Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
my sme teraz u babky v topolčanoch, tatinko je v rajci, tam ideme zajtra....ale denisko je momentálne na dvore s dedkom, a zas svieti slnko a snežíííííí......to čo je? 😀 😀
aha.....táááák už som zase múdrejšia 😉
tu nesneží a nič neposielaj............ale fučííííííííííííííí riadny 😝
jáj no som sa zabudla pochváliť 😀 😀 ...že som dala foto 😉
veru kompletná 🙂
a bohužial dobre vidíš.......ani jedno dieťa nie je moje 😝 🙂 yv
jacka 😉 nie vždy....... 😉
a aninku už hádam po ceste z kaderníctva niekto zbalil, takú kočicu, ked ešte nenakukla... 😀
no idem ja na chvílu, dieťa moje jediné donútiť vrátiť sa do civilizácie a zjesť jogurt..... 😀
Dnes sa narodila mojej švagrinej dcérka-Natálka. Má 3170g a 52cm. Je krásna, ale videla som ju len na fotke ☹.
ahojte
takže Áčka sa tu rozdávajú, ale treba 😀 😀
my sme včera Vikinku poslali k babke, aj tam spala, tak sme sa včera normálne nudili a to ticho 😅 ale o 9tej sme už išli spať 😉 únava nás z tej nudy zmohla 😀
ideme k mamke na obed, tak som rada, že nemusím variť 😵 😵
ahojte mamky 🙂
idem si vás prečítať....ste toho popísali....dobrééé 🙂 ...jacka super fotočka 😵 😵 😵
mám už nové háro...chichi...už znovu nie som blond....ale premelírovaná..dosť nakrátko a ofinka 🙂 .....včera som robila tú oslavu...bolo dobre..sme sa najedli,vypili a 😉 .....manža bol v piatok večer žiť......žil až tak...že som pre neho šla v noci o pol druhej autom do mesta 😠 ...včera bol celý deň chorý 😀 😀 😀 ...som ho až ľutovala 😀
som nejaká unavená či čo.....dnes som ani nevarila...juchú.....mám všetko zo včera 🙂 ...idem ešte pobaliť manžu a finito 🙂 ...
no idem čítať
u nás je krásne slnečno..akurát to vetrisko 😝
noo..tak potom mám tu depku aj ja 😀 😀 😀
mamušky...mám nejaké foto na fb,s novým három...kmotruška ma predbehla.....toho strašiaka v pozadí si nevšímajte...to je môj manžel 😀 😀 😀 ....takto človek dopadne,keď nevie piť 😀 😀 😀
zajtra hodím nejakú fotečku aj tu 🙂
aninka, ale my nemáme nick na tvoju kmotrušu, tak si ťa nevieme kuken na fb aká si kočica ☹.
veru letty rozdávaju...vy dve s aninkou máte po jednom...a deni po dve 😝 😀 😀
ani ak dobre vidím tak aj sem si dala princezne..........aj s kvietakami 😉
utka tak budeš celý týžden s nami?...to som rada 🙂
dnes sme boli pri sestre....vytahovala mi stehy...tak teraz už len čakať aby s to pekne zahojilo 😉
ani a s kým si nechala detičky.... 😕 ...o pol druhej...ani čoby traktory padali z neba....ale keby také 5OO euráky.....to možno hej 🙂 ...............už je manželík preč 😉
Ja som síce hore od šiestej, ale bola som na hematológii. Takže už mám za sebou odobratie krvi a pichnutie injekcie...výsledky ešte neviem, lebo som šla hneď domov. Doktorka má aj tak dovolenku...

dakujem deni.....ešte že ho mám lebo by som nevedela že mi plače 😀 😀 😉
a denisko je kde teraz?..teda s kým ked sa u vás makenzi 🙂