icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
2. mar 2010

uf jedna šichta za mnou ešte druhá doma 😒 ...........krásny deň vonku a ja som si nechala doma slnečné okulky, že veď jurčovič hlásil včera zamračené 😠 ........................

jacka
2. mar 2010

juj leni............tak príjemnu prácu domka..nech ti to ide od ruky................a my ti takto na dialku pomáhame 😉

aninka29
2. mar 2010

kuk ...sme doma.....som si musela trošku oddýchnuť..lebo ma nejak to mesto zmohlo 😔

aj u nás ráno mrzlo...ale potom vykuklo slniečko krásne...sme sa dlho prechádzali s deťmi vonku 😎

aninka29
2. mar 2010

bude nová stránka koňa...no to zas budem z toho debo 😀 😀

aninka29
2. mar 2010

jacka videla si akú máš v novej verzii koňa krásnu foto??... 🙂

denisenko
2. mar 2010

halo, halo 🙂 hlási sa rádio jerevan...... 😀
prišli sme včera o pol desiatej večer, cesta super, stihli sme to za 8 hodín.... 😀
dnes som vyba´vila detskú, veterinárku, kožnú- ale stare tetky ma ohovárajú doteraz 😀
zajtra na očné a urologiu, zubárka vraj objednáva až na apríl 😝 a ešte som si vybrala farbu do spálne, takú trošku cyklaménovejšiu, zajtra ide tatinko natierať.....som zvedavá..... 😀
aninka, jaká nová stránka? mi zas čosi ušlo........
a vlasypotrebujem nové aj ja, ale není času.... 😝
jejejejej.,slniečko........ 🙂

jacka
2. mar 2010

aninka....nevidela....som tam kočka? 😀 😀 😉

a kedy ju spustia? 😨

jacka
2. mar 2010

ahoj deni............no šikovnica si ty............a prečo na urologiu?..........a očné?.....to kvoli tomu očku?...............a ako je doma doma?

denisenko
2. mar 2010

doma je doma, jaj som rada.... 😎
na urologiu, kvoli cikačovi, ešte sme neboli a celé sa to úplne nesťahuje 😖
na očné kvoli očku, jo jo 😉
a na kožnom že to na líčkach má atopický ekzém....paráááda ☹
ani ty jacka, o tej novej verziii nevieš? žeby len na východe? 😀

denisenko
2. mar 2010

no už som v obraze, jacka máš tam skoro takú farbu vlasov ako ja, len moje sú čosi tmavšie ryšavé 😀

jacka
2. mar 2010

deni tak mám krajšiu fotku ako tuto? 🙂

jacka
2. mar 2010

no niečo som čítala o MK ale nejak som tomu nevenovala pozornosť...neviem kedy a ako a prečo...a tak 😝

jacka
2. mar 2010

deni....no nezávidím ti dr......ja to tak neznášam........či so sebou alebo s Maťkom.....ale s ním malo....klop,klop..... 🙂

aninka29
2. mar 2010

haloooo haloooo....dievčatko sa pokakalo 😀 😀 😀

deni čááu.....tak ste šťastne dorazili....to chodenie po lekároch nezávidím ☹

jacka..ja som tiež len kuk,a tiež neviem kedy,prečo začo 😀 😀

aninka29
2. mar 2010

idem mamky off...je mi nejak blé 😝

dobrúúúúúú

jacka
2. mar 2010

aninka je tehotnáááááááá 😀 😀 😀

jacka
2. mar 2010

pa aninka.....dobru nocku..... 😔

jacka
2. mar 2010

táááák mne už aj Maťulo spinká...idem sa vystrieť na gauč......a vegetiť....čakať pokial sa Peťulo zobudí a možem potom aj ja spinať 😔 😔

jacka
2. mar 2010

dobru nocku vám prajem 🙂 😔 😔

jacka
3. mar 2010

dobré ránko....... 🙂

u nás je zase sneh........... 😠 ........aj u vás?....to je nekonečno 😒

aninka29
3. mar 2010

dobré ránko 🙂 ...jacka,že tehotná 😠 😠 😀 😀 😀

my sneh nemáme,ani nechceme 😝 ...nikto ho sem neposielajte..............akurát nám tu mrzlo

leninka75
3. mar 2010

ránečko!!!! 🙂 ...........aninka nejako skoro vstávaš v poslednej dobe 😕 ...........aj si včera nakupovala či len vychajda????.............si tehotnáááááááááááááá???? 😀 😀 😀 😀 ...............teraz je rad na tebe jacka!!!.........si povedala, že keď aninka tretie, tak aj ty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...........

jacka, napadol vám sneh!!! 😨 ...........no fuj, nezávidím!!!............u nás v noci pršalo, nad ránom to zamrzlo a keď sme dnes išli do roboty, tak sme dostali parádny šmyk!!!!............normálka nás otočilo na ceste!!!!...........našťastie bola prázdna!!!!!..................fuj hnusný pocit!!!!!!!!!!!!! 😝 😝 😝 😝

deni, no ty si šikovnica!!!!...........toľko vybaviť za jeden deň!!!!!.......nebolo vám večer blbo z tých jedovatých pohľadov z čakárni????.............a čo s tým ekzémom????..........tak sa aj nejako strava kontroluje, či ako???.......

čo to ide byť s konom?????...........vôbec nie som v obraze 😔 🤐 ............kde ste to videli?????..........

jacka
3. mar 2010

prečo nechcete sniežik..... 😅 😀 😀 😀 ...však je taký krásny...biely.......a mám ho už plne zuby 😝

leni ešte že sa vám nič nestalo....uff.......a hned z rána sa takto vystresovať ☹

denisenko
3. mar 2010

dobré ránko 😉 musela som čakať kým ma brácho zapne na wifi, ale už som tuuuu.... 😀
ten nový koník je na hlavnej stránke v hornej polovici, sa to dá skúšobne prepnúť, ale je to také isté ako modrá strecha...... 😖 ja som spokojnejšia s touto verziou 😀
nám kráááááásne svieti slniečko v Topolčanoch, žiaden sneh, jacka nestraš 😠
leni, ekzem...dostal olej do kúpela, mastičku jednu, druhú a sirup na alergiu.......akože skúšobný králik 😖
a z jedovatých pohladov si nerobím nič, z toho nevyžijem 😀

leninka75
3. mar 2010

aha tak je to deni!!!...............snáď mu to pomôže 🙂 .................

teda tá nová verzia kona sa mi vôbec nepáči!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 ....................

taká som zasa nešťasná z toho môjho decka!!!!..............ako začala od pondelka chodiť do škôlky, tak vždy doobeda na ňu príde plakanie, že ona chce ísť domov!!!!!............................prečo si na to nevie stále zvyknúť!!!!!.......................veď už rok a pol niekde chodí, najskôr do jaslí a teraz do škôlky.............a stále je to na figu........................... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

denisenko
3. mar 2010

leninka, to vážne? 😨
denisko mal problém mo vianociach, ale po týždni super, ani sa niekedy nerozlúči......

letty86
3. mar 2010

ahojte
juuj, leni ☹ asi jej je doma najlepšie 😉 Vikinka si zvykla super, len teraz bola dva týždne doma a už sa jej tiež vôbec nechce a plačká ráno a dnes mi učiteľka hovorila, že je nejaká precitlivená, že taká nebola ☹ ja doma nebadám zmenu a veľa o škôlke nehovorí, bolo doble a basta....vraj sa včera rozplakala kvôli tomu, že nechce polievočku a keď išli von, tak pri obliekaní plakala, lebo ju nikto nechytí za ruku, joooj, bobík môj malý, som normálne smutná z toho ☹ minule mi vravela, že ju nejaké dievčatko na prechádzke pustilo a potom sa držala pani učiteľky, tak asi jej to včera prišlo ľúto ☹ chjaj, snáď ju to prejde...
idem zajtra k lekárke, k tej novej, tak snáď uvidím bábo 😵
mamky, mne to ešte nedochádza, že som tehu 😀 okrem nevoľností, ešte to tak neprežívam 😕 ale viem, že to príde 😵

jacka
3. mar 2010

veru deni....aj ja dufam že to zaberie 😉

prečo nikto nechce sneh 😕 😀 😀

jacka
3. mar 2010

a čo sa deje s detičkami že plaču v školke? ☹ ☹ ...chudatká moje ☹

leninka75
3. mar 2010

juuuj letty presne aj u nás je to tak......len moja Lilka je precitlivená od narodenia.....po kom asi tak bude 😨 ........doma je tiež všetko OK.......vymenuje všetkých kamarátov a kamarátky, porozpráva nové básničky........no snáď si zasa nejako zvykne...............o mesiac zasa budú prázdniny 🙂 ..................veru letty, začneš si to užívať keď prejdú nevoľnosti a drobček sa začne hýbať!!!!............... 😵 😵 😵 😵

jacka, neboj v sobotu nasneží na celom slovensku!!!!! 😀 😀 😀 😀 ..............si užijeme všetky!!!!..........