dlhoooo predloooo 😝

letty dobrúúúú

ja som si urobila šalátik ..si pripadám ako zajac 😀

jacka
17. jan 2010

vraj zajac 😀 😀

tak ty si zradila koníka.....modreho.......fuuuuuj 😠 😠

aninka29
17. jan 2010

nezradilaaaaa 😵

jacka
17. jan 2010

aký šalátik......narob mi chutky 😉

tak to fakt dlho..... 😉 však bud rada 😀 😀

jacka
17. jan 2010

zradila.....

aninka29
17. jan 2010

ved som rada...len by mohol byť aj dlhšie doma 😝

mrkvovo kapustový som si urobila 🙂 ...tak chrústam 😀

jacka
17. jan 2010

idem uložiť Maťka...... 😉

tak neviem či tu ešte niekto bude

aninka29
17. jan 2010

nezradila som...koňa neopustím...teda vás 😵 😵 😵

ved vy ste moje spriaznené duše 😵

jacka
17. jan 2010

fiha...mrkvička....to fakt ako zajo 😉

aninka29
17. jan 2010

ja som tu do osmej potom idem off

jacka
17. jan 2010

no tak to ja sa sem už asi nedostanem.....muž mi čmajzne pc..... 😝 ...... 😠

aninka29
17. jan 2010

ved hovorím,že zajac 😀

jacka a foto ako Sabuška papá skúsim dať zajtra alebo niekedy...lebo ja neviem prečo..ale nedajú sa mi stiahnúť fotky do pc 😠

jacka
17. jan 2010

no ved preto....ešte ty nás zrad..a herečky dohrali

jacka
17. jan 2010

aha však dobre.......ja si počkám 😉

aninka29
17. jan 2010

tak to je jeden..normálne ti čmajzne pc....aj moj je taký 😀 😠

takak náhodou,tak dobrúú nocku tebe a detičkám...a aj manželovi 😵

aninka29
17. jan 2010

že herečky dohrali 😀 😀 😀 😀

jacka
17. jan 2010

dakujem aninka.....aj vám ..pekne sničky 😉

jacka
17. jan 2010

dobru nocku prajeme.......... 😔

aninka29
17. jan 2010

dakujeme 🙂

idem už aj ja off....idem sa sprchnúť...a leháro gaučing 🙂

dobrúúúúúú

utka
17. jan 2010

Ahojte!
My sme boli dnes na návšteve...teraz k nám prišla svokra, lebo manžel ide do nemecka, tak bude nosiť Vikiho do škôlky. Ja idem zajtra zase na kontrolu, tak som zvedava. Len horšie je to, že sneží ☹...a ja mám ísť autom???hmmmm 😠 .
A ch jaaaaj babule. Stala sa nám havária. Viki spadol a tak si rozťal bradu, že bolo všetko krvavé ☹...sme si mysleli, že budeme musieť ísť zašívať, ale nie je to našťastie hlboké...Ale sme sa dobre preľakli...fuuuu...

jacka
18. jan 2010

dobré ránko...... 🙂

krásny nový týžden sa praje 😉

leninka75
18. jan 2010

ránečko!!!! 🙂 🙂 🙂 ...........ahoj jacka!! 😉 ...........no konečne, že sa ten týždeň začal 😉 😉 ..........bože to bíol víkend!!!.......v sobotu nám prišiel chlapík nahadzovať strešné okná...........bolo treba variť s Lilkou sa hrať............a potom všetko upratať.........bordelu bolostatočne a Lilka mi to úspešne poroznášala všade........lebo musela behať práve krížom cez najväčšiu špinu 😖 😖 😖 😖...................ako to bude u nás vyzerať keď sa bude robiť sadrokartón si nechcem ani predstaviť!! 😉 😉............a v nedeľu oslava, ale to som bola viac znechutená ako potešená ☹ ☹ ☹ ☹...................a dnes katasrofa na cestách!!! 😠 😠.........absolútne neupravené!!!..........

leninka75
18. jan 2010

chuďatko maličké utka!!!.........to bolo plaču , čo???

jacka
18. jan 2010

ahoj leni......ty si nejak pesimisticky začala hned z rána 🙂 😉 ........dufam že nebudeš mať celý týžden taký 😉 ..........................čo idete oslavovať,že som zase zvedavá 😉

leninka75
18. jan 2010

neboj jacka, to je len tak momentálne, bude dobre!!! 🙂 ..................bola oslava u sestry 😉 .....neterka je Kristína....................jacka, poznáš tie povedačky, že dieťa po troch mesiacoch sa zmení k lepšiemu??? 😀 ..........ako u vás, je nejaká pozitívna zmena?? 😨

letty86
18. jan 2010

dobre ranko
utka, verim, ze ste sa zlakli, chudatko Viki 😒 nech to rychlo preboli
leni, drz sa, bordel teda bude 😠 ale potom sa budete vytesovat, ked to budete mat hotove 😀
jacka, aka bola noc?

aninka29
18. jan 2010

dobré ráno 🙂
mamky vy máte sneh???...a my nič

utka joj,joj ☹ ...chjuj .....ja som si to tiež prežila 😢 ....raz keď sme boli u sestry....Simuška spadla z odrážadla...ale tááák nešťastne,že sa jej odštepilo zo zúbka taký malý kúsok...bradu ani nebolo vidno ...toľko krvi tieklo a líčko poškrabané. .chjáj 😢 😢 😢 ..pádu by som nezabránila...stála som blízko nej....ale určite to poznáte...že niečomu sa nedá zabrániť ☹

a druhýkrát,pred dvomi rokmi na kupku...sa deti a chlapi hrali na naháňačku.....sa Simuška taaak podkla,že si rozťala ústočka...toľko krvi som ešte nevidela....ja som ostala hotová,že utekáme do nemocky....ale bola s nami aj švagrininá sestra,ktorá je zdravotná sestra.....tak povedala,že nemusíme ísť,že sa jej to zahojí slinami....doteeraz má jazvičku maličkú na pere ☹

chjáj a tretikrát...to bolo pre mňa najhoršie v živote mamky...ja som revala viac ako Simonka...toto leto sedela vonku na terase...a zrazu pád rovno na tvár 😢 .....krv neskotočne koľko všade..ja som s ňou hned utekala do kúpeľne umývať...zvnútra si rozťala peru....ale tak,že ju mala opuchnutú,ako keby mala botulotoxin...neskutočne aká bola opuchnutá 😢
volala som známej,či s ňou utekať do nemocky...ale vraj nie...slinky to vyliečia 😖

ja viem že ešte veľa pádov zažijeme....a hlavne teraz so Sabinkou.....ale proste niektorým veciam sa nedá zabrániť 😢 ☹

chjáj a ešte mala pomliaždený malíček...týždeň musela nosiť takú bandáč...či ako sa to volá.../šantili sa so sesterničkou a tá jej privrela prštek do dverí ☹

takže tak...to sú všetko naše pády škaredé

leninka75
18. jan 2010

božinku ani, teda úrazov už máte za sebou požehnane!!!! ☹ ☹ ☹ ...........pre mamu je to vždy horšie ako pre to dieťa!!!...........ty si to zapamätáš navždy,ale dieťa po čase zabudne..................naša Lilka sa už začína vyfarbovať ako lístie na jeseň 🙂 .................modrinky už sú žlté............. vždy mi srdce stisne keď na ňu pozriem ☹ ☹ ☹