icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

letty86
14. feb 2010

krásny valentínsky deň sa praje 🙂
deni, si šikovná,s prechodom to nemá nič spoločné 😅

aninka29
14. feb 2010

deni od ktorej nespíš???..toľko si toho postíhala...

ja pečiem koláčik...za chvílku bude hotový.....poobede by mali doviezť sesterku...tak to budem mať pestré......dúfam,že budem stíhať na vás kuk 🙂 😉

jacka
14. feb 2010

to dufam aj ja aninka..... 😉

deni...určite to nie je prechod.............aj mne sem tam zaharašííííííí 😀 😀 ....(nič v zlom) 😉

denisenko
14. feb 2010

tak to ste ma potešili..... 😉
baby, boli sme 3O km od nášej dediny, pozrieť sankársku a bobársku dráhu, vyše 23OOm prevýšenie, úplne iný svet...ale paráda...nabudúce berieme aj sanky 😀 teraz sme sa len prešli , ale aj tak slniečko svietilo celý den a takmer 8 stupnov.......no fakt vydarený valentín 😉
ani, napiecť som nestihla...pošli, bitte 😀 😅

jacka
14. feb 2010

tááák to som rada deni 😵 😉 .......peši....tak to by som dušu vypustila 😀 😀

som sa rozhodla že zajtra nerobím nič 😝 ......

a aby som nezabudal deni....pošli mi slniečko.....dakujem 😎

jacka
14. feb 2010

dobru nocku prajeme........ 😔 😔

denisenko
14. feb 2010

pošlem, pošlem...my máme v poslednej dobe dosť...aj ked predpovede tvrdia že sneží 😀 😀
dobrú valentínsku noc 😀 😀

utka
14. feb 2010

Ahojte. Aj ja vám prejem krásneho Valentína...trošku neskoro, ale predsa.
Boli sme cez víkend vo ZV. Švagor mal v piatok sobáš aj s takým obedom. V sobotu sme boli na Donovaloch na záprahoch. Viki bol trochu nachladnutý a to bol v škôlke len 4 dni po chorobe. A mám pocit, že mu tie Donovaly nepomohli. Je taký sopľavý a zachripnutý, že až. Takže zajtra ideme s ním k lekárke. Manžel si vezme zo 2 dni voľno, lebo aj on je chorý...a potom asi zase príde k nemu svokra.
Môj tatko ja od pondelka v nemocke v BB. V utorok ho operovali. Menili mu bedrový kíb. Operáci a v pohode, len tam vraj majú všetci nejakú virózu...všetci majú hnačky. Tatka bolí totálne žalúdok a mal aj teploty...Ale keď nám rozprával aká je tam starostrlivosť a humus a špina, tak sa ani nečudujem ☹.
Ja idem zajtra zase na kontrolu, ale už ani nečakám, že by mohli byť lepšie výsledky...som už z toho zúfalá 😖

denisenko
14. feb 2010

utka..... ☹ tak toto je dosť aj na koníka.... ☹ držíme ti palce, stres asi tej chorobe nepomáha, že? 😠
veľa zdravíííííčka.......aj malým aj veľkým... 😉

utka
14. feb 2010

deni, veľmi pekne ďakujemeeee...veru, stres mi veľmi škodí, ale tomu sa si nevyhnem...
A čo vy a nosná mandľa?

jacka
15. feb 2010

dobré ránko..... 🙂
utka tak aj v novom roku vás to neobchádza? ☹ ...................ako bolo na Donovaloch?

aninka29
15. feb 2010

dobré ránko 🙂

utka ahoj moja......nooooo.....veľa zdravia celej rodinke prajem

ja už mám o zábavu postarané...už večer som bola nervná 😀 😀 ...ale veď nejak to zvládnem 😉

denisenko
15. feb 2010

dobré ránko....baby, infarkt........ 😝 dnes ráno som prišla na to, že som zabudla včera ráno tabletku...... 😠
utka, nosná mandla je už ok.....zatial nádchu nemal, klop, klop, klop.....ale ja mám aj za neho 😀
už zas nervy v ....... 😖

leninka75
15. feb 2010

ahojte!!! 🙂 ............deni akú tabletku??? 😕 ............antibaby??? 😉 ................
zasa prestávam stíhať!!!..............môžem vám dodatočne popriať veľa lásky??? 🙂 🙂 ...................
my sme mali taký zábavno-pracovný víkend..................v piatok sme prišli z roboty a u nás bomba padnutá.......takže sme upratovali.............v sobotu chlapi robili až do večera a potom sme zasa boli na plese..............v nedeľu muž so svokrom zasa makali takže aj valentín bol taký len narýchlo....asi ho presunieme na budúci víkend 😉 ...............nám sa dnes začal semester, takže zasa začína blázinec, ale nejako len bude!! 🙂 🙂 🙂

leninka75
15. feb 2010

bambuľky, kde ste??
😕

jacka
15. feb 2010

ja som túúúúú.....
len sme boli vonku......a potom som sa rozhodla rozmraziť mrazničku a umyť chladničku.....a v zápätí som to olutovala 😝 😝

deni ...dikes za slniečko...došlo aj ked len poobede.... 😉 .......no aku tbl.......bude dalšie bábo? 😀 😀 😉

leni tak pestrí víkend....... 😉 ...ja by som len ten ples brala.... 😉 🙂 ....počuj tvoj muž je akčný....po plese rovno makať 😅

leni jasne že možeš....popriať....aj každý den 🙂 😉

aninka ....teda ja ťa obdivujem.......dalšie dieťa na krk....tak ja by som skončila v blázinc 😝

denisenko
15. feb 2010

juj, babule, taký krásny den.... 😉 boli sme sa s drbcom bicyklovať a hrať v piesku, tak až teraz som tu...... 😀
slniečka aj na rozdávanie..... 😀 aj nádchy, kýchania atd.....baby, myslím že som práve dominala papierové vreckovky, tak asi prejdem na toaleták....... 😀
jacka, dalšie dieťa?.....radšej nie........hádam to dobre dopadne.... 😖

jacka
15. feb 2010

deni 😀 😀 😀 .......................prečo sa brániš dalšiemu bábu...ved je to také krásnučké.... 😵 😵

denisenko
15. feb 2010

http://www.falzeben.com/en/general/webcam/16-0....
jacka, kukni......boli sme včera na výlete

aninka29
15. feb 2010

mamky sa netentujte....aj mne pošlite slniečko.....tu poletuje sneh 😝 ..a je zima....deni...normálne ste sa hrali v piesku??..tak to aké teplo musí byť u vás 😎 😠 ..aj ja chcem.......my sme boli vonku doobedu....potom už nie...dievčatá sa pekne hrajú v izbe už celú večnosť 😀 ...bordel neskutočný...ale aspoň je kľud 😀

mamky ja už oddnes nepozerám cobru 😝 ...zabili mojho fešáka...fňuk fňuk 😢 😢 ....a najlepšia bola Simonka..."mami,neplač,nájdeš si iného fešáka" 😀 😀 😀

denisenko
15. feb 2010

aninka,neber to tragicky.... 😀
normálny piesok, voda láka....ale denisko mal overal 😀 je to lepšie, ked on sa hocikde vyvalí...... 😀

jacka
15. feb 2010

deni......závidíme 🙂

to fakt zabili ti fešáka......hm..to je smutné 😉 😀 😀

mna zase bolí hlava..... 😝 😝

jacka
15. feb 2010

tak sa pre dnes lučím........ale zajtra prídem 😉

dobru nocku...... 😔 😔

denisenko
15. feb 2010

halooooo....baby, dlhé zimné večery a nejako to tu každý zabalil....... ☹
smutnéééééééé ☹

denisenko
15. feb 2010

dobrú nocku.... 😉

aninka29
16. feb 2010

dobré ránko 🙂

deni teraz som si kuk to miesto....nádherné prostredie 😵 😵 😵 .....krása 😵

som si privstala dnes...aby som v kľude vypila kafééééé......Sabinka už kuvikuje tu pri mne.....sme sa zatvorili do izby..aby dievčence ešte pospali 🙂

jacka
16. feb 2010

dobré ránko.... 🙂

deni ked som nemala s kým kecať...tak som to zbalila ☹

aninka29
16. feb 2010

chjoj mamky...ja by som aj s vami kecala.....ale večer.....to je u nás horor......teda....najviac musím skákať okolo tej osemročnej,furt ju upozorňovať..som si myslela,že bude viac samostatná ....už som na ňu aj zvýšila hlas...teraz ma to mrzí ☹ ,lebo chcem aby si prázdniny u nás užila...tak už budem dobrá 🙂

leninka75
16. feb 2010

ahojte!! 🙂 ...........dnes bude živšie?? 😉

jacka
16. feb 2010

bude..... 😉 🙂 leni.... 😵

aninka.....bud dobručká....aby ťa nebonzla 😉 🙂