Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃
u nás bola búrka v noci.........som sa normálne bojím bojím 😃
jacka,u mňa je to presne tak ako napísala leninka 🙂 .............ja aj keď niečo robím, tak furt idem kuk na net či niekto nepísal 😉 ............potom to vyzerá tak,že nič celé dni nerobím,len kysnem pri pc ]-( ...................aaaaaaaaaaaaaaaale to je omyl 😃 ............lebo ja som superžena 😃
jacka,u mňa je to presne tak ako napísala leninka 🙂 .............ja aj keď niečo robím, tak furt idem kuk na net či niekto nepísal 😉 ............potom to vyzerá tak,že nič celé dni nerobím,len kysnem pri pc ]-( ...................aaaaaaaaaaaaaaaale to je omyl 😃 ............lebo ja som superžena 😃
jacka, a na prednej nie sú alkáči??? 😉 ..... mne by to sedelo vtedy čo sme si dali tú whisky!!! 😃 😃 😃 ......no neviem, neviem...snáď to nejako zmastíme tento rok....aspoň ten úvod!!! 😉 😉 😉
aninka, o tom nepochybujeme!!!!!.......ja práve len zíram, ako babule dokážete variť, upratovať, decká zabávať a ešte sem aj písať!!!!!!! 😕 😕 😕 ...........ja som nejaká spomalená ]-(
aninka, o tom nepochybujeme!!!!!.......ja práve len zíram, ako babule dokážete variť, upratovať, decká zabávať a ešte sem aj písať!!!!!!! 😕 😕 😕 ...........ja som nejaká spomalená ]-(
ja mám dnes taký dobrý deň x-) klop klop klop......tiež klopem,aby som nezakríkla 😉 ................moj manželíček milovaný mi dnes povedal,že sa pustí do prerábky kúpelne 🙂 .............hurááááááááááááááááááááá hurááááááááááááááááááá hurááááááááááááááááááááá x-) .............sa možno aj fakt do toho porodu dožijem 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
už sme po..idem umyt riad a šup do postielky... |-|
ani ..super že je všetko o.k....však nás nestraš 🙂